Bu sefer keyif için leon 1.6tdi ile gelicem.trophy baskı balata kaçırıyo siparişte hala gelmedi.clio cup ta halk gününe giremiyomuş boş geçmim etkinliği dedim bakalım nasıl olucak :)
Printable View
Bu sefer keyif için leon 1.6tdi ile gelicem.trophy baskı balata kaçırıyo siparişte hala gelmedi.clio cup ta halk gününe giremiyomuş boş geçmim etkinliği dedim bakalım nasıl olucak :)
2016 şikayetimiz: pist günleri bu para mı olur kardeşim, çok pahalı. bak kimse gelmiyor. boş. keşke fiyatlar biraz ayarlansa.
2017 şikayetimiz: pist günleri bu para mı olur kardeşim, çok ucuz. pist dolu gazlayamıyoruz. keşke fiyatlar biraz ayarlansa.
Belki sürpriz yaparım, umarım yer olur :)
Fiyatlara sikayet yok..:) aman... neticede gecen yila gore ciddi bir indirim var...:) umarim bu sene, ilk sene oldugu gibi guzel yil olur pist icin..:)
Distribütör V70A talep eden bayilere 600takım isteyin getirelim falan diyormuş öyle olunca da kimse o kadar büyük sipariş geçemiyor tabiki çünkü semi-slick alıcak insan sayısı az ve tek ölçü için geçerli bu. Çok iyi olmuş sizin için severek kullandığım bir lastikti, araca başka bir modifiye yaptınız mı?
evet oyle saçma birşey olabilir , uk kumho ya yazdım trde yok bayiye siz gonderseniz yapamayız diyor :D
hr yay ve susturucu iptali dışında şuan bişey yok yakında dp komple eksoz sonrası ozgune yazılım yaptırıcam dahada kurcalamayı en azından şimdilik düşünmüyorum
İzlemeye gelmek için ne yapmak gerekiyor? Daha önce hiç gelmedim,bilgim yok. Park yeri vs. Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok memnun olurum. :)
pist ne durumda arkadaşlar ***** yağmurlu gösteriyor yarın içinde aynı şekilde