Babamda ayarladi kamerayi Zeki abi paylasirim burda![]()
Suleyman la biz de ordayiz beyaz polo gti. Forumdan gelenlerle tanisalim.
Bir iki eksigimiz var. Bizden yardimci olabilecek varsa seviniriz.
Telefon tutamaci olur, gopro olur kayit icin ekipman ariyoruz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Güzel bir gün oldu. Seans çok kalabalık değildi, trafik hiç olmadı.
Nedense ilk 3-4 tur konsantre olamadım nedense, saçma sapan yoldan çıktığım yerler bile oldu;buna rağmen Transponder almadığıma pişman olduğum bir gün oldu, video kaydıma göre 2:46 +-1 sn yaparak önceki en iyi sürem olan 2:49'u geliştirmişim. Pistin tadı damağımda kaldı, öyle ki yarın işim olmasa hemen kayıt olacaktım![]()
geçerken fotoğrafımı/ videomu çeken arkadaşlar olduysa paylaşırlarsa sevinirim.
Yarın piste çıkacak arkadaşlara iyi eğlenceler, sorunsuz bir gün olur umarım.
Bugün mükemmel bir gündü diyebilirim. Baya bi yoruldum ama buna değdi. En dolu dolu fotoğraflarımı bugün çektim herhaldeÖzellikle saat 6'dan sonra havanın kararması ve supersportların farlarını açması ile efsane kareler çıktı ortaya
![]()
Teşekkürler Serkan, ilk 3 tur berbat bir performans sergiledikten sonra, bir soğutma turu ardından piste biraz daha konsantre olunca güzel bir tur zamanı geldi. Lastikler bir kaç pist gününü daha çıkarır gibi, ama özellikle 8'inci virajda önceki seferlere kıyasla daha fazla kaydığımı hissettim, tutuş ilk günlerdeki gibi değil kesinlikle... 2014 baharına yeni bir set almak gerekecek gibi...Video geliyor, youtube kanalıma yükleyip konu açacağım.
Sen yarın çıkıyorsun değil mi?
Semi slickin en kotusu en iyi spor yol lastiginden daha iyi net.Ne yazikki semilerim yetismedigi icin virajda kasamayacagim yarin keyfine turluyorum.Aracina gore 3 saniyeden baslar 7-8saniyeye kadar oynatir orta kalite bir semi slick.
Çok güzel bir gündü, oldukça tenhaydı bugün. GT-R'ları canlı görmek çok güzeldiİstediğim zamanı da tutturdum güzel oldu.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)