Yıllardır çözüm üretemiyorlar ... bu ilk olan birşey değil eğer beceremiyorsan hiç almıcaksn içeri araba o kadar ... Akköprüyede gayet rahat sığar araçlar kaldıki o arabalarını içeri sokamayan insanlar park edipde seyretmek için içeri girmezler...
Printable View
abi bana mantıklı gelen bir çözüm var bilmiyorum ne kadar etkili olabilir ama hipodromun otoparkına arabaları sıra sıra yerleştireceksin park yeri gibi olacak böylece cıkmayacak apache fazla.. yada bir sürü polis koyacaksın oraya adam dövmek yerine apacilerle ilgilenecek
sıfır cekme cezası 90-100 ytl ;)dıyen bı tabela koy bır ıkı kısı gormeden yapar ole bıseyı bas cezayı... gerısı gelmez:D:D
Bu fikirler güzel ama uygulanıyor... Sıkıntı orda hipodrok Ankara emniyetinin karşısı... Yani camdan bakan bir komser ordaki durumdan yıllardır rahatsız olmuyor demekki hiçbirşey yapmıyor.
Tek çözüm bence, istanbul yolundaki hipodrumun uygun hale getirip yarışın orda yapılması.
o nası olacak?
o hipodromda ahırlar var. ahırlarda trılyonluk yarıs atları:D
o atlardan elde edilen trılyonluk rant;)
o beygırcıklerın msupra sesıne maruz kaldıktan sonra yarıs flan kazanacagını sanmıyorum.psıkolojılerı bozulur :D:D:D
en iyi çozum yarış pisti dahası varmı?
en iyisi olur abi bir yarış pisti yaptırmalıyız ama nasıl )= fikri olan
iynn-RS in dedigi gibi atların durumunu cok ciddiye alıyolar ki almalılar.. Cok büyük paralar dönüyo cünkü.. Oraya karting pisti acılırken bile bu durum ciddi bi sorun olmustu.. Ufak kartların sesine bile karıstılarsa hayatta drag yaptırmazlar..
Düsünsene bizim meshur E30 ların hepsinin eksozu zaten bagırabildigi kadar cigerden bagırıyo.. Her organizasyonda oldugu gibi sesleri en cok cıkacak onlar olacaktır.. Msupraya sıra gelmeden bile cingar cıkar valla.. :D
Yarısların yapıldıgı hipodroma da gelince,ben hic bisekilde bu yarısta ve bundan sonraki yarıslarda organizasyonun adam gibi olacagını düsünmüyorum.. Yetkililer kafasına göre yapıyo herseyi,biz bu kadar sene elestirdikte noldu.. Bissürü laf ettik;ama hic bi yarısı da kacırmamaya calıstık.. Yine öyle olacak bu kadar laf edildi bu topicte yine konusanların %90 ı kesin izlemeye gidecek yarısları..
Adamlar bunu bildigi icin umursamıyolar bile bu kadar elestriyi.. Baska türlü tepki göstermek lazım..
bide o karşıdaki tribün için branda gerdirin millet gölge degil diye oturmuyo şeyirciler hiç gelse oralara otururlar.
alp abi alcan dimi bu yarısta beni :P
ümit daha önce de yazmıştım belki iletirsin de dikkate alırlar hipodrom çok büyük bi yer ve anokun daha önce tek hatasız yaptığı iş para toplamak oldu ama org rezaletti yine aynısı olacak büyük ihtimal ama belki dikkate alırlar hipodrom çok büyük geçen sefer kapattıkları çıkışta sayinlerin sıfır çizdiği bölgeyi fuar alanına çevirsinler madem para istiyolar sadece drag yarışı olmasın orada çeşitli yarışmalar yapılsın ses sistemi yarışı bodykit yarışı dış görüntü yarışı oraya insanlar gelsin oy versin zaten sırf oy çokluğu için bile her firma tanıdık çevresini de çağırır bu da anoka para demek kapalının önüneyse sadece standlar olsun jant ıvır zıvır araba girmesin gerekirse bu durumda apaçi kesim de cadde tarafına yönelecektir ve lütfen açık türbün kullanıma girsin yarış en net ordan takip ediliyo bi de yarışmacıları startda 20 dakka o sıcakta araç içinde bekleten zihniyet bi dahakine kendi beklesin çok keyifliyse yine yapsın :hahaha: bişey değişmeyecek belki ama rahatsızlığı bilsinler en azından
walla stabıl bır sekılde hızlıca arabaları kaldıran yonetımı teker tker bulup alınlarını ortasından opecem...hoslarına gıder mı bılmem ama opecem:)
katılacaklara bol şans inşallah istediğiniz gibi bir organizasyon geçirrsiniz güvenlik ortam falan :)
bana bırakın organizasyonu yapim :)