Bir önceki etkinlikte teknik bir sorun yaşadığım için maalesef katılamayıp sadece izleyici olarak kalmıştım. Nasip olur ise Pazar günü pistteyim.
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Kiralık araçla girilebiliyor mu buna yahuŞirket aracıyla İstanbul'dayım. Çıkayım pistte gazlayayım bari
![]()
Merhaba,
Mail geldi ama LPG ile ilgili net bir cevap alamadığım için formu dolduramıyorumOysaki pist için lastikte almıştım :/
Buğra bey,
LPG tankını sökmek yeterlimi yoksa değilmi net bir bilgi alabilirsem ona göre hareket edeceğim. teşekkürler.
Bugra Bey sabah seansına kayıt yaptırdık saat kacta orada olmamız gerekiyor bilgi alabilir miyiz?
Halk günün de kaç seans olacak..?? Bu konu da bilgi var mı? Ona göre seans alacağım...
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
Önceki postlarda var, 2 seans halk günü.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Merhaba, pazar için kayıt yaptıracağım yalnız bir sorum olacak. Halk günündeki iki seansın saatleri belli mi? Bu şu yönden önemli;
Pazar günü ***** İstanbul maratonu olacakmış, Boğaz köprüsü ve belirli yollar kapalı olacaktır. Nişantaşı'ndan gelirken yolda bir yerlerde mahsur kalır mıyım? Barbaros caddesi filan sabah erken saatlerde kapalı olacak mı, köprü o gün iptal onu biliyorum ama 2. köprüye bir şekilde kaçabiliyor olmam gerekir diye düşünüyorum? Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
bugra slm bır kac sorum olucak,
2 seans alıcam sabah ve aksam olarak ıkı ıcınde ayrı form mu doldurmam gereklı
eger gereklı degılse tek transponter alıcam ama oyle bır secenek yok maalesef ıkı seans ıcın fyat cıkarıyo ne yapmam lazım
biri type r mı dedi .... gitti df 9999 geldi drg 82 ufffff haaa yok kafa gittiii))))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)