ona dikkat etmedim abi
Printable View
Herkes seyircilere laf sölüyor ama padok ve start alaninda birbirine bileklik atanmi ararsin yarisanin kankasi tanidigi esi dostunumu ararsin sonra araclar start cizgisine bile gecemiyolar hakem heyetinin bi masasi var görmeniz gerekli 1mx1.5m masa etrafinda 100 adam dizili sonundada insanlarin cileden cikmasini hos karsilamak gerekli padok ve cevresindeki gereksiz kalabalik yapan nekadar seyirci varsa start alani icindede okadar yarismaci ve çevresi vardi
Hakemlerin ve yönetimin yaptigi ilginc birkac aciklama ve davranisda yok degildi ilk olarak 100 tl istenmesi bence gereksizdi zaten adam günlük lisans icin para vermis bidaha ne parasi istiyosunuz cok ilginc bi davranisti araclarin ilk kalktigi yerde insanlari uzaklastirdilar ama 200km ile finisi gectigi yer insan doluydu onlara herhangi bisi sölemediler insanlarin ellerini duvardan cekmeden yaris baslatmayan hakemler start alaninda 5 araba varken yaris baslattilar :) gibi gibi
Güvenlik sirketinin takim elbise ile gezen görevlileri bile banane yaa ben gidiyorum derken diger görevlilerin herhangi bisi yapmadan yaris seyretmeleri gayet dogal okadar insani 10 tane güvenlik ile kontrol altina almayi düsünmek :-)
Son olarak butarz seyleri bilerek yarisi izlemeye gittik ama daha kapida arkadasimin ayagina arkadan ehliyetsiz bi sürücü carpti ve ayak tarak kemigini kirdi bizde polis, ambulans, karakol vs. biton ugrastik
İns. Ankaraya adam gibi bir pist yapilirda bizde gereksiz yere 500km yol tepmeyiz.
Ali Abi.Bi daha yarış marış düzenleme.Boşver dertsiz başını derde sokuyorsun.Vurun kilidi piste kim nerde seyrederse nerde yarış yaparsa yapsın.Belediye veya sponsor bulupda tribün vs.diğer işler yapılmadan drag filan yapma.Senden başkada şu anda Konya bu işi yapacak yok.Geçen sene dört dörtlük 2 tane yarış yaptın katılan yarışmacılar dışında seyredenlerden doğru düzgün tebrik bile edilmedi.Terkedilsin bu pist.Kim yaparsa yapsın.Bak kendi işine gücüne.Varsa Konya'da yapacak buyursun yapsın.
bu paylaşımı ve yorumları yazanda seyirci anlayış bu işte eyvallah
https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=2&theater
sımdı gerceklerı konusma vakti arkadaslar abilerim kardeslerim hersey dişardan gorundugu gibi deil ben K.O.S.K klubunde gorevdeydım ve clubun baskanı arabsını ve evını kaybettı bu yarıslar yuzunden ve pıst çürümeye terkedildi sagolsun ali abigil ve ekibi klub kurdular ve yarıs yapmaya basladılar cok takdır ettım destek olmak ıcınde elımden gelenı yaparım neden drag yarıslarını sevdigim için
1-PİSTİN KIRASI ODENIYOR...
2-GUNLERCE IS YERİNİ KAPATIYOR HAZIRLIK YAPILIYOR...
3-PISTE BI İGNE DAHI EKLEYEMIYORSUN VEYA YAPAMIYORSUN gençlık spor il müdürlüğü hemen zorluk cıkarıyo.
4-parasıyla guvenlık tutuyorsun çalısmıyorlar çalısıyor gorunup kaytarıyorlar...
5-Emniyetten polis destek istiyorsun otobüsün içinde uyuyor
6-Sponsor bulma derdıne giriyorsun hiç kimse yanasmıyor EN BUYUK FIRMA ISMI VEREYIM ACIKCA ATIKER GRUP adam kurtlar vadisine reklam veriyo gidiyosun sirketine gorusme yapıorsun konyamızın pıstı sızınde reklamınız olsun diyosun gerek yok dıo cıkıosun
ALİ ABI INANIN COK UGRASIYO ZAMANINDA BIZDE UGRASTIK BIZ HERKEZ RAHAT YARIS YAPSIN SEYIRCILER ZEVK ALARAK IZLESIN ISTIYORUZ BIZDE ZEVK ALALIM ISTIYORUZ AMA MALESEFT GORUYONUZ IMKANLARI...
