User Tag List

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
274 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: 17 Kasım 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    997 TT hakkında yanlış bilgi verilmiş bu arada. Araç 5000 HP+ mış. Üstüne 500 shot nos basıyormuş düzlüklerde.

Kullanan insanda chiple xbox kolu ile dışarıdan yönetiliyormuş.

Adam hack açmış beyler. Üstüne diğer turlarda kolu oğluna vermiş o yüzden düşmüş süresi.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gucun oneminin bilindigi bir pistte cslnin 360 hp ile o sureyi yapmasi , handling faktorunu ve zamanindaki 7.50lik ring suresinin tesadufi olmadigini gosteriyor

her pist gunu sureler gelisiyor yalniz bu cok guzel..bende gormus oldum bu arabanin limiti 115 hpyle bu kadar 2,45 max dahada bisiy cikmAZ bu gucte daha iyisi varsa beklerim
    Tebrik ederim muhteşem bir süre helal olsun gerçekten.

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağ koltuktan C seansına katıldım ben de. CSL'e de TT'ye de, TypeR'a da tebrikler.

Hep gri Carisma ile katılan arkadaşım Z3'e geçiş yaptı. Arabaya alışma süreci tadında döndük, 2:40 en iyi tur.

Araç Z3 Coupe 2.8, herşey standart. Dört köşe farklı çıkma lastikler vardı

Bu da bizim video :

BORKED
    17.11.2013 İntercity İstanbulpark Pist Günleri VII - BMW Z3 COUPE 2.8 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suhade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzlükte bir denk gelemedik Tebrikler bu arada
    ilk tur alakasiz sorunlarla ugrastim saga cektim durdum filan, sonra yeni 116 golf rocco lu grupla donduk genel olarak. bir dahakine kesin denk gelirz

not:beyaz golfte IYI gidiyordu 140likmiydi acaba kestiremedim.
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim muhteşem bir süre helal olsun gerçekten.
    Tesekkurler
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan süren gerçekten çok güzel, tekrar tebrik ederim; artık transponder alıp bu süreyi intercitypark sayfasında ölümsüzleştirme zamanın da geldi bence, hazır semi slickler de yeniyken

Bu arada beyaz golf ve 116daki arkadaşlarla pist çıkışı mola yerinde denk geldik, golf 122'likmiş dostum.

Bu arada yoldan önden kopup yoldan çıktığım videoyu bir daha izledim eve gelince, valla patlıyormuşum bariyerlere, çok ucuz atlatmışım; pistte yapılmaması gereken hatalar konusuyla videoyu yükleyeceğim

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adaş gerçekten başarılı bir süren var. Ben maalesef dizelin azizliğine uğradım ve 3'ün altına inemedim.

suhade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk tur alakasiz sorunlarla ugrastim saga cektim durdum filan, sonra yeni 116 golf rocco lu grupla donduk genel olarak. bir dahakine kesin denk gelirz

Tesekkurler
    ku 36 mıydı lastikler. ecsta xs ?

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah abi meggy cidden cok iyi yok tutuyo baya zevkliydi beraber 2 tur donmek,videoyu bekliyoruz

Supersports klasmani fenaydi hakkaten ozellikle 3 tane m3 csl gormek ayri bi guzel oldu
    Sizinle döndüğümüz 2 turun videosunu yükledim. İyi seyirler, babana selamlar. Tanıştığıma çok memnun oldum.

BORKED

17.11.2013 İstanbul Park Pist Günleri-Megane III Coupe 1.4T vs. Octavia RS 2.0T - YouTube

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağ koltuktan C seansına katıldım ben de. CSL'e de TT'ye de, TypeR'a da tebrikler.

Hep gri Carisma ile katılan arkadaşım Z3'e geçiş yaptı. Arabaya alışma süreci tadında döndük, 2:40 en iyi tur.

Araç Z3 Coupe 2.8, herşey standart. Dört köşe farklı çıkma lastikler vardı

Bu da bizim video :

17.11.2013 İntercity İstanbulpark Pist Günleri VII - BMW Z3 COUPE 2.8 - YouTube
    Maşallah keyif alarak izledim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önden çekerde Stage 2 + Leon Cupralardan derece bekliorum ben açıkçası. Onları zorlayacak arabada Yiğitin trophy olur işin gerçeği. Supersportta dereceler limitlere yakın ama önden çekerde daha inecek yer var.
    Stage2+ leonlardan fazla bişey olmaz bence.sadece düz yolda iyi giden arabalar,gerisi fiyasko.benim hedefim 2.20-2.25 arası bi süre çıkarmak.şimdilik resmi olmayan transpondersız sürem 2.32,onada yaklaşmaya başladılar güzel bi fwd rekoru koyucam bakalım yaklaşabilen olucakmı önden çekişte
    Keyifli güzel bi gündü şampiyonlar ligi gibiydi tebrikler herkese güzel süreler çıktı bol sürprizli
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinle döndüğümüz 2 turun videosunu yükledim. İyi seyirler, babana selamlar. Tanıştığıma çok memnun oldum.

