hay maşallah tr'de bu değerleri görmek cidden cok guzel.
Printable View
hay maşallah tr'de bu değerleri görmek cidden cok guzel.
Yarışa katılıp günümüze renk kattığınız için paşaoğlu ekibine ve diğer tüm araçlara teşekkürler.
İki gündür çok koştursuk yorulduk soğuğu yedik ama Konyanın geçmişteki kötü imajını yıkmak için elimizden geleni yaptık.Allah a çok şükür alnımızın akıyla çıktık çokda güzel oldu.
Yarışan ve izlemeye gelen herkeze teşekkürler.
Seneye dahada iyisini yapacaz inş.
çok güzel bi gündü gelen yarışan herkesin ayağına sağlık..
Tofas grubu araclar iyice hizlandi artik atmo yuklulere sikinti olmaya basladilar bu yaris onu gorduk. Hele bir iki serce vardi hafifliklerinden sanirim 13.9 yaptilar diye hatirliyorum
Usuduk ama guzel bir organizasyon oldu turbo s2k ile 0.6 barda 12.172 yaptik eg k20 stock ile 13.432 herkesin emegine saglik :)
Tek sıkıntı soğuktu
Organizasyon ve araçlar o soğugu bi nebze dindirdi
Wankel ile supranın kalkışı muhteşemdi
Wankel iyi toparladı değilse çok üzücü olacaktı
Bende de videolar var Antalya'ya dönüyorum yüklerim
Ben öğleden sonra pistte olabildim.oncelikle şunu söyleyeyim,yıllardır işim dolayısıyla yılda 4-5 ay Konya'da oluyorum.Ben böyle bir pist hayal etmiyordum :)
kalkışlarda pek gecikme olmadı.ekibin müdahaleleri hizliydi.
hava bayagi soguktu.ben ara ara arabaya gidip ısınıp dönüyordum :) bu yüzden asfaltta haliyle soğuktu.antalya yolunda bile(asfalt kalitesi guzeldir) benim aracım yeni lastiklerle ilk 2 vites sarıyordu.
aksilik yaşayanlara gecmis olsun.emegi geçenlerin emegine saglık :)
video atınn :)
Dereceler ne zaman yayınlanır ?
Katilimci ve izleyici tüm arkadaşlar ve abilerime ve emegi geçen herkeze çok tsk ederiz ufak tefek olan aksakliklar olduysa güzel bir yarış yapmaya çalıştık inşallah tüm arkadaşlar memnun kalmıştır
rotary şahin atın intikamı modunda olmuş. tebrikler.
Arif savaç - YouTube burada bir kaç video var
Soğuga tedarikli gittik sorun çekmedik cok guzeldi :D
Pasaoglu 06 plaka evo ve ademsezer typer kalkis yapmadi bi sorunmu oldu acaba ?