Birazdan video geliyorGitmediğim için çok pişmanım..
Birazdan video geliyorGitmediğim için çok pişmanım..
Gün benim için çok güzel ve zevkli geçti
Evo 9 ile zamanım 2.20.157.. bir daha ki pist gününde basıncı biraz daha açıp 2.13-2.15 arası bir zamana inmeyi planlıyorum bu arada Orçun yardımcı tavrından dolayı tekrar Teşekkürler...
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Çok çok tebrik ederim. Evo ile ilk defa bu denli iddialı bir zamana imza atıldı. Süpersporlarla aynı zamana inilmiş oldu. Başarılarınızın devamını dilerim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
E grubunun en düşük güç şampiyonu bendimbenden sonrakiler abartısız 2 katımdan başlıyordu.
Harikaydınız büyük bir keyifle izledik sizi bir ara start finishede şovla çıktınız çok güzel görüntüler oldu.
Genel önden çekiş rekoru makinesi hava filtresine kadar standart sadece hr yay ve bitik nankang semi slickli ahmrs nickli US rs in sahibi Ahmete geçti tebrik ediyorum 2.34.7 süper bir süre.Biz arabayı sattık meydan sana kaldı Ahmet hadi iyisin
Bende istanbul parkta 3üncü polo ile ilk tecrübem tamamen standart, 2kişi ile 2.42 gördüm co pilotlarım korkmasaydı limit deneyebilirdim.Bu arada Murat beye yol verebilmek ve süresini kesmemek için bir çok kez çizgimi bozdum ve risk aldım umarım süresi güzel çıkarda vicdanım rahat edersesi gidişi harikaydı.
Güç olarak su anda kapasitesinin %60 şını kullanıyorum desem yeridir 1bar Evo kullananlar bilir ki 1 bar 35r turbo ile tahmini 430 hp falan verir bu güç zaman yapmak için yeterli olmuyor daha fazla güç ve ufak tefek tamamlayacı düzenlemeler ile bir daha ki pist gününde hedeflediğim zamana inerim umarım bu arada iyi dileklerin için teşekkürler.
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Benım acımdan pek keyıflı degıldı malesef
E seansı kalabalıkdı,yavasladım,fark olsun dıye olmadı,sonra geceyım dedım ama bıraz uzun surdu.
Sonrakı turlar cok cabuk yavaslayan arkadaslarım oldu,kımı yarıs cızgısınden kımı ıdeal cızgı dısından yavasca ılerlıyorlardı,bos bır Hot Lap atamadım.
G seansı bos gıbıydı ama nedense oda doldu,ılk 2 tur bos attım,orada 2:12 geldı sonra yıne yakaladım ve ya yol vermeyı bılmedıgımızden yada adrenalın arkadan yaklastıgım cogu arkadasım yol vermedı yada cızgıyı bırakmadı
Ancak Mavı 350 Z ye cok tesekkur ederım,her seferınde yol verdı
Dun pıste cıkamayınca,bugun bıraz trafıge kaldım.
Saglık olsun,pıst gununun kotusu olmaz.
Buarada zamanım 2:12:4..........
Tek seans cıktım pıckup ımla, bayagı keyıf aldım, sadece murat engının 458 tur bındırebıldı banaBora tebrkler sanada harıka sure yapmısın dahada ınecek bellıkı
![]()
TeamPASAOGLU
ilginç araç, süreniz kaçoldu?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)