ısrarla yapmaya çalışıyoruz ısrarla olmuyor bu ülkede bu iş olmuycak kasmaya gerek yok
Printable View
ısrarla yapmaya çalışıyoruz ısrarla olmuyor bu ülkede bu iş olmuycak kasmaya gerek yok
Neye göre kötü videodan gözüktüğü gibi değil cüneyt launch lastik tutan yerde kullanırsın ben arabayı atmosferik kaldırıyorum kırmaya kaldırsam iyide süre alırım çok kasmadan nossuz
11 yapıyor kassam 10.7 kadarda iner çok iyi bir slick ile dahada iner gerek yok 10sn grubunda araba yok bir orhan vardı çocuk tek kaldı ben keyfe keder katılıyorum drag arabası değilki benim arabam. Konyaya bir katıl beraber kalkalım anlarsın ne demek istediğimi dışardan 50 kişi söylüyor abi niye launch yok onlar anlayamaz senin anlaman lazım üzmeden arabayı bu ağırlıkta bu kadar olur.
Diğer kısımlarda ben bu olumsuz yorumları yararsız buluyorum drag sporuna hizmet etmez bu yorumlar. orada bir gerçek var insanlar meraklı 400mt tribün olsun dolar bu kadar insan televizyondan sabah akşam reklam verse toplanmaz başka yerde hakkaten şaşırtıcı sporda seyir esastır seyirci gelecekki yatırım olsun yetkililer olaya el atsın sponsorlar ilgiyi görüp sporcuya destek olsunlar.Burda bakıyorum yarışmayan kişiler olumsuz yorum yapıyor yapmayalım arkadaşlar üzümmü yiyecez bağcıyı mı dövecez yarışan kişiler pistin değerinin farkında çünkü pist yok keza miniksler anlamış ortamı bu kadar insanı fiziki koşulları düzeltmeden ancak bu kadar olur tribün olmazsa adam damda da seyreder pist kenarındada durur.şu kadar söyliyeyim tribünler yapılsın fiziki koşullar düzeltilsin yarışçı sayısı azaltılsın konya gerçekten çok güzel pist kaybetmeyelim
kalabalığı anlatması için link verdim padok ve arka tarafta bir o kadar daha insan var gerçekten zor o kalabalık ile uğraşmak
Hız tutkunları Konya’da buluştu - Kanalon.tv
Konya Drag Yarışı Tam bir rezillik ilk ve son gidişim........
arkadaslar kotulemekle, elestirmekle hicbir yere varamayiz.
bende kiziyorum zaman zaman ama sonra mantikli dusundugumde ozellikle Ali abi sinirli imkanlarla, kimseden destek gormeden bu isi tek basina konyada ayakta tutmaya calisiyor, butun eksiklerin farkindalar ama imkan yok, destek yok. adam isi gucu birakiyor, dukkanini acmiyor bu isin pesinde kosuyor daha ne yapabilir? bence once bir kendimize bakmamiz lazim, biz ne yapiyoruz bu is icin? hani hepimiz seviyoruz yarisiyoruz ya baska ne yapiyoruz?
icimizde maddi durumu guclu imkan sahibi arkadaslar var, hicbirinden bugune kadar bir sponsorluk, bir destek onerisi gelmedi? direk vergiden dusulecek bir tutar ufak bir butce ile konya pisti inanilmaz hale gelebilir. hadi anca laf soz destek yok?
seyirci gelmesin pesindeyiz, seyirci olmazsa yaris olmaz, sponsor olmaz spor olmaz? seyirci olmayacaksa zaten organizasyonun ne anlami var?
kendi adimiza iyi dilekte bulunan herkeze cok tesekkur ederiz. 5 gunde ancak bu sureyi yapabildik, bir dahaki yarista cok daha iyilerini yapicaz insallah. Sponsorumuz PETLAS LASTIK' e bize verdigi destek icin cok tesekkur ediyoruz, beraber cok daha iyi basarilar elde edicez.
İsmet uçar arkadaşımız video ları yüklemeye başladı izlemek isteyenlere youtube sayfasının linki: Ismet UCAR - YouTube
eleştiriler gelmeye devam eder bu şekilde hep, başkan güzel bi açıklama yapsa gerek aksaklık gerek diğer sorular için. her gelen bidaha konya ya tövbe diyor çünkü.
