Seneye ulusal drag bekliyoruz artık Konya'ya. Güzel olucak inş.
Seneye ulusal drag bekliyoruz artık Konya'ya. Güzel olucak inş.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
bu pistin tam yeri neresi detayli olarak tarif eder misiniz? konyadan gecicem birkac gune ve ugrayip bir goz atmak istiyorum mumkunse? hemseri sayiliriz benim bir tarafim taskentli![]()
saraçoğlu mevkiinde bildiğim kadarıyla.taşkente giden karaman çevreyoluna yakın olması lazım bildiğim kadarıyla
Arkadaşlar asfalt dökme işleride başladı inş 2-3 güne kadar bitecek..
Arkadaşlar pistin son hali bu pist ile görüşmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler pistimizinuzunluğu 950 mt eni 17 mt 1 er mt duvarları var duvarlardan sonra 4 er metre dönüş yolu mevcut dönüş yollarından sonra tel örgü var arkadaşlar yarış düzenlemek isteyen kişiler kulubler bana ulaşabilir.30-31 ağustos da açılışımız var inş 30 da oto drag 31 de moto drag yapmayı düşünüyoruz.Pistin yeri saraçoğlu mevkii gençlik ve spor il müdürlüğü spor kompleks alanında 17.08.2008 antremanlarımız var bekleriz. msn: suleyman__83@hotmail.com
ellerinize sağlık güzel iş çıkmış bence.artık antalyadan kaçar kaçar geliris.allah utandırmasın...
artık buradan gelewcek video ve resimleri bekliyoruz.simdiden emeği gecen ve katkısı bulunan herkeze teşekkürler.yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim.
cidden cok guzel oluyor yanliz tebrik ederim sizi. burada mutlaka ve mutlaka ulusal yaris yapilmali. manisaya guzel diyorduk burasi cok guzel olmus. genislik falan super. birde oldukca guvenli, kenarlarda perde beton var diger taraftaki gibi beton gorunumlu tugla degil.
masaalllah...çok güzel oluyo gibi....bişey sorucam bunun için bi başvuru falan mı yapıldı nasıl oldu?
harika elinize saglık
30 zunda drag varsa gelmeye çalışacagım
bide sülüsyon döktünmü bak sen o zaman
msupra
msky
harika bir proje inşallah çok güzel organizasyonlara evsahipliği yapar ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
helal olsun emeği geçenlere, ellerine sağlık..![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Tebrikler çok güzel bir proje inş. herşey istediğiniz gibi sonuçlanır
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)