golf r yetişirse onla gelicem bu sefer inşallah,yetişmezsede copilot olurum yine :)
Printable View
golf r yetişirse onla gelicem bu sefer inşallah,yetişmezsede copilot olurum yine :)
Peki cumartesi program nedir ?
Cumartesi hava guzeldi ve kuruydu kesin olarak yok mu simdi halk gunu sadece pazar mi?
Orçun abi mutlu haberi verdi bile :D
Cmtesı hava guzel ancak Pazara yagmur gorunuyor,nedır durum?
Cmtesı hava guzel ancak pazara yagmur gorunuyor. Net bılgı alabılen var mı?
cumartesi olmasın tabi ya ben çalışıyorum ayıp :D
havanın parçalı bulutlu olması araçlar içinde iyi bir fırsat olur, yağmursuz kalırsa tabi.
Pazar mutlaka bende gelmek istiyorum. Forumu doldurup ödemeyi bir an önce yapsam iyi olur..
Bir de o gün TR Pist yarışları da var sanırım. Oldukça keyifli bir gün olur inşallah.
Cuma da supersporların kapışması olacak, bakalım yeni bir pist rekoru çıkacak mı? İzleyiciye açık olaydı iyiydi :)
Pazar günü fotoğraf çekmek için ordayım bende :)
Intercity'nin sitesinde Cumartesi için kayıt alıyorlar anlamadım iptal mi değil mi. Cumartesi araçlara kapalıysa Pazar oradayım. Mail attım haber bekliyorum :)
Yogun talep uzerine cumartesi gunu icinde kayitlar acilmistir arkadaslar .
Haydaaaaa :) Neyse yine yazayim ben Cumartesi ve Pazar oradayim allah kismet ederse Fotografci olarak. :)
Ben sadece CMT günü var biliyorum bisikleti. İntercity bin sayfasın da yazmasi gerekir. :)
Cumartesi olmasi super haber.Bi aksilik olmazsa ordayiz insAllah kalabalik bi sekilde.
Mailler ne zaman cevaplanıyor?
Hem cumartesi hemde pazar günü hava az bulutlu ve güneşli 19 derece. Güzel bir haftasonu bizi bekliyor :) Her iki günde fotoğrafçı olarak ordayım :)