User Tag List

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
454 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: 26 -27 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

Zetec-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ip5 çekimi fotoğraf ve videolar var elimde, start düzlüğü ve pitten. Konu açan olursa eklerim ben de. Keyifli bir haftasonu geçirdik, ekip olarak çok eğlendik. Mitosundan F458ine, M3ünden M5lerine, hangi arabaları saysam bilemedim. Sesini unutamayacağım birkaç araç var ki; çok iyilerdi: İlk günden siyah GTR, E ve DBY olması lazım Porscheler, özellikle M6; kıyamet gibi sesi vardı, kırmızı WRX, ikinci günden 997TTnin 458i, Voltex IX, mavi GolfR, hardtoplu s2000 ve Mito. İki günde sese doydum Ellerinize sağlık. İyi süre çıkaranları da tebrik ederim.

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok güzel aracın ve gidişi, sesi..
    Teşekkürederim. İlk seans son kombine virajlara gelirken yanınızdan geçtim çizgiyi tutturamadım, sizi biraz yavaşlatmış olabilirim kusura bakmayın

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fatih biz çok beğenerek izledik özellikle çok stabil gözüküyordun kombine virajlarda kafadan a048 çok başarılı, gidişide 1.4 için fazlasıyla tatminkar,sesini arka taraftan duyunca bile tanıdım

Teşşekürler Zeki. Öncedende yazmıştım heralde arabaya yaptıgım en mantıklı haraket a048leri almak olmuş. Eğer abartmazsam viraj giriş hızlarını süper bi tutunma sağlıyorlar. Frendede aynı şekilde %30luk bir artış var yol lastiklerine göre. Zeki videoda 15:58de geçen sensin dimi.

27.10.2013 İstanbul Park Alfa Romeo Mito - YouTube

İlk seanstaki videom. 4:40da önüme geçen Z4 bana hiç yol vermeseydide olurdu onu virajlarda izlemek ayrı bir keyifti
    16:15'de tatlı bir spin

Önümüze geçen Z serileri bize güzel anlar yaşattı

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürederim. İlk seans son kombine virajlara gelirken yanınızdan geçtim çizgiyi tutturamadım, sizi biraz yavaşlatmış olabilirim kusura bakmayın

Teşşekürler Zeki. Öncedende yazmıştım heralde arabaya yaptıgım en mantıklı haraket a048leri almak olmuş. Eğer abartmazsam viraj giriş hızlarını süper bi tutunma sağlıyorlar. Frendede aynı şekilde %30luk bir artış var yol lastiklerine göre. Zeki videoda 15:58de geçen sensin dimi.

İlk seanstaki videom. 4:40da önüme geçen Z4 bana hiç yol vermeseydide olurdu onu virajlarda izlemek ayrı bir keyifti

Zeki'nin maşallahı var güdümlü füze gibi geçmiş

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok Fatıh ben e ve g seansinda vardim seni tribunden izledik Serkanla beraber dikkatlice bayagi inceledik donuslerin falan superdi Alfayi hep sevmisimdir tatli bela gibiler

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeki'nin maşallahı var güdümlü füze gibi geçmiş
    Gudumlu fuze arka duzlukte 196 gorunce donemedi gudumu sasti,ilginctirki 193 gorunce dondu stok o kadar donuyor iste lastikte dunlop sportmaxx yolda bayagi memnundum ama pistte yokohama diyorum baskada birsey demiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi tebrikler.Benim bi sorum var 7.viraja girerken gri bi type-r ve siyah z4 ile birlikte girmedinizmi hiç? Bende videonuz var öyle gözüküyo videoda ama bu videoda aradım bulamadım? Tek Alfa Mito sizmiydiniz acaba?

