çok aksiyonlu geçiyor ilk turdan itibaren... çarpışan otolara döndü olay... Hamilton çılgınlar gibi gidiyor, seedinglerin acısını çıkartıyor...
çok aksiyonlu geçiyor ilk turdan itibaren... çarpışan otolara döndü olay... Hamilton çılgınlar gibi gidiyor, seedinglerin acısını çıkartıyor...
Çalıştığım için şu güzelim yarışı maalesef seyredemiyorum.
Ama TurkiyeF1'den yorumları takip ediyorum..
Bu arada RTL'in sunduğu 400.yarışı. Adamların bu spora verdiği önem ortada.
Bizde de yayını nasıl paralı yapsakta müşteri kazansak derdindeler..
Bugün f1 in popülaritesi için sırf yol ortasında durmuş araç varken sc piste girmedi.
Alman pilot alman pist alman araç birinciliğinin reklamı yüzünden hamiltonun muhtemel 1.liği gitti.allah binbir türlü belasını versin şerefsizlerin
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Alonso'nun Redbull'larla kapışması güzel oluyor.
Almanya'da bi Alman'ın kazanması için ellerinden geleni yapmaları normal.
Almanyada almanın kazanması için birşeyler yapmaları normalde, 200 km hızla dönülen virajın çıkışında stop etmiş araç yol ortasında dururken 2 tur boyunca sc sokmayıp birde üstüne çekilmesi için insan gönderilmesi normal değil
Sc girmesi gerektiği gibi girseydi 1.lik mücadeleside görecektik ama yarış değil politika seyrettik
3lt v10 lar yarışta 160-170lt yakıyordu,güce ve devire kıyasla 1,6 turbodan müsrif değillerdi
Bence her türlü övgüyü hak eden ve günün galibi Hamilton'dır..
En sondan başlayıp 3. bitirmek büyük bir başarıdır..
Not: Ben Hamilton'a sabotajların devam ettiğini düşünüyorum..
Kimin aracı iyiyse o gidiyo artık ne pilot cekişmesi nede denk araçlar var. Ferrari - Redbull nerdeyse motor gücü olarak denk araçlar yalnız artık o kadar yan etken varki.
Pilot araç iyise gidiyo degilse diger pilotlardan farkı kalmıyo.. Ben formula 1 de belli bir standart oldugunuda sanmıyorum acıkcası
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)