Bence bu işin çözümü girişi paralı yapmak falan değil, 20 lira olsa girmeyecekler mi? Genel düşünecek olursak bu kadar büyük kalabalıkları kontrol edebilmek hiç birimizin harcı değil bunu kabul edelim, polisin bile zor kontrol edebileceği bir kalabalığa sahip drag sporu...
En mantıklısı 'bilet'li giriş sistemi olacaktır... isterseniz bedava dağıtın o biletleri ama en azından 3.000 kişiyse kapasite o kadar adam gelir... padok içinse katılımcının 3 arkadaşı 4 mekanikeri girer mesela (sayıları attım) ve de akreditasyon kartı verilir, harici alınmaz... davetiye ya da biletler de her ildeki güvenilir kişilere gönderilir orada elden alınır... bileti olmayanı almamak, o kadar kalabalığı içeri alıp kontrol etmeye çalışmaktan daha kolay olacaktır bence... eğer para ile satılamıyorsa biletler, mehmetçik vakfına bağış yaparız buna kanunen hayır diyemezler...
son olarak; insanların üzerine bu kadar gitmeyin, Ankara'da şu an drag yarışı yapılmıyor da ne oluyor? diğer illere bir faydası mı var?
Kızmak yerine nasıl iyileştireceğimizi konuşalım.
Cenk güzel özetlemiş. Pist sayısı az.
Yapıcı fikirler oluşturalım.
Drag için iki M3 hazırlıyorum, gece gündüz cumartesi pazar her gün hazırlanıyorum. PİSTİN ETRAFINDA İZLEYİCİLER OLDUĞU TAKDİRDE HİÇBİR PİSTE GİRMEM. Allah korusun, mekanik spor, arıza kaza her an olabilir.
BMW drag racing CRASH - Mazda MX6 & BMW E36 - YouTube
Drag Car Racing Crash Compilation - YouTube
Abıcım bence sonuna kadar dogru yazmıssınız.
Padok alanı yarısmacının akredıte ettırdıgınden baskası zaten kesınlıkle olmamalı.
Bılet konusu ıse kapasiteye yonelık sınırlı sayıda dusuncesı cok güzel ama bu ıkı cumleyıde profesyonel sekılde yonetmek ve devamını getırmek gerekır.Organızasyonlar cok kolay duzenlenmıyor veya dısarıdan gozuktugu gıbı degıldır muhakkak.Olacaksa boyle olsun dıye bır dusuncede olusmamalı kesınlıkle..
arabaların tekine 100bin lira masraf edildiği bir ortamda kusura bakılmasın ama organizasyon işi aynen dediğiniz gibi amatör kalabiliyor, yardımcı olmak lazım... düğünde 200 kişiyi bile zor organize ediyoruz, düzenleyen kulüp aynı anda hem kalabalıkla uğraşıp hem de asli görevleri olan yarışın sağlıklı yapılmasını sağlamaya çalıştıklarında en az bir taraf yarım kalır bazen de hiç bir şey yolunda gitmez... ister sirk olsun, ister rock'n coke ister F1, bu kadar kalabalıklar biletsiz kontrol edilemez... benim evim var 10 tane arkadaşı mangala çağırıyorum arkadaşlar, mangal kokusunu duyan bütün siteye et dağıtmak zorunda değilim....
sayalım tribünleri, %10 toleransla bilet basalım, sonra ordan burdan şurdan şu kadar adam geldi de süpriz oldu demeyelim...
Abi öncelikle ayağına sağlık.Bizi onurlandırdın.
Yüreğine sağlık duygularımıza tercuman oldun
insanların memnun etmek çok zor. Konya pisti için acil gerekli olan eksikler belli ve imkanlarda belli hiç kimseden gerek devletten gerek belediyeden gerek il spordan bir lira destek alınmadı bugüne kadar.Destek olmadığı kadar normal seyirinde resmi ve gayri resmi bu tip organizasyonları gerçekleştirmek gercekten çok zor.Gördüğüm kadarıyla Konya drag yarışına katılan abilerim ve kardeşlerim çektiğimiz ızdırabın farkındalar ama seyirci olarak katılan bazı arkadaşlarım destek olacakları yerde direk aklına gelenleri yazmışlar. K.D.S.K kurulduğundan beri gerekli makamlara Konya drag pisti ile ilgili yazışmaları yapıldığı halde hiçbir cevap ve destek alınamamaktadir.
