Zeki kısmetse biz pazar günü ordayız senin için önemli bir durum yoksa sende pazar günü gel ahmet'e de söyle hep beraber pazar günü orda olalım.
Yavaş yavaş piste alışıyorum. Bu sefer sizi biraz zorlarım gibime geliyor.
Printable View
Bu sefer gelcem gibi :)
Metin amca bi mani olmazsa sizi kirmayacagim pazara dondurecegim programi Ahmette gelmeye calisacak o gun.Havada bizi uzmezse keyifli bir gun olur insallah.Siz fazlasiyla isindiniz piste beni rahat rahat gecersiniz artik ben yeni aracimi uzmemek icin sahil turu atacagim bu sefer :) ama sizden kozvortun potansiyelini yansitmanizi bekliyoruz merakla :)
Beni kırmadığınız için teşekkür ederim. Henüz sizleri geçmeye hazır değilim. Önce 2.40 ları göreyim sonra 2.30 lar belki daha sonra 2.12 belli olmaz pist yuvarlak..
Bide Transponderim olsa idi daha iyi olacağıdı ama..
2 gün de pist olması çok güzel oldu.. Cumartesi ne de kaydoluyorum.
Haha, metin amca 2.12' de hala ısrarcısın. :) Her geldiğin de virajlara girişlerini görüyorum inceliyorum metin amca da o şekil girip 2:12 çok zor be metin amca çok yavaş girip çıkıyorsun virajdan.. Temponu biraz arttırman gerekli yoksa 2:30' da ciddi bir rakam :)
Hakkın da hayırlısı Metin amcam :)
Sende virajlarda beni bekleme üşütüp grip olacaksın..Şaka bir yana benim arabanın tam gazda AFR:10.0 zengin olup tekleme sorunu vardı onu braz düzelttim gibi o yüzden bu sefer biraz daha umutluyum..
Hem ben yaşlı adamım elim ayağım titriyordur mazallah üstüne doğru gelebilirim sen genede virajda beni görünce kenara çekil..
Haha, teşekkür ederim metin amcam. Nabıyım metin amcam, bende oraya gelip hem kendimi tatmin ediyorum hemde kendimi fotoğrafcılık dalında geliştirmeye çalışıyorum ufak gelirler sayesinde. :)
Kaza konusun da, endişem yok abi çünkü 13. Virajın orada duruyorum ben eğer orada bana vurmayı başarabilen ciddi inanmıştır yani çünkü çok sote bir yerde duruyorum, hehe :)
Bu arada metin amca, öyle yaşlıyım falan olmuyor hani iddaalıydın. Valla kimi eski şöförler şuan ki delikanlılara taş çıkartır. Dedem arabasını kullanırken mest oluyorum vites atışlarını 68 yaşında ama hala genç delikanlılara taş çıkartır.
Kazasız belasız, metin amcacım. :)
Tech Turkey indirimi için mail atmıştım ama cevap gelmedi henüz :D
bana da cevap maili gelmedi henüz.. bilgilerinize.. :D
Merak ettim de forumda 400 -450 bhp ve üstü araçlar var bizim ile beraber piste çıkmıyormu ?
Neden soruyorum genelde süreler 2.30 civarı bunları yapanlarda rs takımı yani 300 bhp civarı olanlar.
1.15 ile 2.20 arası dönen SüperSportlar bu konunun dışında belirteyim.
Merakımdan soruyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. Superspor araçların bizler ile beraber piste çıkması onların bizlerden çok daha süratli olmasından dolayı güvenlik açısından iki taraf içinde tehlike arz etmez mi? Açıkcası 2 araç önlü arkalı 110 ile girdiğimiz virajda arkadan 170 ile gelen bir Ferrari ile genişliği 12 metre fakat pist çizgisinin maksimum 4 metre genişliğinde olduğu bir yerde bulunmak oldukça riskli olmaz mı?
Bunlar benim görüşlerimdir. Sadece sesli düşünüyorum. :)
Süpersport için zaman yapan yada zamana koşmak isteyen araçların katıldığı aktivite farklı ama tabiki halk günü tüm hafif ticarilere açık olduğu gibi süpersport otomobillerede açık .
ha 40 karma otomobille zaman gelirmi süpersportlardan bugüne kadar gelmedi geleceğinide sanmıyorum normal olarak sadece piste çıkmak için çıkılmış oluyor karma gurupta süpersportlar için .Halk günü böyle bir konsept . Halkın tamamına açık sonuna kadar.
Ambulans hafif ticari olsun, doktorlar tuccar sayilsin! :D
Bu arada sezonu kapadim dedim ama bir kac ufak degisiklik yapiyorum bu hafta, bir aksilik cikmazsa sonuclari gormek icin pazar gunu pistte olacagim. Zamandan cok suspansyon tuning amacli cikmayi planliyorum :cool:
Sana rakip olucam www.hastasepete.com :D:D:D
www.hastayataktasevilir.com daha uygun gibi geldi niyete uygunluk acisindan :D
Neyse iste bir aksilik olmazsa ordayim, bakalim one taktigimiz quaife lsd kafadan kaymayi cozecek mi...