ceza yok, HAM 1... uygunsuzluk var ama kitapta cezai karşılığı yok :)
Printable View
ceza yok, HAM 1... uygunsuzluk var ama kitapta cezai karşılığı yok :)
Sasırmadım....
Hos olsada,0,4 sec ıle yıne gecıcektı ısmı lazım degıl...
Bu hamilton nefreti nedir yaa :)
Yillardir sevmem,snop-kendini begenmis ve aglayan bir cocuktu...
Simdi olgunlasti herseyiyle ama nasil basladiysa oyle gidiyor bendeki hisler...
Bende olgunlaştığını düşünüyorum... Özellikle yaptığı geçiş hamleleri beni rahatsız ederdi... Aynı tarz Vettel'de de var mesela... Bence geçiş hamlesi yapmıyor diğer pilotun üstüne kırıyorlar. Rai, Alonso, Schumacher de böyle bir şey görmedim ben... Etik olduklarını düşünmüyorum, bu yüzden de pek haz etmiyorum... Ancak başarıları ortada, bunları kimse inkar edemez...
Ham'in basarisi birazda arac ve takim kaynakli.
Karakteri ve surusu hosuma gitmiyordu eminim hatalarindan ders almistir ama icinde hala kalmistir.
Vettel-Rai yada baskasi,skandal isleri yok... Eskiden kalan birsey benimki.
Skandal derken neden bahsediyorsunuz? Özel hayatı mı?
kesinlikle katılıyorum... formula3 de yarışırken de öyleydi, o zamanlar kendini diğer araçların aynı güçte olması, dolayısıyla geçiş için kendini riske atmasıyla savunurdu, artık öyle bir durum da yok ama tarz aynı... şu anda işler istediği gibi gittiği için konuşmuyor, ROS 2 yarış kazansın 'takım beni sattı' söylemlerine geri döner...
Rai-MS ikilisinin bir mücadelesi var Brezilya da... Geçiş hamlesi- savunma hamlesi öyle olmalı... Ders niteliğinde gerçekten...
Rosberg artık kolay kolay yarış kazanamaz. Psikolojik olarak Hamilton 10'a 0 önde.
Hamilton sırf araba farkıyla kazanıyor. Vettel ile hiç 1. lik mücadelesi yapmadılar bile. Tur başına yarım saniye fark koyuyor. Bu kadar da fark olmaz. Hiçbir tadı tuzu kalmıyor yarışın. Şu an Formula 1 de tek takım var diğerleri figuran. Umarım gelecek sene ferrari ve diğer takımlar adına bu değişir.
Hamiltondan öncede Vettel için aynısı söylenirdi arabayla kazanıyor diye... :D:D
Son yıllarda farklar araç farkıyla oluyor gibi geliyor zaten. Sürücülük 2. plana itildi. Mesela hızlanmalara bakıyorsun. Düzlüklerde önde olmasına rağmen Vettel 335-340 bandında giderken arkasından gelen Rosberg 345 bandındaydı. Böyle olunca da fark haliylen çok çabuk kapanıp açılabiliyor.