User Tag List

Sayfa 23/28 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
517 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: 6 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen oyle Orcun.
    Analız etmeye bayılıyorsunuz,alın sıze konu.
    Ilk defa Clıo ıle Ist Park'a cıkıyorum ve tam ıslakda cıktıgım seans saat 3 den sonra 2:37 yaptım.
    Sonra arac bıraz alısıyorum ve en azında ıdeal cızgı kısmen kuruyor ama yıne 2:37 yaptım.
    Yanı 048 ıle pıst yuzeyı tam ıslakken 1 turda sayısız kaydım,048 calısmaya basladı,vıraj ıcı hızlarım arttı ama yıne 2:37
    Tek fark sureklı performansı dusen motor...
    Daha once de yazdım,vırajlarda bır cok spor araclardan hızlıydım ama vıdeo yu laptop a ındırıp yukleyınce gorunur.
    Tek sorun,hızlanmada olması gerektıgınden cok daha gerıde kalmamdı...
    Edıt:Frenler Stok ancak daha kalıtelı Brembo dısk var.
    Murat abi 2. seansta sorun olduğu çok belli zaten, biz seni izlerken de aynısını söyledik. Daha kuruda süre daha kötüydü.

Gereksiz bir tartışma olmuştu zamanında, 458 viraj hızları için, demek ki daha hızlı dönüyormuş hot-hatch ondan sordum virajları.

Video'yu çok merak ediyorum, benim matematik hesabıma göre 145 top speed ile pistte 2.37 değil 2.40 bile imkansız. (8 senedir mat-2 alıyorum itü'de az biraz bilirim)

Sorunları halledince rekoru kıracaksın kafaya koymuşsun belli

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abi 2. seansta sorun olduğu çok belli zaten, biz seni izlerken de aynısını söyledik. Daha kuruda süre daha kötüydü.

Gereksiz bir tartışma olmuştu zamanında, 458 viraj hızları için, demek ki daha hızlı dönüyormuş hot-hatch ondan sordum virajları.

Video'yu çok merak ediyorum, benim matematik hesabıma göre 145 top speed ile pistte 2.37 değil 2.40 bile imkansız. (8 senedir mat-2 alıyorum itü'de az biraz bilirim)

Sorunları halledince rekoru kıracaksın kafaya koymuşsun belli

Rekor onden cekiste kirilacaktir o sorun degil bu ayarda ozenilmis bir clio rs icin ama arka duzlukte 145 goren son 2 turunuz 2.38li geldi bu mantiken mumkun degil.Bir yanlis anlasilma var.Olay sadece 145 degil arka duzlukte o hiza ancak cikan sorunlu bir arabanin o hiza gelme sureside yavaslar ciddi manada bu da sizin ortalama hizinizi cok ciddi asagi ceker bu sartlarda 2.38 olmaz olamaz.He 2.37.575 iniz bence cok guzel sure asagida inecektir ama arka duzlukte 145 i gecemeyerek degil.

Ek:Soyle smileyler koyayimda konu ciddilesmesin tatli tatli konusuyoruz paylasim yapiyoruz burda

UMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir gündü yine.
    Sabah ilk seansta çıktığım için yağmur vardı. ama pistin tutuşu o kadar iyi ki ufak tefek kaymalar haricinde bir atraksiyon yaşamadım.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsede PerformanceBox yok mu ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

kinder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Arkadaşlar...

Pist günü öncesinde bisiklet etkinliğine katıldım.Pisti bisikletle dolaşıp analiz etme fırsatım oldu. Pistin ıslak zeminde bisikletle bile tutuşu çok iyiydi. Fakat sonrasında pist gününe katılmam için beni
    Uyardılar sebebi de; Lastiklerin haddinden daha fazla aşındığı, Balataların yürüyen aksamın sıkıntı yaşandığını arabayı çok yıprattığına dair bazı duyumlar yüzünden arabam ile katılmayı şimdilik erteledim. Katılan arkadaşların Lastik balata ve 20 dk da harcadıkları yakıt durumları hakkında bilgi verebilir misiniz.

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk pist deneyimimdi ciddi şekilde zevk aldım astranın yol tutusunun iyi oldugunu bi kez daha ıslaktada anladım, emegi geçen herkese teşekkürler
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim balatalarım bitti birazdan iş çıkışı onları değiştirmeye gidiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kinder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar...

Pist günü öncesinde bisiklet etkinliğine katıldım.Pisti bisikletle dolaşıp analiz etme fırsatım oldu. Pistin ıslak zeminde bisikletle bile tutuşu çok iyiydi. Fakat sonrasında pist gününe katılmam için beni
    Uyardılar sebebi de; Lastiklerin haddinden daha fazla aşındığı, Balataların yürüyen aksamın sıkıntı yaşandığını arabayı çok yıprattığına dair bazı duyumlar yüzünden arabam ile katılmayı şimdilik erteledim. Katılan arkadaşların Lastik balata ve 20 dk da harcadıkları yakıt durumları hakkında bilgi verebilir misiniz.