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yok Fatıh ben e ve g seansinda vardim seni tribunden izledik Serkanla beraber dikkatlice bayagi inceledik donuslerin falan superdi Alfayi hep sevmisimdir tatli bela gibiler
    Tam tatlı bela. Pist sonu Serkan abi tuttugunuz süreyi yazmıştı bana, o mesajı okurken arabanın altına yatmıştım olan bitene bakıyorum, Mito bana yine tatlı belalığını yapmıştı yağ akıtmış, motor koruma kapağı yerdeydi Zaten ilk seansın ortasından intibaren debriyaj kaçırmaya başladı. Dönüş yolundad afarkettimki egsozda gitmiş zırıl zırıldı. Ama videoda z4ün arkasından gittiğm tur sizin dediğiniz gibi 2:38:101 yapmışım. Trackmasterda öyle yazıyordu. 2. seans yani sizin zaman tutugunuz seansta benim arkadaşta 2:38-2:40 arasında 3 tur tutmuş tribunden.

Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi tebrikler.Benim bi sorum var 7.viraja girerken gri bi type-r ve siyah z4 ile birlikte girmedinizmi hiç? Bende videonuz var öyle gözüküyo videoda ama bu videoda aradım bulamadım? Tek Alfa Mito sizmiydiniz acaba?
    Teşekkürederim. Bu videoda hiç girmemişim beraber, 2. seans videosunada baktım ondada yok. Zaten siyah Z4tu bitek spin attıgında gördüm, piste Guli vardı o olmasın birlikte giren, saat 1e kadar pisteydim başka Mito görmedim piste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam tatlı bela. Pist sonu Serkan abi tuttugunuz süreyi yazmıştı bana, o mesajı okurken arabanın altına yatmıştım olan bitene bakıyorum, Mito bana yine tatlı belalığını yapmıştı yağ akıtmış, motor koruma kapağı yerdeydi Zaten ilk seansın ortasından intibaren debriyaj kaçırmaya başladı. Dönüş yolundad afarkettimki egsozda gitmiş zırıl zırıldı. Ama videoda z4ün arkasından gittiğm tur sizin dediğiniz gibi 2:38:101 yapmışım. Trackmasterda öyle yazıyordu. 2. seans yani sizin zaman tutugunuz seansta benim arkadaşta 2:38-2:40 arasında 3 tur tutmuş tribunden.

Teşekkürederim. Bu videoda hiç girmemişim beraber, 2. seans videosunada baktım ondada yok. Zaten siyah Z4tu bitek spin attıgında gördüm, piste Guli vardı o olmasın birlikte giren, saat 1e kadar pisteydim başka Mito görmedim piste.
    aaa aynen aynen çok pardon.Giulietta ile karıştırdım ben

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi tabi hazir kita 1 hafta sonra yokum en az 5 ay olmak uzere kimse benim kadar sorgulamaz artik pist konularini Ozellikle dikkat ettigim bu durumdan mutlu olup hizinida kesmedik ne guzel diye aramizda konusup siz bahsetmeden once belirttigim birsey icin sanki ozellikle yazar gibi (bu kismi mubala alinmayin hemen) yazinca ah dedim bosami ter attik o esnada sikinti yok olmadi olamaz keyifteyiz guzel bir gun mukemmel parlamis(nanolex) birakin fabrikadan cikmisi daha cikmamis gibi bir 458 kulak pasi siliyor hersey harika

Evet guzel bir E grubu yarrışı idi yol verdigin için tesekkur sagol

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist günleri hem cumartesi hemde pazar gerçekten güzeldi. Onur , murat ve Selçuğu yeni süreleri için tebrik ederim. Cumartesi arabama süpersport kategorisinde hem ön camına hemde ön tarafına fazla taş gelmesi beni fazlasıyla üzdü ve konsantremi bozdu. Çekişmeler çok güzeldi fakat kimse kimseye yol vermek istemedi ve zarar meydana geldi. Pazar günü ise halk gününde herkes süpersport gününe kıyasla birbirine pistte daha saygılı yol vererek daha toleranslıydı. Bunu bazı insanların görmesi ve ders alması gerekir. Pistteki hem görsel anlamda hemde gidiş olarak kırmızı Evo 9 u çok beğendim burdanda sahibi kimse arkadaşı kutlarım . Z3 M in katlarının yoklugu alt devirlerin yoklugu fazlasıyla performansta sıkıntı yaptı ve daha ilk seansım bile bitmeden arka balatalarım tamamen bitti ama diski çizme pahasına pistten ayrılmak istemediğim için hem diskleri hemde balataları bitirdim. Çok kalabalık olmamasına rağmen bir sıkıntı yaşanmaması ayrıca güzeldi. Diğer iyi zaman yapan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim.

