Cumarteside pazarda pist seyirciye açık bekleriz.
Printable View
kayıtlar devam ediyor mu?
Form ve havale tamamdır saat vs ve onay maili bekliyorum
Pazar görüşürüz Buğra abi
Serkan CO Pilot lazım mı :)
Araç yoğunluğu nasıl acaba izlemeye gelmek istiyoruz =)
Ödemeyi yaptım, kayıt maili geldi.
Yalnız eskiden saat fln yazardı kaçta geliceğimize dair, şimdi öyle birşey gelmedi?
Pazar gününün katılımcı listesi ne dir acaba ?
Muhtesem bi organizasyondu cumartesi oldugu icin pek fazla katilimci olmaz diye dusunmustum ama yanilmisim,resmen sampiyonlar ligi gibiydi :)) sonunda duzgun bi video cikti go pro bagladim 27-28 dk lik cekim var elimde.Bugra abi basta olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler :)
Çok güzel bir organizasyondu, en güçsüz olarak biraz ezildik ama olsun, eğlendik :D Olabildiğince herkese yol vermeye çalıştım, hatam olduysa affola. :)
Bugünde seyirciye açık mı ?
O yeni tümsekler nedir abi, pist ana kapısına gelmeden olandan hızlı geçtim arabanın oynamayan videsı kalmadı :)
Ctesi piste Guliyleydik, herzamanki gibi yine çok eğlendik. Biara Catheramla sağ koltukta çıkıcam, o gün canım çektide olmadı işallah bidahakine.
Fotoğraf paylaşımı vs. göremedim, paylaşım mı yasaklandı ? Benim aracın fotoğrafları da varsa iyi olur :)
Pazar 17 seansında Golf ile çekim yaptık arkadaşın eklemesini bekliyorum bende. Katılım bence baya azdı. geçen sene dolup taşıyordu seanslar.
Dün tribünden çektiğim N seansı,
6 Nisan 2014 İstanbul Park - YouTube
Dün tribünden çektiğim N seansı,
http://youtu.be/RAwgXK6YSfA
Yaz geliyor, kaşıntılara birebir..
Biraz güneşin altında yandık ama olsun güzeldi yinede :)