Hız tutkunları Konya’da buluştu - Kanalon.tv
Bu videoda herşey açikca ortada zaten
Katılımcı ve seyirci arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ederiz her şeyin gönlümüzce olması dileğiyle. Nefesimizin yettiği yere kadar maddi manevi kulüp ve şahsımız adına koşturacağız.
seeding süreleri
orhan gül lecasy ankara 10.568
hüseyin togacar egk20turbo adana 11.115
ismail çam e30 swap ankara 11.267
ali pazarlı gc8 ankara 11.331
anıl öztrak kabus ankara 11.355
m.cenk kamiloğlu supra ankara 11.370
satılmış yiğit saxo turbo ankara 11.399
abdurrahman topcu subaru sti ankara 11.663
emre batmaz wankel şahin mersin 11.776
osman kusin golf gti adana 11.887
devrim güngör saxo turbo adana 11.932
metin gezici egk20turbo adana 12.152
meray garaj 200sx ankara 12.242
murat köse saxoturbo adana 12.486
ali akgül saxo turbo mersin 12.597
ali demir 131 1.8t ankara 12.844
yunus emekçi e30 m3 ankara 12.988
ali fırtına doğan turbo antalya 13.047
mesut çakmak a3 1.8t ankara 13.074
ali adnan canseven subaru wrx g.antep 13.202
oğuz kahraman şahin turbo konya 13.436
ahmet ceylan e30 g.antep 13.479
selahattin özduyar subaru sti ankara 13.529
i.suat uluocak 131 1.8t ankara 13.624
ismail dirgen e30 ankara 13.662
tuncay öner e30 ankara 13.679
hüseyin yılmaz tofaş turbo adana 13.897
serdar altunay muro turbo konya 13.897
gökşin kılıç leon 1.8t niğde 13.928
ahmet sağlam şahin turbo konya 14.001
berkan yıldırım ef b18c ankara 14.028
yasin yıldırım doğan turbo aksaray 14.070
bayram duman 106 gti antalta 14.218
celalettin yılmaz tofaş turbo ankara 14.304
gökhan bilal 106 gti antalya 14.308
ali ihsan şener serçe turbo aksaray 14.355
ferhat balcı tofaş turbo ankara 14.562
ali erdoğan ww 1.3g40 bucak 14.584
sefa aslan tofaş ankara 14.598
ramazan özan golf mk2 aksaray 14.670
fatih oskay typer aksaray 14.676
meray garaj 200sx ankara 14.811
özgür doğan saxo ankara 15.055
hacı murat buga e36 g.antep 15.177
serdar özen vti antalya 15.180
ali akgün tofaş turbo mersin 15.244
adem kılıçarslan serçe turbo mersin 15.262
c.tunay açıkgöz serçe turbo mersin 15.328
sait borazan vti g.antep 15.421
ibrahim ordu tofaş antalya 15.538
hüseyin özbay tofaş ısparta 15.613
candan aydın tofaş turbo antalya 15.862
erhan görgülü serçe turbo aksaray 15.874
mehmet keskin 131 tofaş antalya 16.191
metin doğan tofaş antalya 16.704
Geçen problemli yarışta katılımcı olarak gittim Konya'ya aynı şey.
O zaman da padok yine kalabalık yine aynı şeyler hiç kimse kusura bakmasın asıl problem organizasyon zağıfı!!
Orada elimi taşın altına koydum işe el attım emniyatten bir komserle konuştum milleti padoktan çıkardım mikrofonla seyirciden rica ettim yarışı başlattım ama 80 küsür araba yarış yarım kaldı.
Olması gerekenleri sıralayım kendi etüdüm.
1. Oradaki güvenlik ile bu iş olmaz çevre illerden güvenlik gelecek.
Neden güvenliğe diyorum kimseyi alma içeri adamın akrabası arkadaşı adamı dinlemiyor ki içeride çekirdek çıtlıyor ve işini bırakıp yarışı izliyor.
2. Yarışata 40 veya maksimum 50 araç olmalı
3. Yarışacak araçların katogorileri önden muntazam yapılmış olacak ve hızlı bir şekilde yarışa başlanacak.
Bunları yaptınmı gerisi kolay. Seyirci neden piste su şişesi ayakkabı fırlatıyor saat14:00 yarış başlamamış adam fırlatır tabi.
Tekrar ediyorum o güvenlik başka ilden olacak!!!
ben orhanın süreyi 10.05 olarak biliyorum ama yanlışmı hatırlıyorum acaba?