2 litre motoru olan gt86 bir seansta 50-60 tl benzin tüketiyor.
    Lastikler yaza göre çok daha az aşınıyor, sıcaklık ve zeminin ıslak olmasından dolayı. Frenlerin zorlandığı doğrudur

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Arkadaşlar...

Lastik balata durumu araca malzemeye kalitesine ve en cokta kullanim stiline gore degisir.Kaliteli bir semi slick sert gecen 8-10seansi kurtarabilir fazla zorlanmazsa.Yine kaliteli ve yeni bir fren balatasi kullanim stiline gore 6-8seans veya belki daha fazlasini cikartir eger diskiniz cok ince degil ve isinmiyorsa.Benzin seans basi bende 10-12litre arasi harcaniyordu bu da arabaya gore ciddi oranda degisiklik gosterir.Kabaca disarida gazlamaktan belki daha pahali ama cok daha zevkli ve kaliteli bir surus olacagi icin fazlasiyla deger hem daha sonra trafikteki kullaniminizda cok degisiyor faydali diyebiliriz

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 litre motoru olan gt86 bir seansta 50-60 tl benzin tüketiyor.
    Lastikler yaza göre çok daha az aşınıyor, sıcaklık ve zeminin ıslak olmasından dolayı. Frenlerin zorlandığı doğrudur
    50-60 LT okudum beynim döndü

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Before

After

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Arkadaşlar...

Tamamen sana bagli. Pisti gormek icin aracla cikip tin tin gidersen hicbir sey eskimez. Ha ama piste yarismak icin cikarsan, freninde biter lastiginde yakitinda.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50-60 LT okudum beynim döndü
    yalnız değilsin aynısını bende okudum anlam vermeye calısıtyodm
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben EBC Yellow Stuff balata ve ebc cizikli disk kullaniyorum. Gecen sene ikinci korfez organizasyonunda degistirdim. Bir daha pist gunu kacirmadim, 4 kere istanbul park 40 dakikadan 160 dakika girdim bir de bilmem kac km yol gittim ***** gunluk araba gunde min.40 km yapiyorum. On balatalarim galiba daha yeni bitmeye basladi.

Kullanim cok onemli, baktin yanacak isiniyor cok birakacaksin sabredeceksin sogutacaksin. Arka balatalarim 2 senelikti 2.pist gununde iflas etti

Normal yol lastikleri omuz taraflarindan asinir, lastik basinci duzgun ayarlanamazsa 60-70dakikada biter gibime geliyor. Benzin tuketimim S2000 le 320km pist dahilde bitirdim ve zaten max 410 goruyorum 40 lt ile. Pistte neden o kadar az yakti anlamadim

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rekor kirmak gibi niyetim yok yahu,kendi en iyi derecemi yapayim yeterli
    Videolari aksam izliyecegim,yarinda yukliyecek cengaver bulurum insallah...
    Ama huz konusunda eminim,ciddi yavasladi aracim. Aslinda birakmaliydim ama devam ettim. Hata aslinda,o ariza kucukken buyuyebiliyor...
    Ven Pbox kullaniyorum 2006 dan beri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben EBC Yellow Stuff balata ve ebc cizikli disk kullaniyorum. Gecen sene ikinci korfez organizasyonunda degistirdim. Bir daha pist gunu kacirmadim, 4 kere istanbul park 40 dakikadan 160 dakika girdim bir de bilmem kac km yol gittim ***** gunluk araba gunde min.40 km yapiyorum. On balatalarim galiba daha yeni bitmeye basladi.

Kullanim cok onemli, baktin yanacak isiniyor cok birakacaksin sabredeceksin sogutacaksin. Arka balatalarim 2 senelikti 2.pist gununde iflas etti

Normal yol lastikleri omuz taraflarindan asinir, lastik basinci duzgun ayarlanamazsa 60-70dakikada biter gibime geliyor. Benzin tuketimim S2000 le 320km pist dahilde bitirdim ve zaten max 410 goruyorum 40 lt ile. Pistte neden o kadar az yakti anlamadim
    3 pistondandır ahahh

kinder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler için teşekkürler... Bir daha ki pist gününde inşallah bende olacağım O güne kadar özgün de Unichipın yazılım işini hallederse daha garanti olacak

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart clio rs ile 1 seansta 7-8 litre benzin yaktık. Lastikler yerlerin ıslak olması sebebiyle pek aşınmadı ama balatalar oldukça aşındı.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimler yalan oldu sanirim hic bi yerde yok
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)