User Tag List

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
274 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: 17 Kasım 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saolsin sureyi aslinda 2.30 2.32 dusunuyordum 2.seans 4 turdayaaraba benzin kesti cikmak zorunda kaldim maalesef
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan süren gerçekten çok güzel, tekrar tebrik ederim; artık transponder alıp bu süreyi intercitypark sayfasında ölümsüzleştirme zamanın da geldi bence, hazır semi slickler de yeniyken

Bu arada beyaz golf ve 116daki arkadaşlarla pist çıkışı mola yerinde denk geldik, golf 122'likmiş dostum.

Bu arada yoldan önden kopup yoldan çıktığım videoyu bir daha izledim eve gelince, valla patlıyormuşum bariyerlere, çok ucuz atlatmışım; pistte yapılmaması gereken hatalar konusuyla videoyu yükleyeceğim
    Balatalari degistirip sway bar degisikligi ile listeye yazilmayi dusunuyorum bende

Aynen cok sakat kaymis orada araba Allah korumus cidden.

Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adaş gerçekten başarılı bir süren var. Ben maalesef dizelin azizliğine uğradım ve 3'ün altına inemedim.
    Saolasin, olsun zamanla iyilesir..
    Alıntı suhade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ku 36 mıydı lastikler. ecsta xs ?
    Aynen. 8de ve 3 te tutunmasini cok iyi hissettim bu sefer ciddi hizlara cikAbildim.

Typerin surede guzel tabi duzlukte iyi gidiyor meganlara gore yuruyeninde neler var?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skymoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyifli sahneydi, aynı yerde, aynı şekilde 2. geçişinizdi bu =) Tekrar aynı seansa denk geliriz inşallah...
    inşallah... ufacık hatayı affetmedi yazmışsın da senin araca göre benim aracım birazcık daha hızlıydı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Skymoon
    Misafir
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah... ufacık hatayı affetmedi yazmışsın da senin araca göre benim aracım birazcık daha hızlıydı..
    Duzde fark belli açıyodun arayı. Gerçi o viraja hem kötü girdim hemde devir keciye girdim = ). Virajda iddalıydım ama yeni lastik(18" nankang ns 2) denemem fiyasko oldu olmuycak virajlarda tutamadım arabayı. Araçta eşimde vardı 2 kişi biraz makarasına girmiştik. =) iyi bahane uydurdum 2 dakikada =)

1 turu boşmu geçtin sen, o tur çok rahat start finishde yol vermiştin =)

Videoyu eklerim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skymoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duzde fark belli açıyodun arayı. Gerçi o viraja hem kötü girdim hemde devir keciye girdim = ). Virajda iddalıydım ama yeni lastik(18" nankang ns 2) denemem fiyasko oldu olmuycak virajlarda tutamadım arabayı. Araçta eşimde vardı 2 kişi biraz makarasına girmiştik. =) iyi bahane uydurdum 2 dakikada =)

1 turu boşmu geçtin sen, o tur çok rahat start finishde yol vermiştin =)

Videoyu eklerim...
    boş geçme değilde biraz dinlendirmek istedim...videoyu atarsan izleriz tabii

Skymoon
    Misafir
    boş geçme değilde biraz dinlendirmek istedim...videoyu atarsan izleriz tabii
    BORKED

Sanırsam 3. turdaydı

suhade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balatalari degistirip sway bar degisikligi ile listeye yazilmayi dusunuyorum bende

Aynen cok sakat kaymis orada araba Allah korumus cidden.

Saolasin, olsun zamanla iyilesir..

Aynen. 8de ve 3 te tutunmasini cok iyi hissettim bu sefer ciddi hizlara cikAbildim.

Typerin surede guzel tabi duzlukte iyi gidiyor meganlara gore yuruyeninde neler var?
    8. viraj özellikle denedim, 120km ile girip 140km ile çıkıyorum. Bu yarı slik lastiklerden banada lazım sanırım 5-6sn düşürürüm zamanımı

Buda araç içi go-pro kayıdı konuşmalarımız mevcut

17 Kasım 2013 Fiesta İstanbul Park ( Araç içi ) - YouTube

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı guzel duruyor
    Duzlukte bıraz daha hızlı olsa,ıyı olucak... Speciale almak gerek
    Kapı numaram 34 guzel tesaduf oldu
    Emir,bır daha pıst gunu 8 Aralıkda,bugun beklemıyordum bu dereceyı senden kı eger dedıgın gıbı kullandıysan,1.0sec+ ınmen zor olmayacak. Calısmam gerek bıraz
    sarıda fena olmazdı
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

hepkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xsara VTS konusunu açtım ve C seansı videosunu ekledim. C seansında öne çıkan Z3 coupe ile takip.

http://www.techturkey.com/forum/turk...ml#post7158816

F seansında R32, RX8 ve Subaru Impreza geçişlerim ve son tura doğru 130-140 ile güzel bir spin yer alıyor ama henüz video hazır değil Bu gece veya yarın yüklerim.

