Ulke olarak motorsporlari konusunda buralara kadar yukseldigimizi gormek o kadar gurur verici ki insan dusundukce duygulaniyor.Tum kalbimiz,dualarimiz katilacak olan abilerimiz arkadaslarimizla.Tum sans ve guc sizlerle olsun!
Printable View
Ulke olarak motorsporlari konusunda buralara kadar yukseldigimizi gormek o kadar gurur verici ki insan dusundukce duygulaniyor.Tum kalbimiz,dualarimiz katilacak olan abilerimiz arkadaslarimizla.Tum sans ve guc sizlerle olsun!
Başarılar inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
Ozana basarilar dilerim, yalniz koca tr den sadece Ozanmi gidiyor? 3 kisilik kontenjani dolduramiyormuyuz?
highend kategorisinde bi es motor görmek isterdim açıkcası
başarılar ozan abi
Araç stock şu an. Bu halde vbox ile 0-100 3sec.
100-200 6.7sec. Muhtemelen yazılımla 5.7sec. görür..
yolun acık olsun guzel sureler beklıyoruz senden :)
Başarılar, bol şans. :)
Vay anasını ya. Helal olsun inşallah en güzel sonuçlarla dönersiniz. Başarılar :)
Basarilar, keske katilim daha cok olsa
yolunuz acık şansınız yanınızda olsun
derecenizden ziyade, türkiyeden katılıp bayrağımızla orda piste cıkmanz benim için yeterli tebrikler şimdiden.
o haftasonu çalışıyo olmasam mutlaka izlemeye gelicektim hatta şu an bile iş yerinden ücretsiz izin istemeyi düşünüyorum :D
katılanlara başarılar..
Canlı izlemeyi cok istediğim bir yarış neyse kısmet değilmiş çalısıyorum. Katılanlara başarılar
Bizimkiler digerlerini gecmek icin degil kendi 0-402 metre sonuclarini duzgun bir platformda gorebilmek icin katilsaydi keske milden bahsetmiyorum bile. Okudugum kadariyla surekli bir "bizde pist yok, ogranizasyonlar yetersiz" seklinde sorunlar yasiyorlar burada. Anladigim kadariyla kimse araci duzgun bir pistte kac saniye kosacak bilemiyor memlekette. Ben dragla ilgileniyor olsam sirf bunu gormek icin bile katilirdim organizasyona mesela.
derece elde etme ihtimali varmı arkadaşımızın ? diğer arabalarda neler var acaba
İnşallah başarılı sonuçlar alınır :) Tr den başka aracın katılmması üzücü, güzel yürüyen supersportlar mevcut oysaki.
Abi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
Unlim500+ de Türk plaka görmek bile gurur verici olucak :)