....................
Printable View
....................
motodrag yapıldı mı yapılmadı mı 30 agustosta?
nerde olursa olsun, ben Türkiye Şampiyonası için geçen yarısta oldugu gibi reklam kaygısı tasımadıgım halde, elimden gelebilen destegi vericem tekrar.
katlan Yarışmacılara hayırlısı olsun demek ten baska yorumum yok...
[QUOTE=edo typer;375324]kardes senın gorevın nedır? ıstanbul sızınle ırtıbata gectı mı? acıklarsan baya bı soruya cvb olursun....[/QUOT]
ben konya otomobil sporları kulübü başkanıym ve pistin sorumlulugu bizim kulübe aittir tabi bizde yaış olmasını isteriz ama pistin pit alanının üstü kapanacak bügün piste bu iş için işçiler giriş yaptı ve 15-20 gün sürecek arkadaşım.
KONYA OTOMOBİL VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ
Başkan HÜSEYİN SAKLAN
Adres
Nişantaşı mah. İlke sok. Aras Apt.E blok Selçuklu-Konya
Telefon
Fax
federasyonda öyle görünmüyor
http://www.tosfed.org.tr/kulupler.asp
çifte standart var o zaman?gelecek haftada oto drag yapılsın gene inşaata devam edilsin?
maksadımız ortadaki belirsizligi silmek, yani bu klup ile sizin klubunuz aynı mı farklımı?
KONYA OTOMOBİL VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ
ile gorusulup yarıs organize edilmis olabilir mi peki, bende taskentliyim ve simdi sordum pistte hicbir calısma insaat yok dediler. gsgm den izinler alınmıs haberleri varmıs. simdi bu durum ne? sanırım siz organizasyonun sizn bunyenizde olmasını istiyorsunuz ama dısınızda oldugu icin biraz tepki gosteriyorsunuz? ben oyle anladım.
tepki verecek birsey yok biz sadece olayı cozmeye calısıyoruz ? kalkıp gelelim mi arabalarımızız getirelim mi masrafa girelim mi diye? o yuzden duzgun bir acıklama bekliyoruz.
biz doğruları duymak istiyoruz.inşaat ta yokmuş sebep ne acaba? yarışın yapılamaması için engel ne?klübünüz mü istemiyor yoksa?
Arkadaşlar bizde yapılmasını istiyoruz yarış pist ne için yapıldı drag yaılması için
neden engellemek isteyelim ben sadece o kadar yerden gelecek insan var boşuna masraf
edip gelmesinler diye söylüyorum ama söylemek hataymış...