Indirim icin mail geldi tesekkur ederim...
Printable View
Indirim icin mail geldi tesekkur ederim...
Kiralık araçla girilebiliyor mu buna yahu :) Şirket aracıyla İstanbul'dayım. Çıkayım pistte gazlayayım bari :D
Merhaba,
Mail geldi ama LPG ile ilgili net bir cevap alamadığım için formu dolduramıyorum :( Oysaki pist için lastikte almıştım :/
Buğra bey,
LPG tankını sökmek yeterlimi yoksa değilmi net bir bilgi alabilirsem ona göre hareket edeceğim. teşekkürler.
Bugra Bey sabah seansına kayıt yaptırdık saat kacta orada olmamız gerekiyor bilgi alabilir miyiz?
Halk günün de kaç seans olacak..?? Bu konu da bilgi var mı? Ona göre seans alacağım...
2 seans yanlış bilmiyorsam
Önceki postlarda var, 2 seans halk günü.
Merhaba, pazar için kayıt yaptıracağım yalnız bir sorum olacak. Halk günündeki iki seansın saatleri belli mi? Bu şu yönden önemli;
Pazar günü ***** İstanbul maratonu olacakmış, Boğaz köprüsü ve belirli yollar kapalı olacaktır. Nişantaşı'ndan gelirken yolda bir yerlerde mahsur kalır mıyım? Barbaros caddesi filan sabah erken saatlerde kapalı olacak mı, köprü o gün iptal onu biliyorum ama 2. köprüye bir şekilde kaçabiliyor olmam gerekir diye düşünüyorum? Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
bugra slm bır kac sorum olucak,
2 seans alıcam sabah ve aksam olarak ıkı ıcınde ayrı form mu doldurmam gereklı
eger gereklı degılse tek transponter alıcam ama oyle bır secenek yok maalesef ıkı seans ıcın fyat cıkarıyo ne yapmam lazım
buğra abi bana hala mail gelmedi açıkta kalmayalım ?
Sabah seansi icin saac kacta orda olalim?
Yarın fotoğrafçı olarak yine pist içinde olacağım herkese başarılar güzel bir Pist Günleri daha olması dileğiyle :)
Saat için mail geldi bugün.. Sabah seansı için saat 10:30 da orda olmam gerekliymis..
Kayitlar kapandi galiba? Kayit olacak arkadaslar vardi ama kapanmis galiba kayitlar orada kayit yaptirmalari mumkunmu yarin?
Kayıtlar dolmuş bildiğim kadarıyla.. Kapı da kayıt yapılmayacak sanırım
Yarın M.köy tarafından piste gidecek olan varsa yol arkadaşı olabilirim :)
Yarın ordayız İnşallah :)
Oradayiz kismetse :)
Allahım niye sabah seansini seçtim ya :-) şimdi geldim eve mertle ayardaydik inceden.. Sabah seansina gelecek olanlarla görüşmek uzere
nedir mevzu ilk seans kaçta başladı mı ?
997 ile yeni pist rekoru geldi sanirim 2.11.190
Tebrikler
evet rekor turboda yalnzi duzlukte fena gidiyordu eger ayni arabaysa
Onden ceker rekoruda yenilenmis y yildiz typer 2.34.2
mini gpde 2.34 4 yapmis..
bende 2.46 yaptim arka balatalarim pistin yarisinda bittigi icin fren mesafelerini ayarlayamadim zarar vermiyim diye.
997TT nin plakası nedir ya da ne renk araç?
D.cobanoglu yaziyor isimde. araci bilmiyorum
Pist bugun guzeldi mavi type r la sari vettenin sesine öldum desem yeridir :)
Pist gününün kötüsü olmuyor, büyüklerimiz doğru söylemiş:) Keyifli bir gün oldu. Beyaz Leon FR'ın kazası dışında büyük bir sıkıntı olmamıştır umarım. Kendi adıma özellikle Octavia Rs ile önlü arkalı döndüğümüz iki tur pek keyifliydi. Belli bir rutini oturttum, acayip bir hata yapmazsam(ki bugün iki kez yaptım) 2:46-2:47 arası dönüyorum. Emeği geçenlere teşekkür.
Not: Fatih giulietta da bir sorun yok değil mi?
Beyaz Leon FR malesef arkadaşımızdı. piste ilk defa çıktı ve pisti bilmiyormuş. Bizde aynı seansta beyaz Golf ile pisteydik. kazayı gördüğümüzde şok olduk.
Buda bizim pistte viraj hızlarımız. Video'da çektim fakat kamerayı iyi ayarlayamamışım yok düzgün gözükmüyor.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...66557166_n.jpg
Yok yok Guli iyi taşlarını döke döke gidiyor :)
Buda kaldıgımız 7. virajdan çekim. C seansındaki her araç 2 kez önümüzden geçiyor.
27.11.2013 İstanbul Park 7. Viraj - YouTube
Önden çeker en iyi resmi pist süresi ne dir acaba ? 2.34 altı donen oldumu