eski formatı olsaydı F1 in kesinlikle balayı için şu an orada ve yarıştaydım
çok ilginç geçmeye aday, Ham-Nico-Ric-Vet-Alo-Mas-Rai... hepsi 0.7 saniye içinde bu kez...
eski formatı olsaydı F1 in kesinlikle balayı için şu an orada ve yarıştaydım
çok ilginç geçmeye aday, Ham-Nico-Ric-Vet-Alo-Mas-Rai... hepsi 0.7 saniye içinde bu kez...
Bugün sıralamayı kaçırdım. Yarın yarış zevkli geçer diye umuyorum. Süreler çok yakın.![]()
Sezonun en uzun yarisi olmasi bekleniyor , boyle olunca lastik asinmasi ne kadar renk katicak gormesi guzel olucak.Bakalim kac defa SC giricek ? Mercedesler ilk viraja nasil giricek baslangic guzel olucak gibi
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Birde ilahi adalet yok derler.. Bakalım Nico bu yarışı kazanıp en azından Hamilton kadar iyi bir pilot olduğunu bizlere gösterebilecekmi.
Yoksa gerçekler güneş gibi ortaya çıkacakmı..!!
SerhanAcar;
Singapur'daki altı senede, Vettel, Alonso ve Hamilton'dan sonra en çok lider giden pilot Bernd Maylander![]()
Sabotaj mı bilmem ancak yarış başlamadan önce direksiyon ile ilgili bazı görüntüler vardı. İki mühendis kendi aralarında tartışıyordu hangisini kullanalım gibisinden. Keza pitte iken vites kulakçıkları çalışmıyordu sanırım. Ricciardo ve Alonso baya tempo yükseltti. Zaten bu senenin klasiği yarışın 2. yarısında Ricciardo çok iyi tempo tutturuyor. Williamslar beni çok şaşırttı. Hamilton bence çok zorlamıyor aracı. Vettel'in lastik sorunu devam ediyor. Raikkonen birden gerilerde kaldı. Alonso geçti Vettel'i ve baya da farkla geçti.![]()
Aha yarış yeniden başlıyor!![]()
iyi oldu, çok monoton gidiyordu.
Teşekkürler Perez kardeş.
![]()
SC çok fazla kalmadı mı?
Çoğu pilot 3. pitstop yapmayabilir. Son 4-5 tur da çok yavaşlayabilir Vettel. Alonso'nun lastikleri daha iyi durumda olacaktır. Ricciardo ve Vettel'e baskı yapabilir. Umarım zevkli bir son 7-8 tur izleriz. Vettel gene farkı açtı tempo yükseltti ama hep böyle yapıp hataya düşüyor. Biraz daha makul olması gerek. Ricciardo Alonso kapışması güzel olacaktır.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)