Bayram haftası pazar günü bir halk günü daha olsa çok güzel olur. Böyle bir şey düşünüyor musunuz?
Printable View
Bayram haftası pazar günü bir halk günü daha olsa çok güzel olur. Böyle bir şey düşünüyor musunuz?
trophy ile 1 seansta yarım depo benzin bitiriyorum,2. seans için tekrar çıkıp bi 100tl daha alıyorum o seans o benzinde bitiyor.her 2-3 pist gününde birde balata-disk ve lastik bitiyor,tabi 2-3 pist günü dışında yoldada kullanıyorum günde min.50-60km yol yapıyorum.çok zorlamazsanız frenlerinizde lastiklerinizde çabuk bitmez.yağmurlu ve soğuk havalarda lastikler pek bitmiyorda balatalar yanıyo biraz.
Murat abi şu arabanın sıkıntısını hallet güzel bi süre bekliyorum küçük şeytan'dan ona göre çıkıcam bende fwd rekoruna :)
Evet 170gorduk. Belkide red stufflarn etkisiyle. Gec frenaj yapiyorum ondandir.
Ortalama 22lirltre yakmisim bu sefer gecen 19du hava sogumasi fark etmis illaki..
Benm red stufflarla toplam 4seans ciktm hala yuzde 30 40 omru vardir tahmini..
http://img837.imageshack.us/img837/8192/k6he.jpg
benim balatalar bitti.. diskin birini de beraberinde götürdü... :(
full depo girdim iki seansda yaklaşık olarak 47 litre yakmışım..
13 litre kadar da w/m..
Onden ceker rekoru icin Megane Ring edition varken,RS'e ne hacet ;)
Ben yazilim-cooler-(yag sogutucu) ile Meganin(ring edition) 2:28 yapicagina inaniyorum...
1 video da benden BS RS :))
https://www.youtube.com/watch?featur...m9vjHmOc#t=573
güzel bir gündü biraz lastiklerden yana şanssızlık yaşadım bidahaki sefere daha iyi olacak umarım :)
tam 30lt'ye denk gelmiyor ışık yanınca içinde elbet 3-5lt kalıyodur.100tl benzin alınca ışık yandığında yarım çizgisine geliyo oda 1 seans götürüyo işte :)
Megane ring edition dediğin tam hangisi oluyo abi trophydenmi bahsediyosun yoksa başka bi versiyonmu? önden çekişte şuan benden iyi süre yapabilicek bi araç yok gibime geliyo olursada çekişme olur :)
Aklım hep Ring rekorunda yahu,tabıkı Thropy ;)
Dedıgım gıbı 2:28 olmalı...
Bıraz once vıdeolarımı ızledım,keyıflıymıs bu yer cucesı ama gaza erken oturmak ıcın kılıt ıstıyor. Guzel goruntuler var,ozellıkle hızlı aracları vıraj ıcınde zor durumda bırakıp nasıl duzlukte el sallıyorum onlar var ;)
SD kartta,Ring vıdeolarımıda buldum,bunları yuklemem gerek,kısa zamanda bu ısı ogrenmelıyım.Once vıdeo sıtesıne falan mı yukluyorduk?
Dbn almadım hem sd kart yoktu ıcınde hemde tur zamanlarımı canlı gormek ıcın kullanıyorum Ponder almadıgım zaman.Ama aklımda kalsın dıye o an kı ekranın vıdeosunu cekmıstım hatta gaz kestırdım o an devır bıttıgı ıcın ;)
Haha,aynen! Videoda guluyorum kendi kendime,Ama cektim box'in ekranini ;)
Teknoloji fakiri olmak zor anasini satim :(