zonguldak merkez kafasına göre herkez tool...
Arkadaşlar ayın 30 undaki motodraglarda gördükki hala eksiklikler var... en büyük eksiklikte seyirci yeri olma ması... millet o pistin kenarındaki duvara oturup ayaklarını sarkıttı... dönüş yodu diye bişey kalmadı... motorlar dönüş yolunda milletin arasından geldi... asfalt daha çok taze tarfiğede açık olmadığından kapkara duruyor... ulusaldaki araçlardan çoğu asfalta büyük zararlar verir... herkes stresinden dolayı bi yere saldırmaya çalışıyor...
gece sorun olmaz tabiki ama, seyircilerin ustu kapatılabilirse cok güzel olur.
Motor ların kac kostugu bellimi? insallah orda motor ile araba kaldırırlar.
Hiçö gerek yok abi böyle şeylere böyle laflara işallah daha uzun seneler içinde cok yarışlar düzenlencek cok güzel şeyler olacak drag için...
Herkez istiyordu bu yarışı ben bile okula gitmedim bunun için belki olabilir diye ama varmış sorunlar.
neyse bi dahakine buyrun gelin
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
600cc ve 1000cc ler genelde 11 koştu.10sn yapanda vardı.1300ler tam ne yaptı emin deilim.ayrıyeten dün akşamda hiçbir çalışma belirtisi yoktu.emr arkadaşım yok belediye giden yolda çalışma yapacak şu oluyor die yanlış bilgilendirme yapmayalım.3gündür piste gidip geliyorum
9geçebilen yok die biliyorum ama emin deilim busalar yarışırken 400te bekliyordum zamanları göremedim ne desem yalan olur
Konya'ya MOTODRAG Pisti
Konya'da 1.2 milyon YTL'ye yaptırılan motodrag pistinin 30 Ağustos'ta açılacağı bildirildi.
16 Ağustos 2008 / 13:33Motor Sporları Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Şirin, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, 1.2 milyon YTL'ye malolan motodrag pistinin Avrupa'da bir ilk olduğunu söyledi.
Yarışların Türkiye'de ve Avrupa'da havaalanlarında ya da boş alanlarda yapıldığı için can güvenliği açısından çok riskli olduğunu ifade eden Şirin, ''Konya'ya kazandırılacak pist, bu yönden de çok önemli. Avrupa'da ilk kez böyle bir pistin Konya'da hizmete girecek olması bizleri ayrıca mutlu ediyor'' diye konuştu.
Saraçoğlu mevkiinde hizmete girecek olan pistle ilgili bilgiler veren Şirin, şunları kaydetti:
''Yaklaşık 8 ay boyunca toprak analizinden rüzgar testine kadar tüm analiz ve testler bilirkişi tarafından onaylandı. 940 metre uzunluğundaki pist, 17 metre genişliğinde. Pistin her iki tarafı 1 metre yüksekliğindeki beton duvarlarla çevrili. Beton duvardan sonra 5 metre mesafede seyirci güvenliği için tel örgü yapıldı. Pistimizi projeksiyonla ışıklandıracağız. İlk yarışlarda portatif tribün kullanacağız. Daha sonra pist alanına 2 bin kişilik tribün yapacağız. Pistte hafta içinde motor tutkunlarına eğitim vermek gibi bir düşüncemiz de var.''
Şirin, ''Pistte motosiklet ve otomobil yarışları yapılacak. Bu organizasyonlar resmi yarış takviminde yer alanlar ve özel müsabakalar olacak''dedi.
Motodrag pisti 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Açılış gününde Motosiklet Federasyonu'nun motodrag şampiyonası 3. etap yarışmaları yapılacak.
aa
doğan kırbaş yapmış gene yapcağını gene![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bende oyle dusundum pist asagida kaliyor duvarlar biraz yuksek. bence ikinci duvar ve dikenli telden sonrasini biraz yukseltmek lazim ki millet rahat izlesin pist asagida kalsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)