7-TRUBIN OLAYI ISE 300 MILYAR TANESİ NE BELEDIYE YANASIYO NEDE SPONSOR GİTMEDİGİMİZ KRUM KALMADI VARSA SOZU GECEN BIRI GEREKEN YERLERE SESI DUYURSUN ...KOTU YORUMLAR KOTU ELESTIRILER GORDUKCE ICIM CIZ EDIO
YARISCI ARKADAS ANTIRAMANDA ARABASI ARIZA YAPTI KENDI ELIMLE SANAYIYE ARABASINI GOTURDUM SABAHA KADAR ARIZASINA YARDIM ETTIK YAPTIK KARINLARINI DOYURDUM EVIMI ACTIM NEDEN BU ISE GONUL VERDIK DIYE..BUNLAR SOYLENCEK SEYLER DEIL AMA BU KADAR SERT OLMAYIN...
MOTODRAG YARISLARINDA SEYIRCI OLMAZ BEN ORDA DA HEM YARISTIM HEMDE HALA GOREVLIYIM ZEVK ALMIYO SEYIRCI O YARISTAN SIKILIYOLAR VE MOTOR ARABA KADAR YER KAPLAMADIGI ICIN ISTEDIKLERI KADAR MOTOR KAYDI YAPIYOLAR VE HATTA YARISA KATILAN COK OLSUN DIYE 125 CC PRO VE 125 CC AMATOR RACING KATOGORILERINDE BILE AMATOR KATOGORILERI ACTILAR ...
BIZE EN ONEMLI OLAN TURDIN ONUDA GITMEDIGIMIZ MERCI KALMADI EMIN OLUN BU PISTI YAPTIRMAK ICIN AYAGA KALDIRMAK ICIN COK KISI UGRASTI COK KISIDE UGRASIYOR ALI ABI VE EKIBINDEN ALLAH RAZI OLSUN BITMEYE YUZ TUTMUS BU DRAG YARISINIDA CANLANDIRMAK BIZLERE DUSUYOR...
Türkiye 2014 Motodrag Şampiyonası Konya’da start alacak. Kalkış ve hız ustalarının amansız mücadelesi izleyenlere büyük keyif verecek.
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Drag Şampiyonası 1. Ayak Yarışı 10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde Konya’da yapılacak. Konya Drag Pisti’nde gerçekleştirilecek 1. Ayak Yarışına Türkiye’nin dört bir yanından yarışçılar katılacak.
2.5 sn’de 0-100 km/h
Motodrag 1. Ayak Yarışı’nda 2,5 saniyede 100 kilometrelik hıza çıkan motosikletler hız tutkunlarının ilgi odağı olacak. Yarışçılar, hem 402 metre uzunluğundaki pisti en kısa sürede bitirmeye hem de rakiplerinden daha iyi kalkış yapmaya çalışacak. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen motodrag yarışçıları ve hız severler unutulmaz bir hafta sonu geçirecek.
Türkiye Şampiyonası’nın açılış ayağı 10 Mayıs Cumartesi günü serbest antrenmanlar ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 11 Mayıs Pazar günü ise zamana karşı yarışçıların amansız mücadelesi start alacak.
Yarışlar; 125 cc, 125 Pro, Standart 1 (600-750 cc), Standart 2 (1000-1300 cc), Street 1 (600 cc), Street 1 (750 cc), Street 2 (1000-1300 cc), Süper Street (1000-1300 cc) ve Pro Street 2 (1000-1300 cc) sınıflarında yapılacak.
http://www.motoetkinlik.com/wp-conte...01-660x330.jpg
BAKIN COK RAHATIZ MOTODRAG OLARAK TMF HER TURLU HAKEMLERIDE ORGANIZASYONUDA AYARLIYO VE SON TEKNOLOJI WV GRAFTER ARACLARIYLA SANIYELERI HERSEYI ORDAN KONTROL EDIOLAR SANIYE SISTEMI BILE VAR ARACLARINDA YEDEK ARIZA OLDUMU PISTE ANINDA MUDALE EDIYORLAR.... TOSFED NERDE BEN GOREMEDIM OTODRAGDA......
-Yapılan ve harcanan emekleri görmemek gerçekten hoş bir durum değil.
-Bütün çözüm önerilerine katılıyorum.
-Benim şahsi düşüncem bu yaşanan aksilikleri görmeleri için Konya il protokolünü bir sonraki yarışa davet etmek.Forumda da kesin hatırı sayılır bürokratik olarak güçlü kişiler vardır,davet edelim gelsinler görsünler ne kadar büyük bir ilgi olduğunu ve ne tür problemler yaşandığını duyarsız kalacaklarını zannetmiyorum.
-Ülkemizde pist problemi varken elimizdekinden de olmayalım herkes üstüne ne düşüyorsa yapmalı.
