yuh abartmayın ya :D tayfun sen yapma bari ne kırması adam geçince yolu ortaladı okadar arada 2 3 boy fark vardı yani abartmayın bence :) can mal kast etme durumları olmadı yani
Printable View
yuh abartmayın ya :D tayfun sen yapma bari ne kırması adam geçince yolu ortaladı okadar arada 2 3 boy fark vardı yani abartmayın bence :) can mal kast etme durumları olmadı yani
nasıl 2 3 boy fark vardı ? bariz yandaki aracı kendine göre sürücü hizasından geçince üstüne gidiyodu. hadi 1 kere olsa tamamda devamlı yaparmı adam bunu ?
yahu büyütmeyin yaaaaaa öle üstüne kırma falan bişey olsa dururmuyduk be kardeşim yapamazlar ölebişey ne dilekçesi ne şikayeti direk alınırdı ifadesi öle bişey olsa yapmayın büyütmeyin ben tanımıyorum bu arada bilginiz olsun gördüğümü yazarım :)
Ereyacım ben can mal karıştırmadım. Benim şahsi düşüncem dedim doğru yanlışta demedim. Bana starttan öyle geldi murat (beyaz vti ) ile kalktıklarında. Videolardada var. Murat çimlere çıktı çıkacak. Bu kötüdür iyidir yorum yapımıyorum şahşi düşüncem bu dedim sadece.
sana demedim canım başkası karıştırdı can mal kast :D ne alakaysa :D
ya bırakın dragı falan :D paşa s2000 i getirmese güzellik yarışmasında birinciydim :D
fotoları ayrı bı konuya acarsak ıyı olur:)
bir yasima daha girdim :)
Movie makerda birleştirdim 2 dakika kaldı sonra upload edip yayınlayacağım drift show moto gt drag :) ne elenmem
Buğra yaktın beni kanka
özgür abi tebrikler valla beklediğim bi sonuç olmuş:)
özgür tebrıkler foto v vıdeoar bır konuda acılsa ıyı olur ya:):):)ekerayda ordamıydı:)
Özgürüm bizzat görüştük drag falan yalanda. Çok memnun oldum kardeşim. ARabanda senin gibi temiz ve iyi.
ben pek anlamadım sonucları ama hulk ve b20 katogorisinde kım birincı oldu pekı? onu merak ettım yaw?
AB VTECLe b20 si drag yaptılarmı pekı ?
ya o katagoriyi pek seyredemedim ama b20 hulkı geçti en son b20 ab ile kalktı abde bi sorun vardı sanırım b20 onuda geçti :D