Pilotaj iyi demek ki, yanlış hatırlamıyorsam 01 BKS Clio RS ile Candan 2.50 yapmıştı.
Pilotaj iyi demek ki, yanlış hatırlamıyorsam 01 BKS Clio RS ile Candan 2.50 yapmıştı.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Hayatında 2.defa piste girdi arkadaş ilk sefer yanındaydım geçen pist gününde gösterdim,kavradı baya işi bu sefer tek çıktı daha iyiydi,kalabalığa kaldı çizgiyede çok giremedi o yüzden belki 1-2sn daha düşürebilir
INFINITE PERFORMANCE
Polo TDi'ın süresi muazzammış, Bora abi aynen ayrıca.. Tebrikler özellikle ikisine, gerisine de maşallah tekerlerinize taş değmesin beylerBiz rebelh'in evin tadilatı dolayısıyla izlemeye bile gelemedik bu kez
![]()
Arkadaşlar A gurubunda 27 sinde pazar gunu benımle bırlıkte dönen yeşil BMW li arkadaşla tanışmak ısterdım çok güzel videolar olduğunu duşunuyorum kendısınde,ikınci katılışım olmasına rağmen ılkıne göre ve ıkı kişi olmama rağmen çok daha hızlı geçtı benım içinde.
Normal lastik ve ıkı kişiyle en ıyı zamanım 2.50.231 çıkardım birdahakıne daha ıyı sonuçlar almak dilegıyle...
Fotocu arkadaşlardan ricam bır karede olsa elınde resım bulunan paylaşırsa memnun olurum.
Bende A ve C seansına katılmıştım. A seansında biraz acemiliği attık. C seansı daha derli topluydum. Araç elverdiğince turladık .
http://www.youtube.com/watch?v=kj0iylH3BO4
26 ve 27 Ekim, Pist' e çıkmış otomobil sahipleri. Araçlarının fotoğraflarını isteyenler benimle kontak kurabilirler.
Pist İçi, Supersport fotoğraflarım da mevcuttur.
Hayırlı Günler
Tabi ki buyrun çekiniz kendi fotoğrafınızı, amatörleri düşünen yok zaten makinelerinin ömürlerini alsınlar sizlerin 30-40 pozunuzu çeksinler. Sonra gelip, benim fotoğrafım varmı ? Var ücreti şu kadar dediğimiz de hemen suratınız düşüyor, neden paralı çekiyoruz falan. Ücretsiz daha tatlı geliyor tabi kişiye, ama hiç kimse demiyor ki arkadaşlar orda emek harcıyorlar haklarıdır falan siz gelip bize burda parasal yönden ufak görüyorsunuz.
Neden ufak görme olayı var, ben onu çözemiyorum.? Özel Çekim ücretleri olmuş tavan fiyatlar bizim istediğimiz 50-100-150-200 neyse bunlar mı fazla geliyor, kaç kişi görüyorsunuz sizi pistte fotoğrafınızı çeken ? Tribünden çekimleri söylemiyorum, sabah başlayıp akşama kadar soğukta sıcakta araç sahiplerine bir hatıra niteliğin de bir şey yapmak için çekim yapıyoruz, onda da Fırsatçı veya Aşmış mı oluyoruz. ? Bu sözleriniz, insanı yaptığı işten soğutuyor cidden..
Elimde fotoğraflarınız var, sayıp size ben geri dönüş yapacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)