Ya Caesar,hakkatten yazdıkların sadece bosluk dolduruyor.
Bıttı gıttı hatta kalmadı... *** vs yerınde kalsın... Hayal dunyanda ozdeslestır. Bende yok.
Printable View
Ya Caesar,hakkatten yazdıkların sadece bosluk dolduruyor.
Bıttı gıttı hatta kalmadı... *** vs yerınde kalsın... Hayal dunyanda ozdeslestır. Bende yok.
Bugün yine çok güzeldi.Corvette'in Her şeyini hallettik bi fren hortumlarını halledemedik arkadaş:ofk:
Sadece 3 tur atabildim ama süremi 3 sn. aşağıya çektim.Hedefim bir dahaki organizasyonda 2:20'nin altında süre yapmak.
Unutmadan 2:11 yapan iki arkadaşı da tebrik ediyorum.Umutlarımızı yeşerttiler:)
Bu arada sabah düzenlenen supersport seansını kim düzenledi acaba?
Bazı arkadaşlar konunun başlığını yanlış okuyorlar herhalde .
Insanlar burda bugunku pistte dikkat ceken yasadiklarini memnuniyetlerinden bahsederken levent sen cikmis konuyu baska yere cekiyorsun diyorsun (Csl lafi) konunun basligi bugunku yeni sure konusu mu yoksa bugun ku pist konusu mu ?
Bu arada pistin yeni surelerini gelistiren Dincer ve ibrahim beye tebrikler burda soforu tebrik etmek gerek firmayi nereden ortaya attiniz arkadas anlamis degilim ?
Gucun oneminin bilindigi bir pistte cslnin 360 hp ile o sureyi yapmasi , handling faktorunu ve zamanindaki 7.50lik ring suresinin tesadufi olmadigini gosteriyor:D
her pist gunu sureler gelisiyor yalniz bu cok guzel..bende gormus oldum bu arabanin limiti 115 hpyle bu kadar 2,45 max dahada bisiy cikmAZ:) bu gucte daha iyisi varsa beklerim:p
997 TT hakkında yanlış bilgi verilmiş bu arada. Araç 5000 HP+ mış. Üstüne 500 shot nos basıyormuş düzlüklerde.
Kullanan insanda chiple xbox kolu ile dışarıdan yönetiliyormuş.
Adam hack açmış beyler. Üstüne diğer turlarda kolu oğluna vermiş o yüzden düşmüş süresi.
Sağ koltuktan C seansına katıldım ben de. CSL'e de TT'ye de, TypeR'a da tebrikler.
Hep gri Carisma ile katılan arkadaşım Z3'e geçiş yaptı. Arabaya alışma süreci tadında döndük, 2:40 en iyi tur.
Araç Z3 Coupe 2.8, herşey standart. Dört köşe farklı çıkma lastikler vardı :D
Bu da bizim video :
17.11.2013 İntercity İstanbulpark Pist Günleri VII - BMW Z3 COUPE 2.8 - YouTube
:D ilk tur alakasiz sorunlarla ugrastim saga cektim durdum filan, sonra yeni 116 golf rocco lu grupla donduk genel olarak. bir dahakine kesin denk gelirz:)
not:beyaz golfte IYI gidiyordu 140likmiydi acaba kestiremedim.
Tesekkurler
Serkan süren gerçekten çok güzel, tekrar tebrik ederim; artık transponder alıp bu süreyi intercitypark sayfasında ölümsüzleştirme zamanın da geldi bence, hazır semi slickler de yeniyken:)
Bu arada beyaz golf ve 116daki arkadaşlarla pist çıkışı mola yerinde denk geldik, golf 122'likmiş dostum.
Bu arada yoldan önden kopup yoldan çıktığım videoyu bir daha izledim eve gelince, valla patlıyormuşum bariyerlere, çok ucuz atlatmışım; pistte yapılmaması gereken hatalar konusuyla videoyu yükleyeceğim:)
Adaş gerçekten başarılı bir süren var. Ben maalesef dizelin azizliğine uğradım ve 3'ün altına inemedim. :D
Sizinle döndüğümüz 2 turun videosunu yükledim. İyi seyirler, babana selamlar. Tanıştığıma çok memnun oldum.
