Murat benim ölçümüme göre 2:37:4 yapabildi en iyi. 3. turunda.
Printable View
Murat benim ölçümüme göre 2:37:4 yapabildi en iyi. 3. turunda.
Best 2.15.173 458 italy
Bugunde bitti bizde bittik gelen katilan bizlerle olan herkeze tesekkurler .
Bugra
Güzeldi saat 2'den sonrası 2 seansı izledim. bir C2 VTS vardı cidden kıskandım. Arabamın istediğim şekilde hazır olmamış olmasına tekrar üzüldüm. C2 VTS'li arkadaşın özellikle süresini tuttum. 2:49 ile döndü en iyi zaman olarak. Kendisi burada ise tebrik ederim. Kıskandım ama :D
Çok güzel bir gündü emeği geçenlere teşekkürler, ellerinize sağlık.
hava bir açtı bir kapadı ama genede güzeldi akşam trafiğine kalmamak için son seansları izlemedim :D
herkesin elinesağlık
14 seansına yetıstım bende, bekledım kurursa cıkarım dıye ama olmadı, semıslıcklerle cıkasım gelmedı. Derceler ıyıdı ama countryman jcw 2.36 gordum basarılı sure tebrıkler kendısıne.
458 hava şartlarına göre mükemmel bir süre çıkarmış. Tebrik ederim..
Guzel bir gundu.Bekledigimden daha fazla katilim ve seyirci vardi emegi gecen herkese tesekkurler kaza yapan ve sorun yasayanlara gecmis olsun.Gece videolar duserse yorumlar baslar dahada guzel olur ;) listeye yeni sureler girdi cunku ;)
Dip not:Gri italia cok cok iyiydi yagmur icin fazla iyiydi hatta.
Guzel bir gundu ıslak olan yerlerın kurumadını bekledım ama kaygandı kısmet olmadı tebrıkler katılan arkadaslara
guzel bir gundu islakta ciktim ilk defa :) 458 herkesi buyuledi resmen :)
Teşekkürler Buğra bey ve emeği gecen herkese.Yağmurlu fakat güzel bir gün geçirdik.:)
cok güzeldi bende çok tedirgindim yağmurdan dolayı ama zemin inanılmaz iyi teşekkürler emegi geçen herkese
Takdir eden arkadaşlara teşekkür ederim :)
Guzel gundu,ilk seansimi genc ve sevdigim bir arkadasima hediye ettim.
İslakda 2:37,kurudada 2:37 yaptim. Cunku surekli petformansim dusuyordu :(
Zaten en sonunda stop etti kaldi,sagolsun arkadaslarla calistirdik.
Aytug ve Halil'e cokk tesekkur ederim. Log aldik,malesef veriler pek ic acici degil.
Clio yu cok cokk sevdim. Bukadarini beklemiyordum. Renault sevgim sorunlara ragmen artti.
Hedefim duzgun mekanik sartlarda 2:33 yapmak. Sonraki hedef 2:31
Umarim pist gunleri dolup dolup tasar,son seanslar biraz uzdu beni. Bu kadar genc arkadaslar var,bos gormek icimi burkuyor.
Bu isde emegi gecenlere hem destek hem tesekkuru borc bilirim...
Gunun galibi Onur kardesimi burdanda tebrik ediyorum,2:12 nin sinyalleri geliyor ;)
yağmurlu ama çok keyifli ve güzel bi gündü.ben bu sefer copilot olarak çıktım polo 1.6tdi ile 2.51 dönebildik en iyi.kurumasını bekledik slicklerle çıkmak için ama kısmet değilmiş.en son süreler şu şekilde
http://img96.imageshack.us/img96/9923/4jtb.jpg
Uploaded with ImageShack.us