User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
85 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 19 ekim Tr. drag şamp. ve drag day

İMK
    Misafir
    Alıntı yaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burç bey;''Yarışdan önce aradık'' diyorsunuz,kimi aradınız yazarmısınız.Beni arayan olmadı,hadi beni atladınız ulusalda yarışan 2 arkadaşıma daha sordum onlar da aranmamış.Kim diyor biz gelmiyoruz diye?
    Burç bey,kesinlikle yanlış anlamayın dragların bu komik durumu sizin yüzünüzden değil TOSFEDin drag yarışcılarına baktığı gözden kaynaklanıyor.Hala amele sporu olarak gören federasyonun daha iyisini yapmaması bunun göstergesi.
    Tünay arkadaşımızın dediği ankara yarışında yetkilinin verdiği cevabı bende duydum,''350-400 mt vardır diyor'' yahu arada 50 mt var,50 mt de neler olur.Daha sonra ölçtük 370 mt çıktı,bi zahmet 400mt ye aldılar.
    Neyse yazacak çok şey var ama başınızı ağrıtmayım.Bu zihniyet değişmedikce bu sporun bir adım atması imkansız.
    Aradığım isimleri teker teker yazıyorum resmi sporcu listesidir.
    A. Coşkun Bayır
    Ahmet Aklam
    A. Fatih Yüksel
    Cemal Onur Polat
    Cevdet Eskicioğlu
    Efe Salim Kalcıoğlu
    Ekin Şahin
    Erkan Erdalı
    Evren Karakaş
    Eyüp Çalışkan
    Gökhan Okur
    Hayrullah Zenger
    İsmail Çam
    M.Koray Ballıgil
    Murat Şenceol
    Mustafa Göçer
    Nuri Koşar
    Raif Erdönmez
    Satılmış Yiğit
    Selahattin Vardarlı
    Semih Göksel
    Sıdıka Başkara
    Sinan Soylu
    Tuncay Öner
    Turan Sezgin
    Ümit Doğan
    Volkan Tanju
    Yasin Erzurum
    Yusuf Altanhan

TOSFED in bize bildirmiş olduğu resmi yarışmacılar bu isimlerdir.Sorunuza cevap olmasını umuyorum

İMK
    Misafir
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin buraya gelip yorumları okumanız, istek ve onerileri kabul etmeniz bile simdiye kadar yapilmamis guzel bir tavir.

simdi bence tartisilmasi, konusulmasi gereken nasıl yapmalıyız? nasil yapabiliriz?

gecmisi desmenin bize bir getirisi olmayacagi gorusundeyim.
    Bizim Kulüp olarak yapmak istediğimiz sporu yaşatmak imkan vermek bunun için önümüzdeki sezon başlamadan önce dış ses olarak kalmaktan çok katılımcı olmanızı sağlamaktır.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı dili konuştugumuza sevindim ben yanlış anladım sizi demek ki drag organizasyonu yapmak için heycanlı ve heveslı olmanıza sevindim.Bundan sonra forumlarda inş. iptal degilde daha olmulu konular açacagınızı düşünüyorum.

Diger konuda imk trafından iptal edilmiştir yazmışsınız açıklama yapmamışsınız onun üzerine yazdım neden özel bir org. iptal etitiginiz anlamadım.(İnş. ileride sana teklifimi yaptıgımda siz bana yardımcı olursunuz

İMK
    Misafir
    Cevap tarafımızca silinmiştir.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birseyleri iptal etmek dısında baska seyler de yapılırmı bu memlekette?

Gün gectikce kötüye gidiyor motorsporları...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

İMK
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birseyleri iptal etmek dısında baska seyler de yapılırmı bu memlekette?

Gün gectikce kötüye gidiyor motorsporları...
    Yapmış olduğunuz serzeniş ve eleştirilerde haklı olduğunuzu bildirir 2009 sezonu için neler yapabilirizi konuşmak için burdayım.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burç bey siz 19 ekim yarışı için bu yarışcılardan 1 kişiyi arayıp sordunuzmu katılacakmısınız die??
    ben aranmadım mesela
    RACE WERKS

İMK
    Misafir
    19 Ekim 2008 tarihli yarışma Türkiye Motosiklet Şampiyonası olması nedeniyle iki federasyonun ortak kararı ile ertelenmiş olmasından haklısınız kimseyi aramadık

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 defteri bizim için kapanmıştır.kasım ayında karda kışda herhangi bir yarışa katılmayı düşünmüyoruz.2009 inşallah katılımı bol yarışlar olur.lisanslı sporcu sayısını arttırmak önemli.2009 da 2 yıllık başvurana ücretsiz lisans verisin yarış ücretleri düşürülsün aşılama yapılsın yeni yüzler yeni katılımcılar çekilsin pistlere.mutlaka drag sporuna ana sponsor bulunmalı.OPET olacaktı ve bu yarışlar yapılamayacaktı olmazdı böyle bişey 2 kişiyle bile yapılırdı.zamanında klübün emniyet tedbirlerinin eksikliği sebebi ile oluşan kazadan OPET e yöneltilen eleştirilere kızmıştım.mumla arayalım şimdi OPET i.OPET GİTTİ BU İŞ BİTTİ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İMK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19 Ekim 2008 tarihli yarışma Türkiye Motosiklet Şampiyonası olması nedeniyle iki federasyonun ortak kararı ile ertelenmiş olmasından haklısınız kimseyi aramadık
    peki burç bey 19 Ekim 2008 tarihli yarışma Türkiye Motosiklet Şampiyonası var. ama
    19 Ekim 2008 tarihli yarışma Türkiye otodrag Şampiyonası da var neden öncelik motodrag? madem öyle katılım azlığı şikayetiniz yarışcıları zamanında arasanız motorsiklet federasyonuda size konya pistini verse drag orda yapılsa sıkıntı kalmaz.belliki sizdede isteksizlik hat safada ve yarışı yapmak istemiyorsunuz...
    RACE WERKS

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ........................ edit

Kim için bu Burç? Drag organizasyonundaki arkadaşlar için mi?