F seansında Mavi Typer R ile birkaç viraj beraber gittik fakat düzlükte boy boy uzuyor. KU36 takviyeli Scirocco ile bir sonraki organizasyonda hedef 2:37 olan süreyi 2:35 altına çekmek. Denk gelir de beraber çıkarsak güzel videolar çıkar diye düşünüyorum.
    En iyi önden çeker pist süresi için ayrıca tebrik ederim.
    Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
    Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim bu arada bizim seansda gecis videosu olan var mi?
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu pazar gercekten benim icin cok heyacanlı ve guzel bir gundu. Ferrari 458 Italianin keyfini pistte sonuna kadar yasadim ve tecrube ettim.Bu tecrube benim butun bakis acimi degistirdi.Ferrarinin 355 ten itibaren butun modellerini kullanip tecrube ettim ve bazı serilerine sahip oldum.Ilerisi icin degisik planlarim olabilir.Dizaynini ilk ciktigi gunden beri begenmedigim bu otomobil olaganüstü performansi ile beni adeta büyüledi.Kombinasyonu Turkiyedeki en guzel 458 lerden bir tanesi olan Muratin arabasini emanetende olsa Istanbulpark pistinde elimden geldigince hakkını vermeye calistim. Murat ve Onur ile aramizdaki rekabetin hic bitmedigini foruma aktif giren butun uyelerimiz bilir. Onlarada ve yakinlarimizdaki bir suru insanada bu otomobilin olaganustu performasini tahmin ederek kendimle alakali bazi iddalarda bulunmustum.Neyseki bu iddayi kazandim ve bu otomobille ilk tecrubem olmasina ragmen hem Onur kardesimi hemde Murat kardesimi gecmis bulunuyorum. .Ama daha evvelden hem Onura hemde Murata soyledigim gibi ben en iyi dereceyi yapana kitleniyorum.Ve yine kitlenmis durumdayim. Esmotor Porschelerinin cok fazla modifiyeli otomobiller oldugunu hepimiz biliyoruz ama yinede onlari birinciliklerinden dolayi tebrik ediyoruz.1. ve 2 nin ardindan Istanbulpark genel dereceler icinde pistin en iyi 3. derecesini yaptigim icin cok mutluyum.Pistin ikincisinden 0.7 pistin birincisinden 1.2 saniye gerideyim. Muratin yazilimsiz stock motorlu 570 hp lik motoruyla cok esit sartlarda bir kapisma olmasada cok yakin derecelerle sampiyonlugu kacirdik ama olsun.Ya ben ya Murat yada Onurun birinciligi almasini gönülden istiyorum ve alicagina inaniyorum.Ayrica Yildirayinda Csl ile yaptigi derecenin cok basarili oldugunu ve dikkate alinmasi gerektigini düsünuyorum.Tekrar tebrik ediyorum. Aramizdaki rekabet hep daha iyi sonuclar getiriyor. Bakalim bir dahakine kimler ne yapicak

hepkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim bu arada bizim seansda gecis videosu olan var mi?
    2. seansta var, videoyu yüklediğimde haberdar ederim
    Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
    Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu pazar gercekten benim icin cok heyacanlı ve guzel bir gundu. Ferrari 458 Italianin keyfini pistte sonuna kadar yasadim ve tecrube ettim.Bu tecrube benim butun bakis acimi degistirdi.Ferrarinin 355 ten itibaren butun modellerini kullanip tecrube ettim ve bazı serilerine sahip oldum.Ilerisi icin degisik planlarim olabilir.Dizaynini ilk ciktigi gunden beri begenmedigim bu otomobil olaganüstü performansi ile beni adeta büyüledi.Kombinasyonu Turkiyedeki en guzel 458 lerden bir tanesi olan Muratin arabasini emanetende olsa Istanbulpark pistinde elimden geldigince hakkını vermeye calistim. Murat ve Onur ile aramizdaki rekabetin hic bitmedigini foruma aktif giren butun uyelerimiz bilir. Onlarada ve yakinlarimizdaki bir suru insanada bu otomobilin olaganustu performasini tahmin ederek kendimle alakali bazi iddalarda bulunmustum.Neyseki bu iddayi kazandim ve bu otomobille ilk tecrubem olmasina ragmen hem Onur kardesimi hemde Murat kardesimi gecmis bulunuyorum. .Ama daha evvelden hem Onura hemde Murata soyledigim gibi ben en iyi dereceyi yapana kitleniyorum.Ve yine kitlenmis durumdayim. Esmotor Porschelerinin cok fazla modifiyeli otomobiller oldugunu hepimiz biliyoruz ama yinede onlari birinciliklerinden dolayi tebrik ediyoruz.1. ve 2 nin ardindan Istanbulpark genel dereceler icinde pistin en iyi 3. derecesini yaptigim icin cok mutluyum.Pistin ikincisinden 0.7 pistin birincisinden 1.2 saniye gerideyim. Muratin yazilimsiz stock motorlu 570 hp lik motoruyla cok esit sartlarda bir kapisma olmasada cok yakin derecelerle sampiyonlugu kacirdik ama olsun.Ya ben ya Murat yada Onurun birinciligi almasini gönülden istiyorum ve alicagina inaniyorum.Ayrica Yildirayinda Csl ile yaptigi derecenin cok basarili oldugunu ve dikkate alinmasi gerektigini düsünuyorum.Tekrar tebrik ediyorum. Aramizdaki rekabet hep daha iyi sonuclar getiriyor. Bakalim bir dahakine kimler ne yapicak

Sana hardcore model lazım
    Scuderia dan sonra bi Speciale yakışır
    BATIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saolsin sureyi aslinda 2.30 2.32 dusunuyordum 2.seans 4 turdayaaraba benzin kesti cikmak zorunda kaldim maalesef
    Tebrik ederim süreniz gayet güzel yürüyeninde ne var acaba merak ettim ?

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir ve izmit körfez birinciliklerinin yanına istanbulparkı katmadan bu ateş sönmeyecek hayırlısı bakalım takipteyiz.
    İzmir'in best time'ı Murat'ta.
    Körfez'inki de Bende.

Emir'e Speciale çook yakışır
    ONUR

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sekerım artık tebrık etmıyecegım,ede ede sıkıldım cunku
    Kesınlıkle yenı tech bır sey al,Scu'nun mıladı doldu artık.
    458-Speciale yada o sınıf bır sey al. baska turlu 2:10 hayal olur. Ama kısa zamanda al,8 Aralık yaklasıyor...
    Rekabet ıyıdır,adamı canlı tutar
    Izmır bende-Izmıt Onur'da,Ist park aramızdakı rekabette sende....
    Haydı patlat bombayı Scu dan sonra...

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir ve izmit körfez birinciliklerinin yanına istanbulparkı katmadan bu ateş sönmeyecek hayırlısı bakalım takipteyiz.
    Merak etme Muratçım İki hafta evveline kadar İzmitin rekoru bendeydi Scuderiayla 48.8 di . Sonra Onurla Murat 458 le geldiler ve kırdılar. Onur 48.1 Murat 48.3bende Scuyla aynı gün kendi derecemi dahada iyileştirerek 48.6 çektim. Ama bende 458 le çıkarsam yine bir sürpriz yapabilirim. Herşeyi zaman göstericek kafam şu an karışık

Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana hardcore model lazım
    Scuderia dan sonra bi Speciale yakışır
    Teşekkür ederim Batıkan kardeşim. İnşallah birşeyler olur ileriye bakıcaz.

Alıntı MOT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir'in best time'ı Murat'ta.
    Körfez'inki de Bende.

Emir'e Speciale çook yakışır
    Teşekkür ederim kanka sanada yakışır belki yeni kasasını beraber alırız

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sekerım artık tebrık etmıyecegım,ede ede sıkıldım cunku
    Kesınlıkle yenı tech bır sey al,Scu'nun mıladı doldu artık.
    458-Speciale yada o sınıf bır sey al. baska turlu 2:10 hayal olur. Ama kısa zamanda al,8 Aralık yaklasıyor...
    Rekabet ıyıdır,adamı canlı tutar
    Izmır bende-Izmıt Onur'da,Ist park aramızdakı rekabette sende....
    Haydı patlat bombayı Scu dan sonra...
    Murtim teşekkür ederim . 2:10 458 le hayal değil. Specialeyle sürprizler olabilir İleriye bakıcaz durumlar ne gösterir bilinmez.8 Aralığa sizin yanınızda destek için olucam. 1. Gelsin gruba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)