Öncelikle uslubuna dikkat et arkadısına yazı yazmıyorsun...
1) mahalli, ulusal, yada eğlence günü her organizasyonun kuralları vardır, yarış sonrası kapalı park uygulaması gibi,
Yada yönetmeliktede yazdığı gibi, isteyen yarışmacılar sözlü yada yazılı beyan yaparak kendilerinden HIZLI olan bir üst grupta start alabilirler
(fakat alt grupta start alamazlar)
onun dısında eğlence kalkısı yapmak için organizasyon sınıfları karısık bir sekilde start verebilir ama bu farklı sınıfların derecelerini degiştirmez.
Subaru grubunu tanımıyorum, onların baglantısı onceden istekle bildigim kadarı ile ucret karsılıgı alındı. baglantıları ben degilim, imk yetkililerine acıp sorabilirsiniz
eğlence kalkıslarında 2 kere pit cıkısına gidip herkez eşlessni herkezi 1 kerede 1 bırakıcam safety car hepinizi 1 kerede alıp gelicek, fakat gelmeyen olursa sonradan gelir ise pit kapısı acılmaz dedim
buna ragmen kimse eglence kalkısı olucak demedi, sonrada ben soyledim diyince ama biz konusuyoduk duymadık derseniz.
Bunların hiçbiri organizasyonun sucu degildir.
Organizasyon eksiksiz degildi ama simdiye kadar gercekten eksik bi yan gelmedi, ayrıca orda normal bi sekilde istegini bana iletenleri geri cevirmedim, geri cevirdin diyen msj yazabilir.
1kaskı aracında unutup giden arkadas kimse imk ya yolayabilirse seviniriz