User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
274 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 17 Kasım 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

Batw0han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir gündü,

CSL in pist performansına hayran oldum. Bir iki ekleme yapıp süreyi dahada aşağılar çekicem insallah,

Bencede günün performansı Yıldıray abiden geldi. Stoch CSL semi slick 2.19 cok iyi bir süre.
    CMMotorsport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gunun galıbı E46 CSL ıle,sadece "Semı-Slick Lastik" takarak 2:19 yapan Yıldıray dır benım gozumde.
    Onden cekısı ızlıyemedım ama 2:34 guzel sure.
    2:11 yapan arac L plaka degıl,duzlukte ucuyordu resmen,duydugumuza gore 1000Hp lerde-Coıl-brake kıt-sway-sanzıman-dıferansıyel-vs vs vs varmıs. Guzel sure yapmıs.Ancak 2. seansda sureler asagı ınmedı. Tam tersı yukseldı...
    Yıne guzel ve keyıflı gundu.
    Defalarca dedıgım gıbı, "Pıst Gununun kotusu olmaz"
    Selam,

Burda bir kaç yanlış bilgi var onları düzeltiyim. Başka bir ortamda da araçta stroker kit ve hafifletme olduğunu belirtmişsin. İnsanlara yanlış bilgiler vermemek adına doğru kaynaktan yani benden bilgi alınırsa çok sevinirim, keza çoğu kişi öyle yapıyor.

Araçta STOK MOTOR, OEM olarak arabanın üzerinde gelen porsche seramik frenler var ve tam güçte max 850hp veriyor.

Pistte 850hp kullanmak mümkün olmadığı için de-tune ettik ve araç şu an yaklaşık 720hp.

Diferansiyelde hiç bir modifiye yok, tamamen stok. zaten dünyada otomatik şanzumana kilit yapabilen de yok.

Hafifletme konusuna gelince, araç tamamen orjinal, hiç bir hafifletme yok, 4 koltuk, sunroof vs herşey üzerinde. Yaklaşık 1580kg.

Sadece süspansiyon upgradeleri var o bilgi doğru, şanzuman kiti olduğu da doğru ama sequential vs değil, bildiğimiz 5 ileri OTOMATIK VITES şanzuman

Bütün bunların yanında arabanın sürücüsü Dinçer Çobanoğlu'nun hakkını yememek lazım, gerçekten çok başarılı bir süre yaptı.

Çok keyifli bir gündü dediğiniz gibi pist gününün kötüsü olmaz.
    ESMOTOR 997TT - Home of the worlds quickest Porsches

1/4 mile: 8,18 @ 298 km/h

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topu topu 360 hp lik 1500kg üzeri bir bmw ile 2:19 yapabilmek imkansızı başarmak ile eşdeğer. çok tebrik ederim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler Yılmaz abi gelmediğime pişman oldum

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    topu topu 360 hp lik 1500kg üzeri bir bmw ile 2:19 yapabilmek imkansızı başarmak ile eşdeğer. çok tebrik ederim.
    araç csl yazdılığına göre, nette ki bilgilere göre 1385kg.

Süresi müthiş ve diğer yapılan sürelerde çok iyi herkese tebrikler

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edıt. Bende yanlıs ınfo aldım heralde emın olamadım sımdı o dıncer bızım dıncermı. Yorumumu sılıyorum
    TeamPASAOGLU

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende tebrik ederim ne varsa eskilerde var
    Team PAŞAOĞLU

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WhiteKnight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

Burda bir kaç yanlış bilgi var onları düzeltiyim. Başka bir ortamda da araçta stroker kit ve hafifletme olduğunu belirtmişsin. İnsanlara yanlış bilgiler vermemek adına doğru kaynaktan yani benden bilgi alınırsa çok sevinirim, keza çoğu kişi öyle yapıyor.

Araçta STOK MOTOR, OEM olarak arabanın üzerinde gelen porsche seramik frenler var ve tam güçte max 850hp veriyor.

Pistte 850hp kullanmak mümkün olmadığı için de-tune ettik ve araç şu an yaklaşık 720hp.

Diferansiyelde hiç bir modifiye yok, tamamen stok. zaten dünyada otomatik şanzumana kilit yapabilen de yok.

Hafifletme konusuna gelince, araç tamamen orjinal, hiç bir hafifletme yok, 4 koltuk, sunroof vs herşey üzerinde. Yaklaşık 1580kg.

Sadece süspansiyon upgradeleri var o bilgi doğru, şanzuman kiti olduğu da doğru ama sequential vs değil, bildiğimiz 5 ileri OTOMATIK VITES şanzuman

Bütün bunların yanında arabanın sürücüsü Dinçer Çobanoğlu'nun hakkını yememek lazım, gerçekten çok başarılı bir süre yaptı.

Emre selam,

Krankta mı tekerlekte mi bu güçleri elde ediyor araç?
    Araç ne olursa olsun 2:11'in başı çok başarılı bir süre ve şu an pist rekoru. Bir önceki pist gününde 2:15.9'larda kalmıştı Dinçer'in süresi. O zamandan bu zamana araçta her hangi bir değişiklik yapıldı mı? Yoksa herşey aynı mı?

