2000 kişilik tirübün yapımından bahsediyorlar... o gün elemanın biri kepçeli traktörle gelmiş... traktörün kepçeyide tel örgünün arkasından bi kaldırmış gülmekten yıkıldık.. kepçenin içindede 2 kişi var dı adamlar yatarak drag seyrettiler... kepçe duvarın üstüne kadar uzanıyordu...
bu arada görünce aklıma geldi, sağda foto çeken şapkalı elemana iyi fırça attılar.. foteselin önümü kapatmış napmış... ehuehuuhuh
17 ekim ulusal drag dan sonra ki tarihte belli oldu sanırım ama konyada olmıcak, heralde tek ve kesin yeri resmi sitelerde yayınlarlar.
zaten katılım az olduğu için yarışı klüpler yapmak istemiyor.. federasyonun istediği oldu sonunda yarışa katılanda yok seneye ulusal die bir takvim olmasın kurtulsun kendileri..
RACE WERKS
katılım olmadıktan sonra yarıs olsa ne yazar???
ben de katılım olucagını pek sanmıyorum, katılım olsa bile kac araba olucak 15mi???
ama son yarıs oldugu için illaki katılım olucak sonucta puan vericek ayrıs, illaki sezon sonu kupasına gozunu dikenler vardır, puan hesabı cok onemli sonucta
mahalli dragların bir mevzuatı yok mu? kafalaırna ne zaman eserlerse yapıyorlar mı?
gerci ulusal dragların dogru duzgun bir takvimi olmadığını dusunursek sacma kacıyor benim sorum
bu ülkede insanların emeklerinin karşılığını alamaması çok üzüyor beni. uğraşıyosun ediyorsun, türkiye şartlarına rağmen yurtdışıyla boy ölçüşecek araçlar hazırlıyorsun, ortada dogru duzgun organizasyon yok, seni sahiplenen yok vs...
Allah sabır versin bu işe gönül verenlere...
yarışın tarihi belli olsa katlımcılarda belli olur ama yarış olmayınca katılıcaklarda belli olmuyor galiba...bu sezon böyle boş boş geçti gelecek yıl nolcak acaba?bence büyüklerimizin biran önce federasyon çalışmalarına başlamaları lazım.
19 EKİM Mahalli denilen yarış, ve türkiye şampiyonası korfez pisti Aynı gün.
1-2 ay sonrasındada son drag day ve tr samp. onun tarihi belli lisanslı sporcualra tek tek ararlar soylerler diye dusunuyorum ama bence 1 elin parmkalarını gecmez katılan, tabi sezon sonu 1.si olmak isteyen olmaz ise
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
eğer şu ana kadar ertelenen 2 yarış yapılmassa kimse TR şampiyonu olamaz heralde tr şampiyonu olabilmek için 7 yarışın 5 ine katılmak zorunlu.2 yapılmassa 5 yarış o 5 yarışdanda mutlaka 1 taneine katılamayan var.İMK son yarışında ulusalın 2 ayağınıda yapsın.ANOK da bi tarih ve yer belirleyip yarışını yapsın.yapamassada federasyon iyi bir ceza kessin bu klüplere.veya kalan yarışlar Ankarada yapılsın AKM federasyon araya girerek kiralansın ve 3 yarışda burda yapılsın hem yarışmacı hem seyirci gelirleri kesinlikle zarar edilmez.
Hasan abi bu büyük saçmalık değilmi?Yani şu anda lider yarışmacı eğer 1 yarışa girmediyse ve 2 yarışda iptal edilirse şu andaki 2. de 1 yarışa fazla girdiyse o mu TR şampiyonu olacak.Bunun adaleti nerde?Tüm sezon boyunca dünyanın parasını harca sonra kulüplerin işine gelmedi diye yarış yapmasınlar,iptal olsun,sonra en çok yarışa giren 1. olsun.Bana çok saçma geldi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)