Şu an yarış bitmek üzere fakat kesinlikle tekrarını izleminizi tavsiye ederim.Müthiş bi yarış oluyor.
Sıralamalar willams mercedes cekişmesi kazalar ardından yagmur, bütün planların degiştirmesi![]()
Şu an yarış bitmek üzere fakat kesinlikle tekrarını izleminizi tavsiye ederim.Müthiş bi yarış oluyor.
Sıralamalar willams mercedes cekişmesi kazalar ardından yagmur, bütün planların degiştirmesi![]()
Elleme Sekelesin...
Muthıs bır yarısdı gercekten ancakkkkk;
Yıllarca ılk 5 de yer alan bır takım nasıl boyle stratejı hataları yapabılır?
Hadı1 tane yaptın ama 3 tane olmaz....
Bu yılın şimdiye kadar ki en iyi yarışıydı. Williams Bottas'ın geçip gitmesine ilk turlardan itibaren izin verseydi böyle olmazdı.
Müthiş bir yarıştı ama stratejik hatalar williams ı mahvetti. Aynı hatayı daha sonra tekrar yaptılar. Eminim bottas massa nın önüne geçseydi ilk 15turda süreyi daha çok açabilirdi. Hızlı olmasına tağmen takım izin vermedi nedense.
Tekrarını izleyebileceğimiz bir yer var mı ?
Takım izin verdi, eğer geçiceksen bu temiz bir geçiş olmalı diye uyarıda bulundu ama Massa kazanma arzusuna yenik düştü ve yol vermedi.
Ayrıca Bottas yağmur lastiklerine geçmeliyiz dediği zaman kenardan bunu yaparsak lastikler ölür dedi ve isteğine olumsuz yanıt verdi acaba vermeseydi sonuç değişir miydi?
Ben geç talimatını hatırlamıyorum, takım "kendiniz ile yarışamyın beraber arka takımdan kopun" talimatı verdiğini hatırlıyorum. Hatta Bottas her düzlük sonunda kafa gösterirken spiker Bottas acaba mesajmı yolluyo takıma ben daha hızlıyım diye söyledi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)