ne iyi ediyosun allah razı olsun ama kardeşim inşaat var başladı diosun pist öylece duruyo en ufak bişey yok. bunun sebebi ne ?
Printable View
bu nasıl bı sacmalıktır yaw...ısın ıcıdne olan olmayan herkes bısey soyluyor...federayon yarı konyada dıyo adamın bırı cıkıp bosa gelmeyın dıyo...bu olayları toplasan fılm olur walla...
insaat derken nasil insaat?
-Dün dragturk pist resimler cekimleri için gittik giremedik pit .Cevre düzenlemesi ve pit için calışıyolar.
kim gidip baktıysa yannış görmüş.Ayrıca piste gidilen yolda pek düzğün değil sanırım belediyede hafta başında yol yapımı için calışma başlatcakmış aldığım bilgiler bu.İsterseniz hafta sonun a kadar foto cekebilirm.
organizasyon olarak degil kendi sahsıma yazıyorum, ben dun buyuk sehir belediysenden polis, jandarma, 10 tane faks gitti biliyorum.
Bende yarıs için gerekli seylerin yapılması için start vericem bekliyorum, belirsizlikten dolayı stickerlar bile basılmadı.
artık belirsizlik kalksa iyi olucak.
Böyle önemli konular siteler üzerinden cözüm bekleyemez ...
Tosfed kendi sitesinde olcak demiş kayıt bile acmış ama somut olarak görülmüş,bakılmış...Olması cok zor .yeni başlayan bi tadilat ve önümüzde 4 gün.Cok zor...
burda 30 unda mahalli yarıs yapılmayacakmıydı, motodrag yapımadı mı? cok ilginc geliyor valla
yarışmak ısteyen bı ankara ekıbı var
yarış olsunmu olmasın dıyen karşı taraf var bu işle içten uğraşanlara allah sabır versın
otodrag ertelenıp moto drag yapıp ınsaat var kısmınıda anlamadım
Türkiyedeki her iş gibi bu da çok komik.Neremiz düzgünki?
http://img375.imageshack.us/img375/9256/vtec195bw4.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/2651/vtec196fw6.jpg
pist bomboş başka hesaplar var otodrag olmasını istemiyorlar.ancak gsgm yarış olaack dior
motodrag olurken yol yokmuydu motorlar araçlar nasıl girdi içeri :?
belkide araç girişine taş döşeniyordur arabalar girmesin diye...
ne kadar hayalperestsin kardeş :D motorlarada rampa yapar üstünden zıplar geçerler dimi :D
Asfalt'ı dökülmüş pistin etrafına tribün inşa etmiyosan veya güvenlik amaçlı ihata duvarı yapmıyosan Drag'ı yaparsın. tuvalet ihtiyacını karşılayacak seyyar wc ler gelebilir.Bu resimdeki alanda drag olur.
etliekmek geldi aklıma konyaaaaa:D:D:D:D