RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar,
ben hem bugra nın hemde ali abini söylediklerinin bir kısmına katılıyorum.
bu iş tutarsa tabiki tosfed gereken ilgiyi gösterirse, gerçekden dünya standartlarını yakalarız.
tutmassa 2-3 sene dahada geriye düşmüş oluruz.
Öncelikle yarışmacılar önemli kimisi aracını halaa hazırlayamadı kimisi parça bekliyor kimisi katılmayacak bunlarda ilk yarışlar için katılımı etkileyici olabilir.Ama şu bir gerçek ki maddiyat ciddi anlamda ön plana çıkacak buda sanırsam zamanla usa da oldugu gibi garaj yarışlarına dönecektir yada dönebilir.
diger kalanlarda gece yarışına :)
mesela usa dan örnek verelim adamlar sadece zamanlarını görmek için piste 14$(yanlış hatılamıyorsam) verip çıkıp sürelerini görebiliyorlar bizde usa kuralları dogrultusunda ilerleyen zamanlarda bunları görebilecekmiyiz?
Mesela aklıma takılanlar fedarasyon bütün illerdeki pistlerde iyileştirme yapabilecekmi? yoksa bu şekilde devam mı edecek eger devam edecekse ALİ abiye katılıyorum,boşa kürek der geçerim.neden? kurallar dünya standartlarında olsun ama pistler olmasın yazık olur.
Tüm pistlerimize iyileştirme yapılır eksikler giderilir vht her pistde düzgün şekilde uygulanırsa sanırsam iyi bir teşvikde olur.
Kısaca zorluk çekecegiz hepimiz belli ama öyle ama böyle zaman herşeyi gösterecek
ama yukarda dedigim pist onarım,bakım vs.. işleri bu sene yapılacak olan yarışlar için geç kalındı gibi..