Ödemeyi yaptım, kayıt maili geldi.
Yalnız eskiden saat fln yazardı kaçta geliceğimize dair, şimdi öyle birşey gelmedi?
Pazar gününün katılımcı listesi ne dir acaba ?
Muhtesem bi organizasyondu cumartesi oldugu icin pek fazla katilimci olmaz diye dusunmustum ama yanilmisim,resmen sampiyonlar ligi gibiydi) sonunda duzgun bi video cikti go pro bagladim 27-28 dk lik cekim var elimde.Bugra abi basta olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler
![]()
Çok güzel bir organizasyondu, en güçsüz olarak biraz ezildik ama olsun, eğlendikOlabildiğince herkese yol vermeye çalıştım, hatam olduysa affola.
![]()
O yeni tümsekler nedir abi, pist ana kapısına gelmeden olandan hızlı geçtim arabanın oynamayan videsı kalmadı
Ctesi piste Guliyleydik, herzamanki gibi yine çok eğlendik. Biara Catheramla sağ koltukta çıkıcam, o gün canım çektide olmadı işallah bidahakine.
Fotoğraf paylaşımı vs. göremedim, paylaşım mı yasaklandı ? Benim aracın fotoğrafları da varsa iyi olur![]()
.
Pazar 17 seansında Golf ile çekim yaptık arkadaşın eklemesini bekliyorum bende. Katılım bence baya azdı. geçen sene dolup taşıyordu seanslar.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Dün tribünden çektiğim N seansı,
6 Nisan 2014 İstanbul Park - YouTube
Dün tribünden çektiğim N seansı,
http://youtu.be/RAwgXK6YSfA
Yaz geliyor, kaşıntılara birebir..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)