sato yarıstan cekıldı arızadan dolayı
tork kayserı aracı yarısdan cekıldı
golf3 turbo arıza yaptı
WALKEN cumartesı arıza yaptı pazar tekrar arıza yaptı yarıstan cekıldı
VHt vuarmı pistte?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
kankam pistte vht yoktu ama tutunma ile ilgili sorun yaşamadık biz en iyi süremiz 11.333 yaptık yarışlarda şansımız yaver gitmedi ve 3. olabildik kupanın önemi yoktu zaten saniyeye yarıştık.. yardımından dolayı sana çok teşekkür ederim çok kafanı ağrıttım.. :P
çakma makma idare et işte hehehhehehehh
Cok tebrik ederim. Insallah cok daha guz3l sureler alirsiniz. 1.9lt turbo ve rwd en iyi sure sanirim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
mali hazırlayın geliyorum![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
katılan bütün yyarışmacı arkadaşlara teşekkür ederim kulübüm ve şahsım adına güzel bir gündü hem yarıştık hem eglendik yine bir rekor denemesi oldu tork garaj ailesine ayrıca tşkrlr. 10 saniye altına indiler yeni rekorlar 26 ekim cumhuriyet kupasına gebe gözüküyor inşallah yeni rekorları bekliyoruz herkese tekraren tşkrlr.
ALİ KOLAY
KDSK KLP BŞK
SEVDİĞİNİ BULAMIYORSAN, BULDUĞUNU SEVECEKSİN;
Bugün saat 12 gibi pistteydim çok güzel bi yarış oldu merak ettiğim evolar yokmuydu yada arızamı çıkardılar corvette yoktu supra ile porsche nin yarışı gözlerimizin pasını sildi aldı resmen bütün yarışmacılara ve ali abiye teşekkürler
10.951 by satoo kendi rekorunu kirdi .)) Dahada inecektide olmadi bidahaki sefere ins. .)
Kendi Çekimim
Ali abı bu guzel organızayon ıcın cok teşekkur ederım
gercekten cok guzel zevklı bır yarıs oldu
tum emegı gecen herkese tek tek teşekkurler
Serkan çok teşekkurler
az cok sen bılıyorsun emek harcadık zaman harcadık karsılıgını aldık sanırım
senınde emegın cok![]()
arkadaşlar sıcağı sıcağına 26 ekim sezonun son yarışı ülkemizin bağimsızlığını ilan ettiği tarih CUMHURİYET KUPASI bütün drag severlere hayırlı olsun final kapanışı ismine yakır olur inş.bilginize
ALİ KOLAY
KDSK KLP BŞK.
Blz tşkr ederiz mercan sana ve diger katılımcı arkadaşlara hepiniz onur verdiniz şeref verdiniz başarılarınızın devamı dilegiyle.
Organizasyon konusunda Ali abiye teşekkür ediyorum. Dibimizde akhisar yarış pisti var ama ne yazık ki yarış düzenleyen yok...
Gözetmen ve hakemler drag sporunu bitirmek için gelmişler sanki... Saçma sapan konuşma tarzları çileden çıkardı özellikle sarışın bayan gozetmen ve onunla aynı araçta gelen bay gozetmen. Ali abi senden onların ad soyadını istiyorum. Yaka kartları olmadığı için piste takılmak için geldikleri için isim ve soyisimlerini alamadım. Tosfed e gereken yazı yazıldı hatta sagolsunlar pazar günü olmasına rağmen irtibata geçtiler. Kurallar sadece yarışmacılar için değil bunu öğrenmeleri lazım... Ek yönetmelikte lazım abi bu arada...
Önümüzdeki ay yine ordayız inşallah...
Tekrar ellerine sağlık ve teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)