17.11.2013 İstanbul Park Pist Günleri-Megane III Coupe 1.4T vs. Octavia RS 2.0T - YouTube
Stage2+ leonlardan fazla bişey olmaz bence.sadece düz yolda iyi giden arabalar,gerisi fiyasko.benim hedefim 2.20-2.25 arası bi süre çıkarmak.şimdilik resmi olmayan transpondersız sürem 2.32,onada yaklaşmaya başladılar güzel bi fwd rekoru koyucam bakalım yaklaşabilen olucakmı önden çekişte :)
Keyifli güzel bi gündü şampiyonlar ligi gibiydi tebrikler herkese güzel süreler çıktı bol sürprizli :)
Yiğit her ne kadar yol tutuş kötü olsada düzde çok hızlılar. Coilover ve diğer ekipmanlarla yol tutuşu standart Megane RS kadar olsa dereceler. 2.30 lara rahat iner. Önden çekerle 2:20 gerçekten ütopik derece. Heleki arabanın şu anda üzerindeki parçalarla yakalaması imkansız.
Yiğit stage 2 + Leon stock megane kadar yol tutsun 2:30 u rahat görür. Coilover vs ile de zaten stock megane kadar yol tutar merak etme. Ama senin arabanın şu anda 32 den 25 e inmesi imkansız. 7 saniye fark bir turda çok yüksek. 2:30 un altında her hangi bir süre başarılıdır bence.
Kilit olmadan o güçle en fazla 2.30 olur daha altı zor zaten.benim 2.32 yaptığım zaman ıslaktan kuruya geçişte eski nerdeyse bitik lastiklerle ve balatalarla yapmıştım ordan sonra hepsini değiştirdim zaten.o halde 2.32 zorlanmadan yaptığı için 2.25 banko dedim.çünkü o zamandan şimdi bi sonraki giriceğim zamana ekstra olarak çelik fren hortumları carbon lorraine balatalar,yeni lastikler vs olucak
Kismet olursa Bende sizinle beraber bir baska pist gununde derece yapmak isterim sureyi 2.32 ye indirecektim hedefim oydu ama maalesef arabam yakit kesince birakmak zorunda kaldim. Benim 2. Ci cikisimdi piste insallah diger gunlerde Daha guzel sureler gelir
Yigit;hedefin cok heyecan verici. İsinma sorunu yoksa(senin bahsettigin) ve coil ile inersin. Dusunsene,2:20 ve onden ceker,nokta! Miss...
Buarada 2:11(997TT) ve 2:19(CSL) u tebrik ederken ilk defa 458 ile cikip,en igi arkadan iter dereceyi yapan Emir'e tebriklerrr! Ummadigim dereceye indi,demekki kendi araci olsaydi ne yapardi... Cok calismam gerek ;)
17 kasım F seansından eğlenceli ufak bir video...
Sağlı sollu geçen arkadaşlara teşekkurler.
Ufacık hatada affetmediler :)
Linki duzeltirmisiniz
Isınma sorununu halledicem haftaya bi dünya malzeme geliyo,karteri piste göre yapıcaz golfteki yağ pompası sorununu yaşamamak için.yağ soğutucu takılıcak,yer müsaitse radyatör takılıcak.basınç açamıyodum 1.45ti forgedliyoruz basınç açıp düzlükleri hızlandırmak için.frenlere soğutma hattı yapılıcak.carbon balata takılıcak,diski denicem yetmezse ktr'den 2piece 348mm disk alıcam.bunlar benim gördüğüm eksikleriydi şimdi onları yapıp piste hazırlıyorum hedefimdeki süre için inşallah o süreleri yakalicam :)
Rica ederim, kendi aracının arkadan çekimini izlemek aracın virajlardaki tepkilerini görmek açısından çok faydalı oluyor bence. Keşke benim arkamda da bir cam-car olsaydı:) Zaten sizin fren+lastikler düzgün durumda olsaydı bu şekilde gidemezdik, ama olsun çok keyifliydi:)
Cok keyifli bir gundu, emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.
Kolay gelsın Yıgıt,ınsallah basarılı olursun. 2:20 cok rekabetcı bır sure olur...