BORKED

17.11.2013 İstanbul Park Pist Günleri-Megane III Coupe 1.4T vs. Octavia RS 2.0T - YouTube
    Cok guzel video olmus tesekkurler.Bununla daha piste cikmayiz buyuk ihtimalle,start-finish oncesi 2 kez yoldan ciktik,frenler tutmadi malesef.Fren pedali gaz pedali gibi oldu tamamen bitti lastikler paramparca oldu v.s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stage2+ leonlardan fazla bişey olmaz bence.sadece düz yolda iyi giden arabalar,gerisi fiyasko.benim hedefim 2.20-2.25 arası bi süre çıkarmak.şimdilik resmi olmayan transpondersız sürem 2.32,onada yaklaşmaya başladılar güzel bi fwd rekoru koyucam bakalım yaklaşabilen olucakmı önden çekişte
    Keyifli güzel bi gündü şampiyonlar ligi gibiydi tebrikler herkese güzel süreler çıktı bol sürprizli
    Yiğit her ne kadar yol tutuş kötü olsada düzde çok hızlılar. Coilover ve diğer ekipmanlarla yol tutuşu standart Megane RS kadar olsa dereceler. 2.30 lara rahat iner. Önden çekerle 2:20 gerçekten ütopik derece. Heleki arabanın şu anda üzerindeki parçalarla yakalaması imkansız.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit her ne kadar yol tutuş kötü olsada düzde çok hızlılar. Coilover ve diğer ekipmanlarla yol tutuşu standart Megane RS kadar olsa dereceler. 2.30 lara rahat iner. Önden çekerle 2:20 gerçekten ütopik derece. Heleki arabanın şu anda üzerindeki parçalarla yakalaması imkansız.
    Leonlarla 2.30 ların altına inebilmek için yürüyeni komple yapmak lazım coil kurtarmaz zaten.benim 2.25 banko çıkar ama ne kadar daha iner onu deneyip görücem o yüzden 2.20--2.25 arası dedim,stock yürüyenin imkan verdiği kadar artık.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leonlarla 2.30 ların altına inebilmek için yürüyeni komple yapmak lazım coil kurtarmaz zaten.benim 2.25 banko çıkar ama ne kadar daha iner onu deneyip görücem o yüzden 2.20--2.25 arası dedim,stock yürüyenin imkan verdiği kadar artık.
    2:20 e bence inersin. Benim hedef stok motor 2:28, duzlukte defolup gidiyorsun arka duzluge cikarken yanimdan gectin bir daha gormedim seni..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit stage 2 + Leon stock megane kadar yol tutsun 2:30 u rahat görür. Coilover vs ile de zaten stock megane kadar yol tutar merak etme. Ama senin arabanın şu anda 32 den 25 e inmesi imkansız. 7 saniye fark bir turda çok yüksek. 2:30 un altında her hangi bir süre başarılıdır bence.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2:20 e bence inersin. Benim hedef stok motor 2:28, duzlukte defolup gidiyorsun arka duzluge cikarken yanimdan gectin bir daha gormedim seni..
    sus 3 silindirle nereye görücen lan .
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit stage 2 + Leon stock megane kadar yol tutsun 2:30 u rahat görür. Coilover vs ile de zaten stock megane kadar yol tutar merak etme. Ama senin arabanın şu anda 32 den 25 e inmesi imkansız. 7 saniye fark bir turda çok yüksek. 2:30 un altında her hangi bir süre başarılıdır bence.
    Kilit olmadan o güçle en fazla 2.30 olur daha altı zor zaten.benim 2.32 yaptığım zaman ıslaktan kuruya geçişte eski nerdeyse bitik lastiklerle ve balatalarla yapmıştım ordan sonra hepsini değiştirdim zaten.o halde 2.32 zorlanmadan yaptığı için 2.25 banko dedim.çünkü o zamandan şimdi bi sonraki giriceğim zamana ekstra olarak çelik fren hortumları carbon lorraine balatalar,yeni lastikler vs olucak
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok guzel video olmus tesekkurler.Bununla daha piste cikmayiz buyuk ihtimalle,start-finish oncesi 2 kez yoldan ciktik,frenler tutmadi malesef.Fren pedali gaz pedali gibi oldu tamamen bitti lastikler paramparca oldu v.s
    octavia RS in problemi olduğu belli yolda kalmakta epey zorlanmışsınız.. megane çizgisi genelde çok başarılı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.20ye bende yaklaşırım diye tahmin ediyorum.2.25-2.26ları dönen araçları görünce imkansız olmadığını düşünüyorum o zamanki halinden biraz daha hızlı olucak bitince
    INFINITE PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)