özgür abi tebrikler abicim :):):)
Printable View
özgür abi tebrikler abicim :):):)
neden 41 plaka araca yükleniyosunuz, arkadaşım bütün kalkışlarda gayet güzel kalktı hangi araçla kafa kafaya finishe beraber gittiki...
daha kalkışta ayırıyodu araçları hem üstüne falan kırma yoktu, arayı açtıktan sonra rahat rahat gidiyodu
gayet güzel yarıştı ve kazandı lütfen çamur atmayalım.. emeğe saygı
helâl olsun b20 ye :)
Özgür abi sana da tebrikler. :)
bir kaç defa ben gördüm yürüdüğü araçların üstüne yattı ya arabayı tutamadı yada kasti yaptı ama yattı yani
ben kendisine hemen söyledim yarıştan sonra
sanki adamın üstüne doğru kaydın gibi hissettim dedim tutamadım aracı dedi hafif bi çekme var yolda dedi, kasti yapmış olsa elbette şikayet eden olur gözcü hakemlerde bunu değerlendirirlerdi..
Arabanın yürüyüşü mükemmel maşallahı var ancak Sword Murat Beyaz VTI ile kalkışında muratın üstüne doğru gittiğini gördük. Murat çim alana girmek üzereydi nerdeyse istem dışıda olabilir. Şahsi düşünce söyledik. Kimseyi kırmak emeğine saygı göstermemek değil niyetimiz. Gördük söyledik başka bir art niyet aramayın.
Bütün yarışı içten kalkarak kazanma şansı olmadığına göre arabasının yürüdüğü aşikar.
Videolarda mevcut biraz zaman alıyor internete yüklemek orda inceleyebilirsiniz.
Trafikmi burası , kim kasti olarak diger yarışanın üstüne araba sürebilirki.O kadar kişinin önünde birde..Bilerek kimsenin yapabilcegini düşünmem.
Bence muhtemelen aracta bir sorun vardır , ve yarış pskolojisi o andaki durumda heycan vs vs farketmemiştir..
beyaz sedan vtec geldimi oraya pekı 34 EM 757 PLAKALI?
plakasını bilen söyler ama bi sedan beyaz vtec vardı ve fana yürüyodu
Ben 2 veya 3 tane beyaz VTI gördüm Biri Sword Muratın yeni arabası. Diğerlerinin plakasını bilmiyorum. Arka taraftaydılar
şu videoları videolar bölümüne atında arkadaşlar bizde rahat rahat izlesek nasıl olur
Kanka video 61 mb. 40 dk. dır upload ediyorum anca. Az kaldı
Ayrıca yandan sizler nsaıl gördünüz bilemiyorum ancak ili aracın arkadan çizgisine bakınca sağ şeritte ise mesela şerit çizgisine bastı lastiği bikaç kez bana kimse dilekçe vermedi sadece crxvti Delsol olan arkadaş üzerime geliyordu dedi bende anında uyardım ve birdaha kaymadı şeridinden özellile diyer tarafa doğru açıldı ....
Lütfen bilmeden etmeden yorumlamayın arkadaşlar özellikle şu DİLEKÇELER nerde kime nezaman teslim edildi ??? bunu bana yazın lütfen ..
Brifingde bahsettiğim şekilde 1 adet bile itiraz dilekçesi getirilmedi bana herhengibir konu ile alakalı ...