Gerçekten çok güzel bir pist günü daha oldu. Yağmur zaman zaman etkiledi ama yinede sorunsuzduBuğra abi ve ekibine tekrardan teşekkürler. İlk fotoğraf benden olsun
![]()
Gerçekten çok güzel bir pist günü daha oldu. Yağmur zaman zaman etkiledi ama yinede sorunsuzduBuğra abi ve ekibine tekrardan teşekkürler. İlk fotoğraf benden olsun
![]()
3 tane düzgün tur atabildim bugün, geri kalanında hep gezindim, ya da batırdım yavaşladım (2:45-55 arası). Ona rağmen fren pedalı dipteydi 20 dakika sonunda.
KU36'lar ile çıktım evet. Yağmurda da başarılılar su birikmediği sürece. Keşke sen de taksaymışın abi. Video'nu izledim, çok güzel dönmüşün eline sağlık. Son virajda 2 saniye daha yakın olsak kazayla yan yan çıkışımı görücekmişiz![]()
Kemal abi güzel bir turdu, tam seans videolarını bekliyoruz
Ozan stock GF8'in limitlerini sayende göreceğiz heralde, video var ise (umarım vardır) onları da bekliyoruz![]()
Erel, Selma Abla maşallah ayrı tebrik vallabenim anneyi oturtsak lastik+esp ikilisinden daha çok ciyaklardı
![]()
1881 - 193∞
Yine çekiciyle döndüm eveAks sıkıntısı yaşadım tekrardan, 2. senası yarıda bırakıp çıktım, arkadaki otoparka geldiğimde foşur foşur yağ akıtıyordum. Ordan kovdular sonra git sen buraları kirletiyorsun, köprüden sonraki toprağın üstüne park et dediler
Yine güzel ve zevkli bir gündü. İmkanım olsada hiç bir pist gününü kaçırmasam keşke. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Şuraya bi soru sıkıştırayım. 3 kez sağ, 1 kezde sol aksı kestim. Bunun bir hal çaresi varmıdır?
Stock'dan bir adım önde artık araba, yazılım var artık, tekere 180 beygir veriyo artık, biraz daha hızlandım sanki. Stock halinin limiti 2:32-33 idi, kuruda bu hali 2:30 altına iner gibime geliyor.
En iyi turun Harry videosu :
Subaru Impreza WRX Wagon GF8 Istanbul Park F1 Circuit (Wet) 2:32.88 11.05.2014 - YouTube
Editliyeyim GoPro'yu da koyucam, tur haricinde keyifli bir iki an daha var![]()
ozans vıdeoyu ızledım 8de dısarı cıkıp hızın dusmesıne 7dede cok ıcerde kalınmasına ragmen sure cok ıyı gelmıs.
Masallah
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Videoyu izledim, sizin akslardan acayip ses geliyormuş. Yok benden o kadar gelmiyordu, 2 seansın 2. turunda başladı, üstüne 2 tur daha attım baktım kesicek çıktım pisten.
2:32 güzel süre ama 2:30a falan inmenizde çok zor olmaz. Biraz daha dikkat ederseniz kolay inersiniz gibi geldi bana. 7. viraj sanki içte kalmıssınız araç kasılmış hızlanamamış gibi, bide daha iyi bir 8. ve son viraj dönüşü olabilir. Tebrikler.
Ozan hakkaten 8 de çizgi kaymasına rağmen çok iyi gelmiş süre
Bence artık piste alışmış olmanın da bir getirisi sanıyorum
Fatih @ Geçmiş olsun..
8'le aram barışık değildi bugün, 1-2 tur evvel spin atıyodum (GoPro videosunu'da koydum, onun sonunda var ) 8'in çıkışında hız düşüyo gibi gösteriyo da GPS sapıtması o, yeşile ayağım gazda çıktım, Harry's in gösterdiği 120 ile çıksam gelmezdi süre
Son virajda da ideal çizgi ıslaktı, etrafından dolaşıp apeksi göreyim dedim, göremedim
7. virajdan korkuyorum, orda hep geç frenaj yapıp dışa kayıyodum istemsiz, bu sefer de fazla kapanmışım dediğiniz gibi
Videolar :
http://www.techturkey.com/forum/turk...ml#post7463610
Güzel bi organizasyon oldu birde yağmura yakalanmasaydık pistte iyi olacaktı ilk defa piste çıkma tecrübemle istanbulpark hakikaten çok zor bir pist virajlar Özellikle çok keskin ama ona rağmen bir hayli keyifliydi.Kuzenin C63 ile yolda tutunma problemleri yaşayıp birkaç kez spin atsak da güzeldi.
Emeği geçenlere teşekkürler
![]()
Tikkat Laz
http://www.techturkey.com/forum/turk...ml#post7463610
Şu konudaki gopro videosunda iphone'un konumu görünüyor abi, ön cam ayna altında vakumla monteli![]()
K ve L seansı videoları içeren konuyu açtım ;
http://www.techturkey.com/forum/turk...ml#post7464499
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Aynanın az altındaydı telefon. Şundan vardı iphone'un üstünde, o baya değiştiriyo çekimi, Go Pro gibi yapıyo :
S2 3 in 1 Fisheye Lens Wide Angle Lens Macro Lens Photo Kit Set for iPhone 5 5S | eBay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)