İMK
    Misafir
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki burç bey 19 Ekim 2008 tarihli yarışma Türkiye Motosiklet Şampiyonası var. ama
    19 Ekim 2008 tarihli yarışma Türkiye otodrag Şampiyonası da var neden öncelik motodrag? madem öyle katılım azlığı şikayetiniz yarışcıları zamanında arasanız motorsiklet federasyonuda size konya pistini verse drag orda yapılsa sıkıntı kalmaz.belliki sizdede isteksizlik hat safada ve yarışı yapmak istemiyorsunuz...
    Biz bundan önceki ertelenen yarışımızı konya drag pistine almak istedik hem pistin yeni olması hemde otodrag yarışması için gerekli şartların sağlandığı konusunda sizlerede bilği verdik fakat pisti yapan inşaa eden kulübün bize yaklaşımı yapmamızı maalesef ki engelledi.
    düzeltmek istiyorum motodrag değil pist şampiyonası yapılacaktır.

Biz belirttiğiniz üzere Türkiye Motosiklet Federasyonu ilede bu konuyu görüştük pistin otomobil için uygun olmadığı asfaltın yeni altıldığı ve bu nedenle yapılamadığı cavabını aldık.

İMK
    Misafir
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim için bu Burç? Drag organizasyonundaki arkadaşlar için mi?
    daha önceden göndermiş olduğum konuda açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum.

yaman
    Misafir
    Alıntı İMK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradığım isimleri teker teker yazıyorum resmi sporcu listesidir.
    A. Coşkun Bayır
    Ahmet Aklam
    A. Fatih Yüksel
    Cemal Onur Polat
    Cevdet Eskicioğlu
    Efe Salim Kalcıoğlu
    Ekin Şahin
    Erkan Erdalı
    Evren Karakaş
    Eyüp Çalışkan
    Gökhan Okur
    Hayrullah Zenger
    İsmail Çam
    M.Koray Ballıgil
    Murat Şenceol
    Mustafa Göçer
    Nuri Koşar
    Raif Erdönmez
    Satılmış Yiğit
    Selahattin Vardarlı
    Semih Göksel
    Sıdıka Başkara
    Sinan Soylu
    Tuncay Öner
    Turan Sezgin
    Ümit Doğan
    Volkan Tanju
    Yasin Erzurum
    Yusuf Altanhan

TOSFED in bize bildirmiş olduğu resmi yarışmacılar bu isimlerdir.Sorunuza cevap olmasını umuyorum

Burç bey,bu listede ben ve arkadaşlarımda var.Biz aranmadık diyoruz sizde aradık diyorsunuz,söylenecek bir şey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayın burç bey pistte yarış olduğuna ben şahsım adına inanmıyorum.yarışcıları aramadığınız halde aradım katılım az dediniz.sonra 2 federasyon ortak karar aldık motodrag dediniz sonra pardon pist yarışı dediniz.pist yarışı geçen haftaydı.
    konyalıların inşaat var yok olayına dönmesin ama siz 19 unda yarışı yapmak isteseydiniz yapardınız.2009 için yapıcı konuşmalar başlığına hiç girmeyelim.
    RACE WERKS

İMK
    Misafir
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın burç bey pistte yarış olduğuna ben şahsım adına inanmıyorum.yarışcıları aramadığınız halde aradım katılım az dediniz.sonra 2 federasyon ortak karar aldık motodrag dediniz sonra pardon pist yarışı dediniz.pist yarışı geçen haftaydı.
    konyalıların inşaat var yok olayına dönmesin ama siz 19 unda yarışı yapmak isteseydiniz yapardınız.2009 için yapıcı konuşmalar başlığına hiç girmeyelim.
    siz konuda motodrag demişiniz ben Pist şampiyonası var diye düzelttim geçen hafta olan pist şampiyonası otomobil pist şampiyonasıydı.bu hafta olacak olan şampiyona motsiklet pist şampiyonası ben bütün sporcuları aradığımı bu hafta için belirtmedim geçtiğimiz yarışlarda aradığımızı belirttim.

yukarıda listeyide verdim 2009 senesi için daha yapıcı konuşmalar değil yaptırımlar için çalışacağımızdan bahsediyorum bu çalışmalarında sizlerin yardımları ile olacağından hiç şüphem yok

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmk oturup forum takip etmeye baslamıs, bence 10dan fazla katılımcı olsa bu yarıs ertelenmezdi.
    Burc bey konun içinde elinden gelen yardımı yapıcaktır, kasımdaki yarış içinde belki tr şamp katılımcıyı artıramayız ama dereceye girenelere hediyeler ve kupa olayını kavalıyoruz sponsorlar ile.
    yardımı dokunucak kişiler bizimle rahatca baglantıya gecer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasımda yarışmı olur güzelim havalarda yapılmayan yarış kışınmı yapılacak?? 2008 drag bitmiştir tosfede ve destekcilerine çabalarından ve başarısından dolayı tebrikler
    RACE WERKS

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu haftalarda hava anormal sıcak gitti, bence 2 yarıs aynı gun yapılması yerine 1 yarıs ankaradaki piste alınmalı, hangi klubun yaptıgı onemli degil maksat toplam yarıs sayını yakalamak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)