allahım yaw sankı uzaya fuze yolluyolar alt tarafı yarıs yapacaksın..yok ertelendı yok ertelenmedı...zaen beceremıyosun yapma gıtsın...
Printable View
allahım yaw sankı uzaya fuze yolluyolar alt tarafı yarıs yapacaksın..yok ertelendı yok ertelenmedı...zaen beceremıyosun yapma gıtsın...
+ ben katılıyorum tünay abi
Şimdi oLay nedir iptaLm mi yoksa 1 hafta öteye mi aLındı ??
Lütfen biri KESiN Bişe söleyebilir mi Sakaryadan geLicez ona göre büssürü pLan yaptik ayarlamaLar yaptik sonuç ne şimdi ?
sonuç bildiğimyarış kesın iptal tarıhde belli değil
ümit bana yarışın ertelenebilleceğini soledi fuar için kiralanmış sanırım onceden.
Yarış ertelendi arkadaşlar dün itibari ile fuar için çalışmalara başlandı AKM 'de.
Nedense sadece drag yarişLarında iptaLLer we sorunLar oLuyor...
yarış bu hafta yapılacak mı ?
Pek bi muhterem belediye başkanımız pistte "muhteşem ankara festivali" adı altında bir etkinlik düzenliyor. O yüzden 1-9 ağustos arası hipodrom'da "festival" var
draglar iptal ediliyo 30agustos oldugu için gel görelim gidip festival yapılıyo ne biçim iştir bu yaaa
Festival olmasada Drag yine olmayacaktı..
Ya arkadaşlar şimdi son durum tam olarak nedir eylülemi aksıyor yarışlar:confused:
Eylül ayına ertelendi 30 Agustos nedeni ile Anok Askeriye ile görüşmelerinde pist için müsade alamadı...
23 Temmuz 2008
BÜLTEN 2008/7
Tüm Kulüplerimiz, Markalarımız , Takımlarımız, Yarışmacılarımız ve Görevlilerimizin dikkatine,
Türkiye Otodrag Şampiyonası
26-27 Temmuz tarihinde ANOK kulübü tarafından organize edilecek olan Türkiye Otodrag Şampiyonası
4. Ayak yarışması; organizatör kulübe ‘Hipodromun 30 Ağustos gösterileri nedeniyle 23 Temmuzdan
sonra sivil kullanıma kapatılacağının bildirilmesi’ sonrasında, yapılan yazılı başvuru üzerine, ileri bir tarihe
ertelenmiştir.
Yarışmanın yeni tarihi en kısa süre içinde ilan edilecektir.
Saygılarımızla,
Metin Çeker
Spor Kurulu Başkanı
bu ayın 17 sindeymiş diye bi duyum aldım... doğrumu
körfez yarışı o
16,17 AĞUSTOS İMK
06,07 EYLÜL İMK
18,19 EKİM İMK
Körfez yarışı bu ayın 17"de mi yani? Yada körfezde olacak yarışlar ne zaman?Birde mahalli drag yapılacak mı?