eğer yeni kasa civicten bahsediyorsan beyaz yeni kasa bi civic vardı beyaz jantlı mugen kanatlı falan eğer eski kasa vtecse görmedim
vallahi bariz üstüne kırmış gibi görünüyor buradan.
Pistin genişliğini ve yarışmacıların bulunması gerektiği yeri herkes biliyordur... Görünce bende çok şaşırdım. Hatta yanımdakileri dürtüp, "Şimdi kaza olacak" dediğimi bile hatırlıyorum... Tartışmaya gerek yok. 1 kere değil 5 kere yaptı aynı şeyi. Yarışma geç başladı. Neden? Çünkü güvenlik önlemleri tam anlamıyla o an sağlanamamıştı. Organizatörler herşeyi doğru yaptılar. Eski drag day'lere bakın... Hangisinde kemer ve kask takımı zorunlu? Hiç biri... Tüm organizatörleri kutluyorum. Bizlerde Tuning Türkiye ailesi olarak çok eğlendik. imhotep, Miami, Selçuk, Miniks ve diğer herkesi tebrik ederim. Gerçekten hepsi başarılıydı. Bol fotoğraf var elimde...
Not: Birazdan bir kaç fotoğraf aktarıcam yeni bir konuyla birlikte ama önce şu 41 kapı numarasına bi göz atalım
![]()
Loading World's Best Magazine...
Kısaca yola bakmak yok. Aynadan geçtim mi geçmedim mi diye kontrol ederken önüne bakmadığı için sola doğru kayıyor...
Loading World's Best Magazine...
yarış güseldi ama biz cok gec kalktık en çok ilgiyi ceken grup en gec kalktı yani seyircilerin cogu gittigi zaman
Bugra kardeşim sana özel teşekkür ediyorum bol bol kalkmamıza olanak sagladıgın için
B20 ademi tebrik ederim zaten o arac manisada da gecmişti gene gecicegi belliydi cok güsel gidiyor engel tanımaz
B20 turbo da cok hızlı gördüm B20 ile K20 yi arkadan gelip gecicekti ama biz göremedik
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
evet bende kendimi tebrik ediyorum ayrıca hilmiyi..hahah donuste guzel anlar yasadık yolda
![]()
kardeşim porsche senin klasmanında degilki sen neden gazlıosun o benim kalemim
ama yanlarına geldim hadi dedim ateş yanındaki eleman gülüo ahahhahaa
dio bide 2 de basalım dedim basalım videolar bugrada bir zahmet eklerse sevinirim herkes izlesin ehehehheheheee
bu arada dönüş yolunda corvette ve Hulk makaslar tunel en son kapanış carrera 4 S çok güseldi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)