ben 50 li yaşlardaki dayilarla seyrediyorum dragdan soğudum :D
Printable View
ben 50 li yaşlardaki dayilarla seyrediyorum dragdan soğudum :D
sus2000 13.008
Sus s2k süper süre çıkarmış tebrikler
adrenalini yüksek yarışların videosunu bekliyoruz #techturkey etiketi ile instagrama yüklemeniz daha seri olur beyler
vıdeolar yokmu daha ?
White supra 11.54
Supran 11.69
Bes servis saxo 11.49
R33 skyline,sus s2k,adıyaman turbo s2k,k20 eg,supran,gtr 106 mertcan,41 plaka paşaoğlu pd130 ibiza,kırmızı e36 325 turbo ve wankel şahin günün iyi isimlerindendiler bizlere zevkli yarışlar izlettiler, birde cok soğuk olmasına rağmen baya ilgi büyük bir yarış oldu ben sonuna kadar kalamadım ancak wankel ile white supra bir kalkış yapıldı ki anlatılmaz yaşanır...
Bizde soğuğa daha fazla dayanamadık ve döndük.
Wankel ve supranın ıkıncı kalkısı ve tek tek kalktıklarında wankel gerçekten inanılmaz kalktılar.
M-zen Serçe ve T stop miafiori çok iyi kalktılar.
SuS2k çok başarılıydı cidden.
Daha sıcak bir gün olsa daha iyi süreler gelirdi eminim.
wankel şahin ne yaptı ?
Wankeli benim amcaoğlu semih kullandı. Bundan sonrada wankelin pilotu semih. 11.7 ve 11.3 yaptı ama son 150 de bir seferinde savurdu çok tehlikeliydi, diğerindede 5 de savurunca boşa attı. Pistte vht olmadan böyle soğuk asfaltta bu kadar oluyor. Birde supra cenk ile epey tehlike atlattılar, video çeken varsa ekler
supraya vuruyormuş abi az daha https://www.facebook.com/photo.php?v=10201953783824592
Bizde su an cıktık pistten cıdden soğuk harıcı cok guzelde Konya ekıbı cıdden muazzam agırladı bızlerı yemegıne kadar dusunmuşler hepsıne tek tek teşekkürler
S2000 ıle son gazlamamdı yıne gaz kelebegı arızası nuksetti bunca zamandır guzeldı bugun aksılık oldu gaz kelebegı sıkıntısından dolayı ıstedigim devirde kaldıramadım ve 4. Vıtes sonu hep gaz kestı araba oda fnıshe 20 metre falan kalaya tekabul edıyodu egerkı bu sıkontılarım olmasa hedefım 12.5 12.6 cıvarıydı yinde 13.003 Ile gunu tamamladık herkesın ayagına saglık :)
Organizasyon güzeldi, izlerken zevk aldık. güzel bir gün geçirdik. Emeği geçenlere teşekkürler. üşüyen arkadaşlar önceden fazlasıyla burda uyarıldı Çok soğuk sıkı giyinin diye :) bizde üşüdük yani ;) yinede güneş vardı bugün bizi ısıtı.
Üşüdük hasta olduk ama bu sefer zevkliydi.