Mekanik sorun çıkmazsa Tork Garaj ekibi Legacy ile Konyada rekora imza atar diye düşünüyorum ben de... Orhan Gül ne varsa basar ... :D
Printable View
Mekanik sorun çıkmazsa Tork Garaj ekibi Legacy ile Konyada rekora imza atar diye düşünüyorum ben de... Orhan Gül ne varsa basar ... :D
merhaba arkadaşlar sizlerden ricam imkanı olan arkadaşların c.tesi günü pistte olmasını pazar gününe yeterli zaman kalmasını sağlamak amacıyla seedinglerini almalarını rica ediyorum gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminim.ikinci mesele ise padok ve pist içinde sürücü ve teknik eleman haricinde 3. şahısların kardeş, akraba,arkadaş gibi kişilerin sizlerin yarıştan ihracına sebep olmasını asla istemem,istemeyeceğinizden de eminim bu konuda da gereken hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum bilgilerinize.
ALİ KOLAY
KDSK.KLP BŞK.
Abiler konyayı hiç bilmiyoruz.seyirci olarak gelicez.pisti nasıl bulabilirim?navigasyonumuzda var
navigasyonda saraçoğlu mahallesi diye aratırsanız bulabilirsiniz ordan da sora sora bulunur yeri kolay zaten
mekan ismi nedir? yanı hipodrommu dıycez kalabalıgımı bulcaz napcaz? pazar saat kacda orda olalım? sehır merkezıne kaç km ? seyirci girişleri kaç tl?
abiler bi nokta atış alsam
Saraçoğlu Mahallesi - Karatay Konya
Kayseri muhabbeti olmuş bi iki şey söylemek isterim
Burda birçok kişi araba hazırlıyor. Bildiğim en yüklü araç e30 turbo. Rivayetlere göre twin turbo ep3 varmış. Ne kadar aslı var hiç bilgim yok umarım vardır. Söz konusu icraate gelince maddi kısıtlamal sanırım engel oluyor. Velhasıl Kayseri'de araba yok değil fakat çıkarsızlıktan gelemiyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda oralarda olabiliriz..
https://www.google.com/maps/@37.8183.../data=!3m1!1e3
Mekan Burası...
Masallah esi dostu gorecez yine orda :) tüm ekiplere basarilar
İyi dilek ve temennilerini bildiren herkese teşekkür eder , bütün islam ve türk aleminin REGAİP KANDİLİNİ kutlarız.
Ali KOLAY
KDSK.KLP BŞK.
SELAMIN ALEYKUM ,yarışlar pazar günü saat kaçta başlayacak,bide ankaradan hızlı trenle gelmeyi düşünüyorum,ineceğim yer çok uzak olur mu piste?
kandiliniz mubarek olsun.
Hava durumu 28 derece gösteriyor.Yağmur göstermiyor.Hadi hayırlısı
..............
Isparta motor ve otomobil sporları külübü başkanı (IMOK) Fatih İŞÇİ ben, Sayın Ali Kolay başkanım, inşallah dilediğiniz gibi istediğiniz gibi bi organizasyon olur rabbim kazasız belasız iyi seyirli bi yarış nasip eder. Bütün Yarışmacı arkadaşlara ben ve yönetimim adına başarılar diliyorum.
Şu anda piste vht dökülüyor.Allah nasip ederse herşey hazır.Güzel bi gün bizi bekliyor.
hadi bakalım pazar sabah erkenden oradayız şimdiden heyecan bastı ya :D