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç dert değil çok keyifli bir mücadeleydi.
    o anı birde benim kameramdan izleyin.

mito - istanbul park f1, pist günleri - 27.10.2013 - YouTube

BORKED

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir gündü intercity çalışanlarına ve pist amcama ayrıca teşekkürler.
    Bir gün önceden Bora abiye ; abi 2.20 yaparmıyız? dediğimde "çok konturpiye bir rakam yaparız dedi. ilk seans ta transponder takmadan ölçtüğümüzde ilk tur 2.23 / 2.22 süre vardı video çektik bu akşam yükleyeceğim..
    Ardından E seansına transponder taktik 2.20.107 gibi bir süre geldi ve cidden 35R da 1 bar basınçta çok çok iyi bi derece bence.
    B- seansındaki GTR harika idi ciddi anlamda çok çok iyi geliyordu onun 2 seansını ölçtüm 2.15 2.14 gibi süre cıktı fakat baktı transponder takmamış
    E- seansı ciddi anlamda şampiyponlar ligi idi,çarşı pazar karıştı çok güzel bir muhabbet vardı araçları gören bende E sansına geliyorum diye hep giriş yaptı en son saydıgımda 6 evo 4 subarı 1 turbo s2000 1 supercharger s2000 , 2 458 , R32 golf ,stage 4 yada 5 golf r ciddi çok güzeldi.
    ilk defa supersport dışında böyle bir grup geldi ve çok güzel görüntüler izledik.
    herkesin eline tekerine sağlık kazasız belasız sürüşler.

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pist günleri hem cumartesi hemde pazar gerçekten güzeldi. Onur , murat ve Selçuğu yeni süreleri için tebrik ederim. Cumartesi arabama süpersport kategorisinde hem ön camına hemde ön tarafına fazla taş gelmesi beni fazlasıyla üzdü ve konsantremi bozdu. Çekişmeler çok güzeldi fakat kimse kimseye yol vermek istemedi ve zarar meydana geldi. Pazar günü ise halk gününde herkes süpersport gününe kıyasla birbirine pistte daha saygılı yol vererek daha toleranslıydı. Bunu bazı insanların görmesi ve ders alması gerekir. Pistteki hem görsel anlamda hemde gidiş olarak kırmızı Evo 9 u çok beğendim burdanda sahibi kimse arkadaşı kutlarım . Z3 M in katlarının yoklugu alt devirlerin yoklugu fazlasıyla performansta sıkıntı yaptı ve daha ilk seansım bile bitmeden arka balatalarım tamamen bitti ama diski çizme pahasına pistten ayrılmak istemediğim için hem diskleri hemde balataları bitirdim. Çok kalabalık olmamasına rağmen bir sıkıntı yaşanmaması ayrıca güzeldi. Diğer iyi zaman yapan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim.
    Yazdiklariniza harfiyen katiliyorum ve tarzinizdan dolayi bir kez daha tebrik ediyorum sizi ,her ne kadar rekabet iceren bir sporda olsa motorsporlari temelinde nezaket ve hosgoru bulundarmasi gerekiyor. Dun bunun en guzel orneklerini E seansinda yasadik herkes birbirine viraj icinde cizgi bozarak yol vermeye calisti olmasi gerekende buydu bunun haricinde,rekabeti seven ayni zamanda gecilmeyide sevmeyen varsa bu sporda kendi,kendiyle yarisir benim gorusum pist uzerinde yapimda budur.Bu arada guzel yorum ve dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdiklariniza harfiyen katiliyorum ve tarzinizdan dolayi bir kez daha tebrik ediyorum sizi ,her ne kadar rekabet iceren bir sporda olsa motorsporlari temelinde nezaket ve hosgoru bulundarmasi gerekiyor. Dun bunun en guzel orneklerini E seansinda yasadik herkes birbirine viraj icinde cizgi bozarak yol vermeye calisti olmasi gerekende buydu bunun haricinde,rekabeti seven ayni zamanda gecilmeyide sevmeyen varsa bu sporda kendi,kendiyle yarisir benim gorusum pist uzerinde yapimda budur.Bu arada guzel yorum ve dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim.
    Bora tebrik ederim super zaman cikartmissin, bende soylediklerinize katiliyorum(Supersport a hic cikmasamda). 3 pist gunu oncesinde Kemal bize oyle bir yol verdi ki sasirdik (Ikimizde S2000 olmamiza ragmen), duzlukte giderken daha cok uzaktayken zamana gittigimi anladi sola cekip fren yapti ve o tur o gun icin en iyi zamanim geldi. Boyle centilmence hareketler yapan herkese saygim sonsuz, ego yu bir kenara birakip herkesin eglenebilecegi ve zaman kosabilecekleri bir ortam yarattiklari icin tesekkuru borc bilirim.

