Pistteki tozu şöyle naçizane bir şekilde göstermek istedim, biz sadece arada bir geçiş yapalım dedik ve çıktık, ben biraz gazladım, buyrunuz sadece yan yan gitmeye çalışan bir imprezadan çıkan toz, yarışan araçları düşünemiyorum:
![]()
Pistteki tozu şöyle naçizane bir şekilde göstermek istedim, biz sadece arada bir geçiş yapalım dedik ve çıktık, ben biraz gazladım, buyrunuz sadece yan yan gitmeye çalışan bir imprezadan çıkan toz, yarışan araçları düşünemiyorum:
![]()
sulhi abi gelcekmisin bu seferde ankaraya =) xD
inşallah tatılde olmamda gene locadakı yerımızı kıralarız
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
valla son organizasyondan sonra çoğu kişi gibi bizde gitmeyi düşünmüyoruz...
Bora_200sx;
20-30 Ytl yap demişsinde o parayı veripte içerde paramızla rezil olduktan sonra neye yarıycak kiama dediklerinde haklısın adam akıllı bir organizasyon olsa o paralar verilir
+ hiç düşünmedende eminim çoğu kişi verir o paraları
Dogan ve Facia;
bence ilk önce organizasyona özel bi remap hatta Facia'nın dediği gibi direk standalone yapmak lazım![]()
ücret belki bi eleme sebebi olur diye yazdım onu ama olay parayla bitmiyor tabi; kesinlikle organizasyon işi...Ankaranın temel sorunu güvenlik yani organizasyon ...güvenlik bu şekilde olsa bile şu işi 2-3 saatte düzgünce kimseyi sıkmadan bitirseler yerinden kalkmadan zevkle izler herkes bilen bilmeyen anlayan anlamayan..boş piste baktıkca insanlar sıkılıyor arabaların yanına kadar iniyor bıraksınlar bu amerikandı yok drift show işlerini hadi arada yap bi 10 dk bırak anlarım, her kalkış arası bilmemne geçişi dönüş olmaz ki...kim ne anlıyor olduğu yerde dönen arabadan ki buna drift diyorlar bide.. neyse bakalım bu yarış neler olucak bişeyden ders almışlarmı görücez
Aslında çekmeylede bitmez bizim bitirmemiz gereken tek şey dayı, yiğen muhabbeti ben hem servis hemde fotomuhabir olarak katıldım yarışa gerekli yaka kartlarımda mevcuttu fakat eklediğim videolardada göreceğiniz üzere daha yaşları itibari ile görevli olamayacak adamlara verilmiş kartlar haydi bakalım geziyolar . bunları görünce insan şunu soruyo
'' ben daha iyi kayıt yapabilmek için yırtıyorum kendimi yaka kartı almak için neye yaradı ?'' neyse ne kadar konuşsakta biyere varamicaz biz burda konusuyoruz ama kimin kulağına gidiyo kim önlem alıyo bilmiyorum
27 temmuz ankara yarışı %99 ertelendi.
bune yaa bilgi sahıbı olan varmı niye kı
öğrendım şaka gibi bi sebep açıklama yaparlar birazdan
yarış ertelendi sebebi 30 ağustos nedeni ile geçen senelerde 1 ay öncesinde içeriye araç almıyordu askerler.bu sene talih bize vurdu yarış iptal araç almıyorlar alana artık çivililerle ankarada drag yaparız şöle kışa doğru![]()
RACE WERKS
opsss ıptalmı oldu şimdi yarış onca yorumda bos gıttı demkkı...
Yazılan yorumları okudum ıcerıye araç alınmasın gıbı fıkırlerde sunulmuş emın olunkı trbnlerdekı bır cok ınsan dragtan anlamıo bıle, onlarda oraya gelıcek modlu veya lux arabaları gormek ıcın gelıyor eğerkı içerı arac alınmazsa emınımkı trbnlerde buyuk bı boşluk olur ve o parayıda toplayamaz organztorler....
Bu tarz araçlar ıcın kapalı trbnun arkası bence en uygun yer ınsnalar orda hem arablara bakar dha sonra yarışı ızlıcek olanlarda trübunlere cıkıp yarışını ızler..On tarafda sadece stand ıcın ayrılırsa gayet guzel olur gıbıme gelıyor...Pıste atlayan ınsanları dudrudrmak ıcın cıddı guvenlık onlemlerı gerkıyor gercı ne komıktır, adam 20 yasında o akıl edemıo canına zarar geleceği onun yerıne sen akıl edıp onu durdurması ıcın parayla guvenlık gorevlılerı tutuyorsun...![]()
az önce Anok'la görüştüm, yarışların iptal edilmeyeceğini 1 hafta ötelenebileceğini söyledi..
et giren yere dert girmez.
sence mantıklımı 1 hafta ötelenmesi zaten 30 ağustos sebebiyle yapılamıo en yakın eylül bence
RACE WERKS
kısacası ankara yalan oldu dimi =)
29Haziranda yarış yapılırken 27 temmuzun dolu olduğunu biliyorduk şuan için anok ile görüşmeler devam ediyor pisti yapı fuarına kiraya vermişler bir aksilik olmaz ise cumartesi doğan ile birlikde fuarı yapıcak firma ile görüşücez
herhangi bir iptal söz konusu değil 1 hafta kadar erteleneceği sölendi.... ertelenme sebebi ise federasyon ile ilgili bir sorunmuş öle dendi
et giren yere dert girmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)