Pazara da kayıdımı yaptırdım. Insallah çok keyifli bir gün olur. Cumartesi supersporlar için katılım listesi mevcut mu? Güzel makineler var mı en azından? Gün sonuna kadar boşuna beklemeyelim değil mi :D:D
Printable View
Pazara da kayıdımı yaptırdım. Insallah çok keyifli bir gün olur. Cumartesi supersporlar için katılım listesi mevcut mu? Güzel makineler var mı en azından? Gün sonuna kadar boşuna beklemeyelim değil mi :D:D
Benim dışımda da maili cevaplanmayan var mı?
3-4 mesajdır yazıyorum kâle alıpta cevap veren yok
Mailler gönderiliyor arkadaşlar . Spam /junk bölümünede bakmanız gerekmekte .
WRX Wagon'u daha öncede çekmiştim çok güzel bir araç :)
Haftasonu bende her iki günde fotoğrafçıyım pistte :) Fotoğraf isteyenler benimle yada Berkay abim (CooLeqenD) ile iletişime geçmeleri yeterli :)
Wrx wagon Ozan la bi pozumuz bir önceki pist gününün posteri olmuştu.wrx megane rs ve polo gti la harika bir resim kim çekti onu :) ? bu arada orada wrx e arkadan çarpıyordum inanamayacağım kadar kuvvetli fren yaptı ya da ben geç farkettim ama çarpmadan kaçıp geçişim güzel bi poz yaratmış yanlışlıkla :D
Müsade varsa bir iki kare bende birşeyler çekeyim :))
Çok hoş fotoğraf olmuş o, çekenin ellerine sağlık.
O gün lastiklerim çok kötüydü, frenler de rezalet haldeydi, ben çok iyi durmuş olamam, senin araba çok güzel hızlanıyordu ondan bence :) Sağdaki o günkü arka balatalar, diskleri tahmin et bu fotodan :)
http://i.imgur.com/Kjfz7hg.jpg
Şimdi yeni disk yeni lastik var, aman dikkat sedana çevirme benim arabayı :)
O zaman o gun ben gec farkettim yada hizlanarak geliyordum sen erken bi noktada bastin heralde frene yoksa ayni anda ayni hizlarda basipta rs in durmayip senin oyle durman pek mumkun degil ozellikle bu resimdeki fren ve lastiklerle :) Su an yeni disk fren varsa bendede rs yok cunku artik senin arkandan takip etmem birak sedani subaru justy olursun bende lupo olurum :D
Pazar günü aracımı ilk defa Turbo haliyle deniycem inşallah..
Eveeeeeet, Istanbul Park' a çıkıcak olanlar ve Hala çıksam mı diye düşünenler. Hava Güzel görünüyor bence kaçırmamalısınz! Güneşli havada Güzel Fotoğraflarınız gelebilir, buyrun benimle iletişime geçin.
İyi Gazlamalar!
İstanbul Park Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Cumartesi gününe kayıt yaptırdım bu sefer, kazasız, sorunsuz bir haftasonu olur umarım. Hava güzel olacak gibi. Otomobil fotoğrafçısı dostlar ANF plakalı beyaz megane coupe görünce bir kaç kare fotoğrafımı çekebilirse sevinirim.
Pazar günü seanslarin saat araliklari nedir ?
Şimdiden keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle :)
Pazar günü pistteyim bir aksilik çıkmadığı sürece ;)