Seyran abiye de ayri bir parantez acmak lazim, stok E46 M3 le sanirim yapilabilecek en iyi zamani yapti. Bir onceki zamanindan 6Saniye kesti, sadece lastikleri Trofeo larla degistirdi, gorur gormez arayip tebrik ettim, sanirim gunun en cok geliseni kendisiydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen görünmüyosun epeydir pistte bugünde harikaydı kaçırdın havada süperdi(verim gazı)
    bende bayadır giremiyodum bugün golfü test edelim dedik tadı damağımda kaldı.
    Evet malesef arabada ciddi bir problem var fakat gunluk kullandigim icin henuz birakamiyorum servise. Kasim ortasinda bakacagiz ne cikacak falimizda Kacirdin falan demeyin bak sirket arabalarini kapar gelir musallat olurum

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcan,sana gaz vermeyı soyle yapayım;arabana cıla yaparsan 2 sec kesın duser
    Sen anladın....
    Pıst gunu ne olursa olsun kaza harıc daıma guzel tadlar bırakıyor...
    Hahah : D Vallahi terzi kendi sokugunu dikemiyor sanirim, once bir islem yapmistik o gun geldi 2:32-33 de zaten

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gün benim için çok güzel ve zevkli geçti
    Evo 9 ile zamanım 2.20.157.. bir daha ki pist gününde basıncı biraz daha açıp 2.13-2.15 arası bir zamana inmeyi planlıyorum bu arada Orçun yardımcı tavrından dolayı tekrar Teşekkürler...
    Tebrik ederim moruk super sure yapmissin kutlayamadim orda mokoko vaziyetteydim 8 tansyonla.

Yanliz pistin ambulansi saglik ekibi filan 10 numara calisiyor, hemen gelip ambulansta ilk yardimi yaptilar, bunuda test etmis olduk
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim moruk super sure yapmissin kutlayamadim orda mokoko vaziyetteydim 8 tansyonla.

Yanliz pistin ambulansi saglik ekibi filan 10 numara calisiyor, hemen gelip ambulansta ilk yardimi yaptilar, bunuda test etmis olduk
    Teşekkürler Güneş umarım yakın zamanda birlikte çok daha iyi sürelere imza atarız.Bu arada sağlık sorunun için tekrar geçmiş olsun biraz kilo verme zamanı geldi sanırım hem pist üzerindeki kondisyonunu dengelemek için hemde hızlanmak için.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bora tebrikler. Belli ki kimsenin tahmin edemeyeceği süreyi yakalamışın. Supersportların yanında 4 kapılı bir aracın bu süreyi alması gerçekten güzel

Bu arada pist günlerinde gerçekten zaman kasan araçlar birbirlerini tanıdıkça daha fazla yol vermeye başladı. Vermeyen kişilerin de neden vermediğin anlayamadım. Belki olmaz böyle bişey ama F1'deki gibi mavi bayrak olayı olsa süre yapan araca yol verilebilir.

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora tebrikler,
    EVO nun ne olduğunu herkes anlasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)