Aracamın eksiklerini bitirebilirsem pazar günü katılmak istiyorum. Ödeme için son gün ve saat var mı?
Aracamın eksiklerini bitirebilirsem pazar günü katılmak istiyorum. Ödeme için son gün ve saat var mı?
Arkadaşlar Şu an itibariyle indirim için email göndermeyiniz .
Şuana kadar email göndermiş olan ve kayıt yaptırmamış arkadaşlar Yarın sabah 10 gibi emaillerini kontrol ettirip kayıtlarını yaptırabilirler yarın öğlen 12 de internetten kayıt kapanacaktır bilginiz olsun sonrasında indirim yada 120 tlden kayıt yaptıramazsınız .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Boyle kirmizi yazmasinin sebebi var Bugra'nin,hak da veriyorum. Sen; tavlayi al,seni aglaticam de,hatta 5-6 tane peceteyi soyle masaya,salya sumugumu sileyim diye. E normal tabi,benim hayatinda 3-5 defa tavla oynamis bir adami 2 ters bir duz 5-0 la ugurlamak duser,tavlayida koltuk altimada verip el sallar.
Tavla basladi,ben sayarak oynamaya calisirken,adam 2-0 yapti oyunu! Basladi seni bitiricem,yarin piste bile gelemiyeceksin vs demeye basladi. Diyorum; ben bilmem bu isi ama oyun 5 de bitmiyor mu? Sakin ol sampiyon...
Neyse oyun devam etti,3-2 one gectim,kizginlik artti ve 4 oldu! Dedi bukadar yeter,5-4 alirim bu oyunu derken,5-2 ile bitirdim oyunu! Yillarin oyuncusu,benim gibi 39 yilda 5 kez tavla oynamis birine,net bir skorla 5-2 yenilince,once mekani dagitti,sonra 4 tane tostu cignemeden yuttu! Buraya da "Kirmizi" yazilarla yazip,sinirini cikartmaya calisiyor.
Bence sabah erken kalk,bisikletle at 2 tur,bu skandali ancak unutursunhaha!!!
Yahu ben nasil yendim seni,hala cozemedim
Birak sen bu isi![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Genel olarak seanslar yarım saat veya 1 saat aralıklarla oluyor
1. grup 11.00 da piste giriş yaptığını farz edelim 5-10dk sonra anons geliyor 2.grup teknik kontrole giriyor 1.grubun pist içinde süresi tamamlanma aşamasına denk bir zamanda zaten teknik kontrol bitiyor ve 2. grup için 11:30 da yeşil ışık yanıyor.
pazar günü supersport olmayacağı için tahminimce yarım saat aralıklarla olur öğlen 1 saatlik mola olabilir.
forumdan kimler olacak orada pazar günü ? Bir gopro ayarlayamadık henüz, aynı seans düşmezsek gopro ödünç verebilecek var mı pazara ?
Sercan sagolsun vercek ama iki araçta polo gti , aynı seans düşme ihtimalimiz var![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bugra hala indirim maili gelmedi napalım bilgi verirmisin iki araç için kayıt yaptık gelen giden yok
kapıda karşılama bizi 180 liradan![]()
![]()
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
Türkiye Pist Şampiyonası için görevli geldim. Işık kulesindeyim şuanda. Birkaç arkadaş fotoğraf çekimi yapacak Pist günleri için. Özel olarak isteyen olursa temin etmeye çalışırım. Görevlisinden yarışanına, izleyenine, herkese keyifli bir haftasonu dilerim.
Öncelikle herkese merhaba. Pazar günü için kayıt yaptırdım fakat herhangi bi saat yada seans seçeneği belirtilmemiş hangi seansda çıkacağımız bu akşam gelicek olan maildemi belli olucak vede en geç kacta pisttte olmamız gerek bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Şuanda pistte olan araçların start düzlüğündeki fotoğrafları elimde. Beyaz m3 ve Silvia'ya ekstra maşallah![]()
Not:Beyler bu gece saatler 1 saat geri alınacak yarın org. gelecek olanlar unutmasın..
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Kamerayi ayarladim bu sefer yanimda yolcu var o yuzden cok kasmayacagim egerki kamera acisini bozmazsa kasklari guzel videolar cikar sanirim.Lutfen imkani olanlar (bir telefon tutacagi birde duzgun cep telefonu yeterli) bolca video ceksin paylasalim yine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)