pistte olan arkadaşlar bi kaç kare fotoğraf yükleyinde akşamı beklemiyelim![]()
Gunes acti. Yagmur yok. Hafif islak pist. Degisik arabalr var yalnz. Benim seanslar j ve h. 2den sonra
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Kapali tribn acik soranlar icinr
Kurumaya yaklasti 1saate bisi kalmaZ. E34 nasi gidio ole m5 miki.
Kırmızılı ben oluyorumBirde bisikletçilerin transponderi Stravaya göre en iyi ikinci derecenin sahibiyim
9:28 ile
Strava Segment | istanbul park
Aracla girise 10 tl oduyorsunuz acik kapali tribun ucretsiz yagmur vardi biraz once suanda durdu
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Öğleden sonra yağmur bastırdı hava kapandı soğuk oldu bizde döndük ama sabah güzeldi.Bir iki araç kaza yaptı geçmiş olsun.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Abi böyle bişe olamaz ya..Benim sabah dershanem vardı o yüzden gidemedim ama babam gitmişVideoya almış hatta
Turuncu bmw ilk guzel yanladi ikinci cok daha guzel yanladida simdi durdu nedense ve tekrar yanladi arkadas
G seansi sanirim italia var kendim olctum 2.22 bide 2.27 yapti trafige takildi![]()
Sabah ilk seansa cıktım, ıslakdı yerler, kurudu tur içinde .. ayrıca 3uncu seansa da cıktım(C) tur içinde yagmur lokal olarak yağdı, genel de iyiydi ama sonraki seans da bir ara bayağı yoğun olarak yağdı.. aslında daha da kalıp sonuna kadar herkesi izlemek istiyordum ama eve dönmek durumunda kaldım, emeği gecenlere tekrar tesekkürler ..
Benim girdgm ilk seans zekiyle ciktk bildign islakti 2, 53 cikms 2kisi. Devamnda dier seans yar islak yari kuru 249 gelms sanirm. Kuru olsa 2sn filan iner herhalde dahada inmez gibi geldi.
Video var aksama atarm.
458italy best time 2.17 yaptı
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Güzel gündü, ilk defa yağmurda çıktığım için tedirgindim biraz ama bu asfalt yağmurda bile muazzam.
Bizim seansta lacivert bir e90 vardı arkadaş baya zorladı her virajda içe dalarak..
Bir önce ki time trial'da trackmaster ile zamanım 2.49.355'ti, bugün 2.43.811'e düştü.
Biraz daha piştikten sonra transponder almayı düşünüyorum tabi fiyatıda inerse.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)