Güzel bir gündü katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Benim adıma yarıştaki tek talihsizlik gözüme ozon kaçmasıydı :mad: Neyse ki hemen su ile yıkıyabildikte bir şey olmadı.
Printable View
Güzel bir gündü katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Benim adıma yarıştaki tek talihsizlik gözüme ozon kaçmasıydı :mad: Neyse ki hemen su ile yıkıyabildikte bir şey olmadı.
Supra ankara dan cenk abinin dg 3004
Adem abi tek kalkış yaptı.test için kalktı.akislerinde boşluk varmış.araç pistin sonuna doğru çok sağa sola çekti.o yüzden geri çekildi.
cok güzeldi hersey tam tadında oldu soguktu ama degdi hersye ..
masallah hersey cok güzeldi keyifle izledik bide kavga gürültü olmasa su konyada süper olcak.
yorumlar çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler inşaAllah seneye çok daha güzel yarışlar izleyeceğiz :)
yarışı düzenleyen arkadaşlar saolsunlar çok iyi niyetli ve yapıcılardı.hiç yabancılık çekmedik tek tek herkese tşk.ederim. sol ön lastiğimde boşluk vardı gazlarken yalpalıyordu sağa sola çekyordu bu yüzden tek bi test kalkışı yaptım riske girmedim
anlatılanlara ve yazılanlara göre Konyada uzun bir aradan sonra yeni yönetimle beraber çok güzel bir yarış imkanı yapılmış.
Katılan ve emegi geçen herkeze teşekkürler.
Emeği geçen herkeZe teşekkürler
Merayservisin ca18det s13 es geçmemek gerek 11.7 saniye
Kazasız,sorunsuz bir yarış olmuş.yarışan araç ve sahiplerine,organizasyonu düzenleyen,emeği geçen herkese tşk ler,ellerinize sağlık arkadaşlar..konyayı bu halde görmek gerçekten çok güzel nice güzel yarışlara olsun inş :)
saxo yeri bi tutsaydı bide kayış sıkıntısı olmasaydı 10.xxx li süreler uzak değildi ama sağlık olsun ..))
elimizden geleni yapmaya çalıştık ufak tefek tatsızlıklar olmasına ragmen güzel bir yarış oldu yarışanları ve izleyenleri memnun edebildikse ne mutlu bize hep birlikte daha güzel organizasyonlar daha güzel dostluklar için el ele:)