-Yarışan katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
-TORK GARAJ ailesinin bir ferdi olarak ta tekrar tekrar tebrik ediyorum.5 günlük arabayla bu süreleri aldıkları ve bize keyifli bir görsel şölen izlettikleri için.:Bravoo::Bravoo:
Bazen işler yolunda gitmeyebilir ama bu spora bu camiaya gönül verip ve fedakarlık yapan insanlar hakkında bilip bilmeden kötüleyici yorum yapmak bence yakışmıyor arkadaşlar.
Ankarada aynı durum oldu ve birdaha drag yapılmadı. Böyle olmasını istemeyiz. Benim anlamadığım kıçı kırık bir konserde bile polisler duvar gibi durup insanları yola getiriyor ama binlerce kişinin olduğu ve en ufak bir hatada bile can kayıpları yaşanabilecek drag yarışlarında bunu yapmıyorlar.
İnşallah en kısa zamanda tüm sorunlarınız çözülür ve aklımızda soru işareti olmadan gelip keyifle izleriz. Şansınız bol olsun.
videoların tümünü YouTube sayfamdan izleyebilirsiniz arkadaşlar
Wankel Şahin 11.776 Seeding - 2014 Konya Dragları - YouTube
ali abiye saygımız sonsuz ama görevli olupta burdan laf yapan arkadaslar padok alanına arabalarıyla ve kendileriyle kalabalık yapan arkadaşlar kendilerine baksınlar. sizin gibi insanlardan dolayı ne yarış oluyor ne organizasyon oluyor.böyle bi pistin kıymetini bilmiyoruz.Ayrıca yönetim bence elden geçirilmeli yazılan yorumlarda hep kötü olan yine konya oluyor bence bu durum biran önce düzeltilmeli pist elden gitmeden.Bu yönetimde serdar altunay ve ilhan usta'nın gereken çabayı göstereceklerine inanıyorum.buradan kendilerine slm iletiyorum. (yj vtec efe)
Sen yönetimde bile değilsin sen neden cevap veriyorsun senin seyisliğin ne bu konumda onu anlamadım burdanda böyle yazma bidaha paşam ( yj vtec efe)
merhaba arkadaşlar ,öncelikle yarışmaya katılan yarışmacı ve seyirci olarak katılan herkese teşekkür ederim. küçük bir açıklama yapmak istiyorum c.tesi günü öğle saatlerinde pistte gelen yarışmacı arkadaşlar şahittir.ben ve 4 arkadaşımız skor bordlardaki meydana gelen hasarı (kastenmi, olagan hırsızlık mı) giderebilmek için konyada bildigimiz,bilmedigimiz ne kadar elektrikçi, elektronikçi kaç kişi varsa piste getirdik getirt dik .c.tesi gecesi 03:00 den sabah 06:15 e kadar resmen kapıyı üstlerine kilitledik,ya bu sistem ya çalışacak ya çalışacak dedik ellerine ve özverilerine teşekkür ederiz en azından bir bölümünü çalıştırdılar.
trübünler sabahın daha 8:30 full çekti. ögle saatlerinde 25000 seyirci oldugu yönünde bilgi aldık (il müdürlüğü verileri) şimdi bu stres altında yarışlara başladık sedinglere başlamak için teknik kontrolü bitirmemiz gerekiyordu ki aracının başına gelmeyen bir çok arkadaşımızın olması teknik kontrol süresini geciktirdi tek hat üzerinden başlayan seeding ler zaman israfının başlangıcı ardından yarış esnasında seyircilerin taşkınlıgı ve servis yolu koruma tellerinin ayaklarıyla birlikte sökülerek servis yolunun kapatılmasıyla birlikte servis yolu kullanımadıgından dönüşlerin pist içinden yapılması tamamen felç haline getirdi bu olumsuz durumların üzerine birde tuz biber şahsıma yapılan kötü tezahürat ve sinkaf saldırılar beni psikolojik olarak yıprattı ve bir daha drag organizasyonu yapıp yapmama noktasında düşünceye kararlarımı bir daha gözden geçirmeye zorluyor. sabah yani 06.05 2014 günü federasyon da drag kurulu toplantısına katılacam toplantı sonrasında sizlere drag yapıp yapmayacagımın kararını açıklıcam.şimdilik açıklamam bundan ibarettir.bu sporu ve bu spora ciddi ve samimi gönül veren herkesi inanın çok seviyor ve saygı duyuyorum.saygılarımla. bilgilerinize.
ALİ KOLAY
KDSK.KLP.BŞK.
Arkadaşlar bu pistte şimdiye kadar yapılan en iyi süre nedir, kimindir, bilen varmı?
İsmail cam 9.995 msky diye biliyorum
Edit: akhisarda yapmisti o sureyi karistirdim pardon
Akhisar'da pist o dönemde 380m. İdi
Keşke birisi 9.** rekoru kırsa yeter artık