Teşekkür ederim Ali bey ilginize. Bugun maalesef yatırma ihtimalim yok. Salı günü yatırabilirim ancak. Takdir edersiniz ki ayarladığım ayırdığım bir ekonomik durum var. Ama tekrar teşekkür ederim size Salıya beklesenizde beklemesenizde.
Teşekkür ederim Ali bey ilginize. Bugun maalesef yatırma ihtimalim yok. Salı günü yatırabilirim ancak. Takdir edersiniz ki ayarladığım ayırdığım bir ekonomik durum var. Ama tekrar teşekkür ederim size Salıya beklesenizde beklemesenizde.
Sayın Emrah ERKAN kardeşim burdaki durumları yorumları konuları takip
etmemişsin. Hadi bunu geçtim burdan okadar yazmış proveke etmişsin. Hadi bunuda geçtim imkan verilmiş onuda kullanamamışsın. Siteyi hergün takip eden yarış kesinleştiği gün parasını yatırıp bekleyen insanlara saygı duymak lazım. Ali KOLAY bey oraya teletonunu yazmış burdan tartışma yapıp konuyu uzatacağınıza arayın görüşün. Size tanınan ihtisas başkalarına tanınmadı. Lütfen daha iyi yaklaşımlarla organizasyona destek verelim...
arkadaslar yapılan gorusmeler sonucu MEVLANA SEMA OTEL anlastık dısardan gelen arkadaslar burda konaklama yapabilir ARA ODA TEK KİŞİ 40 CİFT KİŞİ 70 CEPHE ODALAR TEK 60 CİFT 90 TL DİR PİSTE MESAFESİ 4 KM DİR TRAFİK YOGUNLUGU YOKTUR SABAH KAHVALTISI DAHİL
OTELDE KONAKLAMAK İSTEYEN ARKADASLARIN DİKKATİNE 0332 350 46 23 TEL: VEYA www.semaotel.com adresinden KULUB İSMİYLE KAYIT YAPTIRABİLİRLER. BİLGİLERİNİZE
Listenin son hali daha iyi olmuş.her zamanki gibi çok hızlı ve iddalı araçlar var llistede.hayırlısıyla bi aksilik yaşamadan güzel bi şekilde sezonu kapatırız.Allah hepimize kolaylık versin.
SONGÜR GARAGE
CTR Turbo Type-R
liste gerçekten çok çok güzel. araya sonradan eklenen benim dikkatimi çeken 5 veya 6 araba oldu ki yarışa çok ciddi renk katacaklar adım gibi eminim buna ben. inşallah geliriz ve güzel bi yarış olur.
Maşallah güzel yarış olacak emeği geçen herkeze teşekkürler DR.jant ekibi olarak orda olacağız...
DRJANT
Sevgili arkadaşlar bilindigi üzere 6 ekim konya drag yarışlarına katılan arkadaşların önemle dikkate almaları gereken bazı deyatları paylaşmak istiyorum. katılımcı herhangi bir sebeple yarışlara katılamıyorsa 04 EKİM 2013 cuma akşam saat 24:00 e kadar kdsk@outlook.com adresine, benim telefonlarım 0533 542 55 85 - 0533 726 90 85 murat bey : 0532 711 98 68 nolu telefeonlara bilgi vermeleri, bu tarihten sonra bilgi verenlerin / vermeyenlerin katılım sayısını etkileyecegi dikkate alınacagından mazeretsiz katılmamış sayılacagı, bu nedenle HERHANGİ BİR TALEP te bulunamayacaklarını bahse konu olan bu tarih öncesi bilgi verenlerin ,verecekleri hesaba HAVALE ücretleri kendilerine ait olmak üzere ödemiş oldukları ücretleri kendilerine İADE edilecektir.
ÖNEMLİ: YARIŞMACILARIN DRAG KURALLARINA UYGUN TEKNİK UYGULAMALARI TAM VE EKSİKSİZ YERİNE GETİRMELERİ (YANGIN TÜPÜ,EMNİYET KEMERİ,AKÜMLATÖR YALITIMI VE BAGLANTILARI,ÖZELLİKLE KASK KENDİLERİNE AİT ARAÇLARINDA BULUNDURMALARI YARIŞIN SEYRİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİDİR. LPG TANKI BUNA DİKKAT ARKADAŞLAR. BUNLARA AZAMİ DERECE DE DİKKAT EDEREK PROFESYONEL BİR ORGANİZASYONA HEP BİRLİKTE İMZA ATMAK VE ATMAYA DEVAM ETMEK İSİTYORUZ. ;HEP BİRLİKTE ELELE; BİLGİLERİNİZE .
ALİ KOLAY
KDSK KULÜP BŞK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)