Bmw M6
Turbo Mustang
Acura Turbo sanırım B serisi
Aventador
Printable View
Bmw M6
Turbo Mustang
Acura Turbo sanırım B serisi
Aventador
Bugun denemek ıstedıgım 2 sey var,bakalım faydası olucak mı...
Ozanla amacımıza ulastık daha ilk gunden.
Cesaretını ve azmını buradan TEKRAR tebrık edıyorum kardesım...
Unlim 500+ Destination Greece 2014 see you tomorrow - YouTube
6.30 saat kayıt var :D
link varmı bugün için?
Unlim 500+ Destination Greece 2014 - YouTube
canlı yayın var ama yarışlar kaçta başlıycak acaba ?
audi yandan kalktı artık izin veriyorlar sanırım?
yandan izin veriyorlar bu çok iyi oldu ozan için...
yayın yine dondu yahu izleyemedik
sonuç ne oldu ya dondu kaçırdım yarışı
aynen takıldı bende de sadece çizgide gördüm.
Tam drag aracıyla kalkış yapılacaktı ama yayın gitti heralde. Ama vht dökülen yerin dışında kalkış yapmanıza izin verilmiş sanırım biraz olsun süreyi yukseltebilirsiniz
sonuç ne oldu takıldı meret
bu şekilde 10.6 10.8 gibi ortalama süre çıkartabiliriz.. buda sonuna kadar olan sürede 18.xxx gibi bir süre yapıcaktır ki ciddi derece.. dünkü dereceler ile g.klasman da 6. olmaları lazım 30 araç arasından.kendi gruplarında 2. olmaları lazım..bu yazdığım süreler g. klasman da ilk 3 ü zorlar.. kendi klasmanında ise kupayı getirir..
hiçbirşey getiremese bile milletin bik bik sadece konuştuğu günümüzde oralara gidip böyle bir devler liginde bizi temsil ettiği ve neredeyse stock olan keyfi olarak gittiği bir yarıştan böyle başarılarla döndüğü içinde teşekkür etmemiz lazım. dediğim gibi hiç bir başarı olmasaydı bile katılan ilk Türk..
Bu drag aracını yine cekiyorlar :D
Şİmdi ozan aradı telefon ile konuştuk...seyredemiyoruz dedim. kalktığı 3 arabayıda geçmiş.. aracı ozan kullanıyor...rs, mavi mustang ve de kalktığı son aracıda.. özellikle yandan kalkmak onlar için çok önemli oldu.. ciddi dereceler geliyor artık :)
ben tele cektım vıdeoyu bıraz once kalktı yurudu
umarım sürede istenilen seviyeye gelmiştir, başarı ile taçlandırılır :)
süre 11.14 birazdan murat kalkacak... kg avantajından süre sanırım 10.8 rahat görücektir ...
Drag araci yine kalkamadi. Dunden beri 6-7 kez denk geldi bize,gecmekden yorulduk ;)
Malesef spin'i engelliyemiyoruz. Birazdan ben kalkacagim,sonra defteri kapatiriz.
Muthis bir is basardi Ozan kardesim benim ;)