Babanın 2:11.6'lık süresi de çok başarılı. Tebrik ederim.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre selam,

Krankta mı tekerlekte mi bu güçleri elde ediyor araç?
    Araç ne olursa olsun 2:11'in başı çok başarılı bir süre ve şu an pist rekoru. Bir önceki pist gününde 2:15.9'larda kalmıştı Dinçer'in süresi. O zamandan bu zamana araçta her hangi bir değişiklik yapıldı mı? Yoksa herşey aynı mı?

Babanın 2:11.6'lık süresi de çok başarılı. Tebrik ederim.
    Selam Onur,

Çok teşekkür ederim, bugün gerçekten iyi sonuçlar alındı.

Dinçer'in arabası krankta 720hp. zaten stok motor pistte daha fazlasına dayanamaz.

Araç tamamen günlük olarak kullanılan formda.

2.15.9 yaptığı zaman 2 kişiydi ve üzerinde %80 bitik Pirelli Corsa lastikler vardı, o yüzden kendisi de fazla zorlamadı sanırım.

O günden sonra yeni lastik taktık ve babamla süspansiyon ayarlarını değiştirdik.

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WhiteKnight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

ibrahim abiye ve sana tebrikler abi her zaman ki gibi elinin değdiği her araba en üst seviyelerde

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunun galıbı tabıkı kısıye gore degısır kımı e46 nın 2.19 suresını dıkkate deger bulurken ben pıst rekoru 2.11 kusurü dikkate değer bulurum gun sonunda.
    Artık konuyu baska pılotlara degılde 1.lıgı hakkıyla alın terıyle gerek arabasiyla gerek pilotajiyla alanlara cekmek daha dogru olur.
    TeamPASAOGLU

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrecım selamlar.
    Ben Rıfat abı ve yanımızda olan bır adamdan(Ismını bımıyorum) aldım bılgıyı.Brıfıng de "Abı 2:11 geldı cıddı sure" dıye konusunca,paylasılanlar... Nıye sana sormadım cunku uzerınde durucak onemlı bırgı degıldı benım ıcın,yanı ortada 2:11.1 gıbı,kesın-net bır sure var.
    Yazdıgım neyse onu soyledı,yoksa stok yada degıl,sahıbını tanımadıgım ıcın araca bakmadım.
    Yanı yanlıs bılgı edınme dıyelım.Bana dedıgı seramık-sanzıman-suspansıyon vs seyler dogru ancak hafıfletme-dıff vs dogru olmadıgını gorduk.
    Mk2 de PTV yı gelıstırdıler dıff kılıt nıyetıne...
    Tekrar edıyorum;2:11.1 cıddı sure 700+ gucler demekkı pıstın hakkını vermıs.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibrahim abiye ve sana tebrikler abi her zaman ki gibi elinin değdiği her araba en üst seviyelerde
    Aynen oyle, mukemmel sure, her konuda takdire sayan, tebrikler abi... Biz sasirmadik

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımı es motorun hazırladığına şimdi bir kere daha sevindim..eline sağlık emre başarılarının devamını dilerim..

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrecim tebrikler . 1 salisede olsa kazanma kazanmadır.Tebrik ederim. Bugün arkadaşım Murat Enginden emaneten aldıgım 458 i ilk defa pistte kullandım ve Dinçerin ve babanın ardından 2.12.3 lük derecemle istanbulpark pistinin en iyi 3. derecesini yaptım. Stock yazılımsız sadece kamber ayarları yapılmış 570 hp lik italiayla hemen 1 saniye gerinizdeyim.Bir dahaki pist gününe kendi arabamla huzursuzluk veririm

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Off off. Supersport araç sahipleri arasında rekor kapma rekabeti baya kızışacak anlaşılan..
    Kazasız-belasız yeni rekorlar bekliyoruz

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyifli güzel bir gündü sabah seanslarını kaçırmış olsak da. emeği geçen herkese ve araç sahiplerine teşekkürler, tebrikler.

şimdilik ferrariye ait bu videoyu paylaşayım, yarın bir kaç farklı araçtan oluşan 10 video daha var

Instagram
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyifli güzel bir gündü sabah seanslarını kaçırmış olsak da. emeği geçen herkese ve araç sahiplerine teşekkürler, tebrikler.

şimdilik ferrariye ait bu videoyu paylaşayım, yarın bir kaç farklı araçtan oluşan 10 video daha var

Instagram
    Kırmızı guzel duruyor
    Duzlukte bıraz daha hızlı olsa,ıyı olucak... Speciale almak gerek
    Kapı numaram 34 guzel tesaduf oldu
    Emir,bır daha pıst gunu 8 Aralıkda,bugun beklemıyordum bu dereceyı senden kı eger dedıgın gıbı kullandıysan,1.0sec+ ınmen zor olmayacak. Calısmam gerek bıraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımı es motorun hazırladığına şimdi bir kere daha sevindim..eline sağlık emre başarılarının devamını dilerim..
    Çok teşekkür ederim. O mutluluk bana ait.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)